eger bili? kal?caksa yan?na mutlaka saglam bir yard?mc? ?art bu jurgevic terzic bi h?rvat daha var yan?lm?yosam hi? biri demezmi hocam yanl?? yap?yoruz yada anlam?yomu hi? biri bu pektemek in futbolcu olmad?g?n? hele ki sol a??k hi? olmad?g?n?
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Aslı Umut Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Selim.Albayrak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTek care Senol G?nes.
Yerli oyunculardan maksimum basari elde eder.
Takimi disiplinli ve atak oynatir.
Yaninda Fernandao?yu getirirse kaymak olur.
bursa ba?ak?ehirden 4 trabzondan 3 puan geride uefa kupas? ilk turunda ad?n? kimsenin bilmedi?i g?rc? tak?m?na elendi fb-gs-bjk-ts ma?lar?nda tek galibiyet alamad? ama ?enol g?ne? tek ?are
oda iyiymi?
?enol gelsin 6 ay sonra tek ?are sergen dersiniz
sergen gelir 6 ay sonra tek ?are ?ifo dersiniz
b?yle uzar gider sizin gibilere hoca dayanmaz
??nk? d?n bilic'e gerekli ko?ullar do?rultusunda sabretmemiz gerekti?ini s?ylerken
ba?ar?s?zl??? bilic'e ba?ar?y? allaha ba?layanlar bile oldu.
art?k taraftar?n kelle istedi?ini d???n?yorum a??kcas?. sadece bekleyip g?rece?im bu ko?ullarda s?yleyip geldi?i isimlerin neler ba?araca??n? ?
bakal?m transfersiz ?enol g?ne? mi sergen mi olcay'? neymar yapacak yoksa cenk tosunu tek ba??na kadroya al?p bayern'e 3 atacak...
Yorum Yap
-
Bu sene hakemler ?zellikle son ma?larda can?m?z? yakt? kabul,y?netim bu durumu ?nleyemedi kabul ama ben Bilic'in Olimpiyat stad?nda Gs ma??ndaki oynatt??? futbolu affedemiyorum. ?? puan geriden gelen tak?ma ?ak?p g?ndermek varken kapan?p kendi sahas?nda bir puan?n pe?ine d??t?. Duran toptan gol? yedik ve sald?rmaya ba?lad?k. E?er o ma?? alsayd?k emanet y?netim ve emanet hoca ile devam eden yav?aklar iyice da??lacaklard?. ?ki sene kupa alamam?? bir hoca ba?ar?s?z 3 sene kupa alamam?? bir y?netim daha ba?ar?s?zd?r. Sadece Bilic de?il y?netim de gitmeli. Bu p?s?r?k adamlar oldu?u s?rece ne B?lent Y?ld?r?mlar,Tolga ?zkalfalar g?r?r?z.
Yorum Yap
-
bence bilic sezon sonu kendi burakacak gibime geliyor, olmayabilirde tabi, ben sahsen senol hoca gelecekse sevinirim ama senol hoca gelmeyecekse zaten a klass hoca ne getirebiliriz nede bize gelirler,
ilk basta b?tce yok para yok adamlar istedigi transferler olmayacak, zaten aklass hoca gelmiyorsa macera armaya gerek yok bilic kalsin devam etsin,
bilic 5 senede kalsa burak sampiyonlugu bize t?rkiye kupasini bile kazandiramaz idda ediyorum, adam cesur deil futbolculardan ?nce kendisi titriyor,
olimpiyatdaki fenev maci hatirliyorum mac dan ?nce bilic konusuyor adamin gerginligi y?z?ne vurmustu resmen sen b?yleysen futbolcularin hayliyle iki top yapacak konsantre olamaz,
nitekim akhisar macindan sonra kendide itraf etti baskiyi kaldiramadigini.
hatirlayin iki sifir yenildik nasil top oynadik? nerdeyse su en son oynadigimiz akhisar macina benzer bir futbol vardi,
bunlar benim d?s?ncelerim artik hayirlisi allahdan demkden baska bisey gelmiyor elimden,
hep ?z?nt? hep yikinti ben yoruldum artik aci cekmekten d?n sabah namazina kadar g?z?me uyu girmedi sinirden
Yorum Yap
-
Olurda gen?ler bu ?erefsiz gs den puan al?rsa Bili? in hemen istifa etmesi laz?m b?yle bi durumda tak?m silkelenir kendine gelir belki biraz,ba?ka t?rl? ?ampiyon falan olamay?z biz bili? istifa eder ?ampiyon olursan?z devam ederim taktik teknik falan yok ?imdiye kadar ne ??rettiysem ??k?n uygulay?n ?ampiyon olun sabahlara kadar kutlayal?m seneyede yolumuza devam edelim daha b?y?k ba?ar?lara imza atal?m ?ampiyon olamazsak zaten ben ba?ar?s?zl??? ?zerime ald?m istifam ge?erlidir desin olay bitsin.
Yorum Yap
-
Aslı Devrim Sur tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı T?rker Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı G?kay G?kdo?an tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?ok uza?a gitmeye gerek yok asl?nda efsane tarihimizi ya?atan GORDON M?LNE ne yapt? 2 senesinde ?ok mu ba?ar?l?yd? ? S?leyman Seba arkas?nda durdu ve 3.senesinde ba?ar?y? sa?lad?.
Karde?, yazan ya??n do?ruysa, Gordon'un ilk iki senesinde sen hayatta bile de?ildin. Bak bakal?m o seneler kim ?ampiyon olmu?, Be?ikta? ne yapm??:
http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=1212
http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=1213
Bizim ya??m?z o zamanlara yetmiyor. Bilen/ya?am??/deneyimli ki?ilerin yol g?stermesine ihtiyac?m?z var.
Benim hayal meyal hat?rlad???m ilk ?ampiyonluk '95. 28 ya??nday?m, 3 ?ampiyonluk biliyorum, ka?an her sene art?k bana daha da a??r geliyor. ??z?m? ise bilmiyorum. Daha fazla para bulup oyuncu mu almal?, sistem diyip Bili?'te mi ?srar etmeli, yoksa d?zene uyup hakemleri mi sat?n almal? bilmiyorum.
Yorum Yap
-
Aslı Muhammed Dilek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı T?rker Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı G?kay G?kdo?an tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?ok uza?a gitmeye gerek yok asl?nda efsane tarihimizi ya?atan GORDON M?LNE ne yapt? 2 senesinde ?ok mu ba?ar?l?yd? ? S?leyman Seba arkas?nda durdu ve 3.senesinde ba?ar?y? sa?lad?.
Karde?, yazan ya??n do?ruysa, Gordon'un ilk iki senesinde sen hayatta bile de?ildin. Bak bakal?m o seneler kim ?ampiyon olmu?, Be?ikta? ne yapm??:
http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=1212
http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=1213
Yorum Yap
-
Aslı Turgut Bozo?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMuhtemelen yeni hoca ?enol G?ne?. Fb'nin yeni hocas? da Lucescu.
Lucescu benim rakibimin hocas?ysa ben her ?ekilde ?rkerim arkada?.
Yorum Yap
-
Aslı Eren Cakir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Burak Gul tarafından Gönderilmiş Mesajı göstertaraftar profili
mustafa denizli korkak-bilic korkak
ertu?rul sa?lam samet sergen HAR?KA
Harika Bir Tablo
Yorum Yap
-
Tak?m?n ba??na kim gelirse gelsin seneye i?erde oynayaca??m?z antep ve akhisar ma?lar?nda tarihi bi skor ald?rs?n. Ba?ka t?rl? nefretim bitmez bu ?erefsizlerden resmen tarihimizin en anlaml? ?ampiyonlu?una ta? koydular. hem taraftar hem oyun olarak sahaya g?melim bu itleri 8-9-10 ne kadar atabiliyosak atal?mda ibret olsun herkeze.
Yorum Yap
Yorum Yap