Aslı T?rker Y?lmaz tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Aslı Huseyin Emre Teker tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Umut Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Huseyin Emre Teker tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterya beyler bugun cok defa yazd?m bunu ama bence bosuna tart?s?yosunuz bilici..
bilic dedi ki favori galatasaray.
adam ac?k net gs yi arenada yenmeyi akl?n?n ucundan gecirmyor.
i?te bu yuzden bu maclar? kazanamad?k.
ve i?te bu yuzden derbileri kazanamad?k.
teknik taktik falan sonraki seyler..
iftira atmay?n bari ay?pt?r
hersey gsnin elinde diyor oysa biz yenersek fener sampiyon olur...
Yorum Yap
-
Aslı T?rker Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı G?kay G?kdo?an tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?ok uza?a gitmeye gerek yok asl?nda efsane tarihimizi ya?atan GORDON M?LNE ne yapt? 2 senesinde ?ok mu ba?ar?l?yd? ? S?leyman Seba arkas?nda durdu ve 3.senesinde ba?ar?y? sa?lad?.
Karde?, yazan ya??n do?ruysa, Gordon'un ilk iki senesinde sen hayatta bile de?ildin. Bak bakal?m o seneler kim ?ampiyon olmu?, Be?ikta? ne yapm??:
http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=1212
http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=1213
Yorum Yap
-
Ayrica haftalardir kendime bile itiraf edemiyorum.. ama su mac sonlarinda rakip takim oyuncularini tek tek tebrik etme zirvaligi beni delirtiyor.. fair-play odulu koleksiyonu yapmaya gelmedin buraya sampiyon olmaya geldin.. sen boyle yaparsan senin topcularinda kaybetmekten korkmaz.. dahasi centilmen oynayip kaybetmeyi iyi bir halt zannederler.
Yorum Yap
-
Aslı Sabri Aydo?du tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbili? gelir gelmez eneramo ?srar? sonras?nda benim i?in bitmi?ti zaten
Yorum Yap
-
bilic bugun gitti diyelim. takimin basina kimi getirecek bu yonetim? kimi getirebilecegini dusunuyorsunuz? ciddi soruyorum. ??nk? benim aklima bu kadrodan tavsan cikartacak bir teknik direktor gelmiyor. yada yonetim bu kadrodan tavsan cikartabilecek teknik direktoru getirebilecek kabiliyete sahip mi?
Yorum Yap
-
Aslı Yavuz Selim Cetin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbilic bugun gitti diyelim. takimin basina kimi getirecek bu yonetim? kimi getirebilecegini dusunuyorsunuz? ciddi soruyorum. ??nk? benim aklima bu kadrodan tavsan cikartacak bir teknik direktor gelmiyor. yada yonetim bu kadrodan tavsan cikartabilecek teknik direktoru getirebilecek kabiliyete sahip mi?
Yorum Yap
-
Aslı Erdem.Akdemir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Yavuz Selim Cetin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbilic bugun gitti diyelim. takimin basina kimi getirecek bu yonetim? kimi getirebilecegini dusunuyorsunuz? ciddi soruyorum. ??nk? benim aklima bu kadrodan tavsan cikartacak bir teknik direktor gelmiyor. yada yonetim bu kadrodan tavsan cikartabilecek teknik direktoru getirebilecek kabiliyete sahip mi?En son düzenleyen Yavuz Selim Cetin; 15-05-2015, 23:09.
Yorum Yap
Yorum Yap