Hatalari cok , ozellikle liverpool macindan sonra ligi koyverdigini dusunuyorum, bu sene umdugunuzdan cok kolay bir lig oldu, galatasaray yerlerde surunurken hamzayla sampiyon olacak yani dusunun, fener desen surekli kaos, izellikle bizim macta birbirlerine dusmusken vursak gecsek fener biterdi, ama yenildik ve fenerde ismaille ikinci olacak, rezalet. Bilicin futbolculari verimli kullanmada , ozellikle kirilma maclarinda oyunu okumada ve taktik degistirmede buyuk skintilari var. Motivasyon zaten kendisinde de eksik o acidan futbolculari motive etmesi zaten beklenemez, 4 mac kalmisken bu kadar laubali futbolun aciklamasi yok..
Tum bunlara ragmen bilicin inonude 1 sene gecirmesi ve gercek performansini gormemiz gerektigini dusunuyorum, hala bu sansi hakettigini dusunuyorum. Takimla birlikte kendisininde gelistigine inanmak istiyorum.. Eger bilic giderse faha iyisinin gelme ihtinalinin com dusuk oldugunda da hemfikiriz sanirim..
Ama bilicinde artik elini tasin altina koymasi lazim. Ne akar ne kokar tavrindan vazgecip takim kurarken ozellikle defansa ve ortasahaya agresif adamlar bulmasi gerekiyor. Ayrica artik fener ve gsyi barcelona zannetmekten vazgecmesi besiktasin da bu takimlarla ayni seviyede oldugunu anlamasi gerekiyor. Takintilarindan vazgecip takimi en verimli sekilde kullanmasi lazim. Gereksiz furbolculari temizlemesi lazim.
Kisacasi 1 sene daha kalmasi gerektigini dusunuyorum.
Tum bunlara ragmen bilicin inonude 1 sene gecirmesi ve gercek performansini gormemiz gerektigini dusunuyorum, hala bu sansi hakettigini dusunuyorum. Takimla birlikte kendisininde gelistigine inanmak istiyorum.. Eger bilic giderse faha iyisinin gelme ihtinalinin com dusuk oldugunda da hemfikiriz sanirim..
Ama bilicinde artik elini tasin altina koymasi lazim. Ne akar ne kokar tavrindan vazgecip takim kurarken ozellikle defansa ve ortasahaya agresif adamlar bulmasi gerekiyor. Ayrica artik fener ve gsyi barcelona zannetmekten vazgecmesi besiktasin da bu takimlarla ayni seviyede oldugunu anlamasi gerekiyor. Takintilarindan vazgecip takimi en verimli sekilde kullanmasi lazim. Gereksiz furbolculari temizlemesi lazim.
Kisacasi 1 sene daha kalmasi gerektigini dusunuyorum.
Yorum Yap