Rasim Kara mevzusu olunca bizim ihtiyar tak?m? ??k?yor ortaya
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
bili?-?zen projesi ??kt?.adamlar gelece?in tak?m?n? kurmak iddaas? ile getirilmi?lerdi onlar g?n? kurtarma derdine d??t?ler onuda yapamad?lar.aybaba n?n tak?m?na bir gen? ilave edemediler ki ellerinde franco,kerim ,at?n?,muhammed ve scout lar?n bildirdi?i onca gen? yetenek varken.sezer,danny,eneramolar la ne yapmaya ?al??t??? belli olmayan kafa hala yal??n, 33 l?k sa?bek pe?inde..derhal g?nderilmelidir.Be?ikta? ?n b?y?l???n? bilen ,gen?leri motive edip sayg? duyaca?? ,gelece?in Be?ikta? ?n? haz?rlamak i?in adres belli SERGEN
Yorum Yap
-
Aslı Murat Aysan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterRasim Kara mevzusu olunca bizim ihtiyar tak?m? ??k?yor ortaya
Yorum Yap
-
Aslı Bulent Girgin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterproblem ne baskan ne y?netim, problem her 6 ayda yeni bir TD isteyen taraftar, sameti g?nderttiniz birakin da Bili? 1 sene daha kalsin
Yorum Yap
-
Aslı Bulent Girgin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterproblem ne baskan ne y?netim, problem her 6 ayda yeni bir TD isteyen taraftar, sameti g?nderttiniz birakin da Bili? 1 sene daha kalsin
Adam?n ?ap? belli.
Geldi?inde de istenmiyordu, g?nderilmesini isteyenler sonradan ortaya ??kmad?.
Bir ?eyler yanl?? gidiyorsa ve ?yle gidece?i de a?ikarsa s?rf istikrar diye yanl??ta ?srar etmeye gerek yok.
Bilic i?inse hen?z g?nderilsin demek biraz erken bana g?re. Bu sezon da ligden erken koparsak devam etmeye gerek yok tabi o ayr?.
Yorum Yap
-
taraftarla ne alakas? var abi biz burda yaz?yoruz diye bizi tak?yorlarsa transferide burda yazana g?re yaparlar oyun sistemlerinide ona g?re ayarlarlar ki ke?ke b?yle bi?ey olsa yeminle gecen sezonki herkesin hem fikir oldu?u konular? tak?ma uygulasalar en az?ndan ikincilik ka?mazd?
Yorum Yap
-
Aslı Mustafa Caner Akbay tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSamet 10 sene dursun, 1 defa belki ikinci yapard? hepsi o.
Adam?n ?ap? belli.
Geldi?inde de istenmiyordu, g?nderilmesini isteyenler sonradan ortaya ??kmad?.
Bir ?eyler yanl?? gidiyorsa ve ?yle gidece?i de a?ikarsa s?rf istikrar diye yanl??ta ?srar etmeye gerek yok.
Bilic i?inse hen?z g?nderilsin demek biraz erken bana g?re. Bu sezon da ligden erken koparsak devam etmeye gerek yok tabi o ayr?.
valla kimisi k?zacak ama samet hoca ile h?cum varyasyonlar?m?z daha iyiydi. Defans?m?z k?t? olmasa kalecimizde kova olmasa bence daha iyi puan alablirdik.
bilicde ben daha h?cum varyasyonu ad?na bi?ey g?rmedim halada g?rm?yorum. 6-0l?k dandik haz?rl?k mac? dahil.
Yorum Yap
Yorum Yap