Zaten bu takimin, yeteri kadar engeli var. Kendi stadi yok, her mac deplasman! Altarnatif oyuncu eksigi cok, sakatlanan oyuncunun yerine zor doldurmasi, kisaca kisitli kadrosu var! Birde hakem fakturu eklenince bu takim nasil sampiyon olsun! Ekonomik kriz, futbolcularin para alamamasi gibi seyleri gectim! Su hakem faktoru minimuma inmis olsaydi zaten acik ara liderdi bu takim!
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Aslı Gokhan Kal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteronur ke?ke bu dayan??may? samet zaman?nda da yapabilseydik.sezon ba?lamadan tek bir ma?a ??kmadan daha oyunu g?rmeden adama gitsin diyenler vard? bunu diyenlerin ?o?uda ?uan bili? kals?n diyenlerden olu?uyor.ozamanlar be?ikta??n kaybedecek 1 dakikas? bile yok formay? koysan 3. olur.3. l?k ba?ar?s?zl?kt?r acilen ?ampiyon olmam?z laz?m diyenlerin ?imdi sabredelim bu ortamda 3. l?kte ba?ar?d?r dediklerini g?r?yorum ki o zamanki ortam feda sezonuydu hepimiz nas?l bir ortam oldu?unu biliyoruz.o y?zden sadece hocaya muhalefet olanlar de?il tam tersi hocaya ?imdi destek verenlerinde zaman?nda neler s?yledi?ini az ?ok hat?rl?yorum.bu konuda net olan arkada?lar vard? tabi, sen tufan bir ka? ki?i daha.ama ?imdi bu s?ylenenleri g?rd?k?e akl?ma direk ozamanlar geliyor ve ister istemez soruyorum kendime hangisi do?ru olan?
Yorum Yap
-
bu tak?m?n min 5-6 transfere ihtiyac? var
kimse seneye ??k?p yanan ev muhabetine benzer ?ekilde ama stad yapt?k param?z yok diyemez
bu tak?m yetersiz bir tak?m hakem hatalar?na ra?men(ki en az 10 puan?m?z gitti lehte alehtekileri hesaplarsak lehimize 5 puan ald?ysak 15 puan alehimize hata yap?ld?) ?u an bu puan durumundaysak bilic yetersiz demenin anlam? yok
gidince kim gelecek sergen mi ?enol g?ne? mi ikisi yoksa d??ardan ancelotti ve ya pellegrini mi ? gelse bunlar?n y?ll?k ?cretinden haberi olan var m? yada lucescuyu getirmek istesek en az 3-5m? aras? y?ll?k ?cret isteyecektir ki bence zaten lucescunun t?rkiyede ?al??t?rmak istedi?i tek tak?m fenerbah?e
lucescu g?c? seven bi td
biz bu sene 3. de olsak ?ampiyon da olsak
a?a??daki kadro yu bilicin istemesi laz?m
1 ?nceki sayfada da nas?l transferler yapmas? gerekti?ini yazd?m
?zetle gidip sa? beke maxi pereiray? istiyorum ve ya abbate yi istiyorum ve ya glen johonson? istiyorum diyecek tutupta y?netimin ve ya transfer ekibinin ?nerdi?i bak bronbyde ?ok iyi bir sa? bek var yada partizan?n 21 ya??ndaki stoperi ilerde m?thi? olacak gibi s?ylemlerle gelip tamam alal?m demeyecek
biz porto da de?iliz dortmun da olamay?z kimse kimseyi kand?rmayacak
bizim tek kurtulu?umuz do?ru transferler ile 5 senede 3 ?ampiyonluk ya?amak
her sene td de?i?tirmenin de anlam? yok medyan?n gaz?na gelmemizinde anlam? yok
kadro budur ve bu transferleri bilic isteyecek ve yapt?racak
yapt?ram?yorsa istifa edecek ben bu ?artlar alt?nda ?al??mam diyecek yoksa yine oklar? hedefi olur
2 i?in maxi pereira
3 i?in vlaar
4 i?in samba ve ya astori(bonservisi var)
5 i?in de jong-mbia-mavubadan bi tanesi
6 i?in danny ve ya babel ve ya o tarz skorer bir oyuncu
bu tak?mdan gitmesi gerekenler
mustafa pektemek, ismail, franco, necip, u?ur, sivok(sakatl?k problemi olmasa kals?n diyecem ama sanki misyonu doldu) bu adamlarla yollar?n ayr?lmas? laz?m
Yorum Yap
-
@Ozan Omrak abi sol bekte neden Motta biraz anlat?r m?s?n? Koskoca yaz?da ben sadece ona takt?m ve merak ediyorum. Yani 6 transfer yapan tak?m 7. transferi de yapar art?k
Yorum Yap
-
Aslı Armagan Bozkurt tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?enol G?ne? gelir ve iki iyi savunma oyuncusu alabilirsek, sol a???ada top surmesini adam ge?mesini ?ut atmas?n? bilen birini alabilirsek , zevkten d?rt k??e ma?lar izleriz.
?nce ?ampiyonlu?a inanacaks?n. Lig bitmeden ?u gelsin bu gitsin diyen adam zaten ne ?ampiyonlu alabilir ne de ?ampiyonlu?u hakeder.
Bilmiyordur ??nk? ?ampiyonluk yar???n?n ne oldu?unu. Ya?amam??ki nerden bilecek
Yorum Yap
-
Aslı Armagan Bozkurt tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?enol G?ne? gelir ve iki iyi savunma oyuncusu alabilirsek, sol a???ada top surmesini adam ge?mesini ?ut atmas?n? bilen birini alabilirsek , zevkten d?rt k??e ma?lar izleriz.
Yorum Yap
-
Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı göster@Ozan Omrak abi sol bekte neden Motta biraz anlat?r m?s?n? Koskoca yaz?da ben sadece ona takt?m ve merak ediyorum. Yani 6 transfer yapan tak?m 7. transferi de yapar art?k
bence motta k?t? bir oyuncu de?il bazen bildi?in el bombas? ama ?ok elzem de?il o mevki i?in(hatta y?netimin ?n?m?zdeki sene 3 transfer yeter deme?lerini d???nd?k?e a??k?as? korktum) ?unu da ilave edeyim mottan?n ?n?nde yani olcay?n oldu?u yerde ?ekinilecek bir oyuncumuz olursa mottan?n performans? daha artaca??na inan?yorum.
Yorum Yap
-
Aslı Devrim Sur tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Armagan Bozkurt tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?enol G?ne? gelir ve iki iyi savunma oyuncusu alabilirsek, sol a???ada top surmesini adam ge?mesini ?ut atmas?n? bilen birini alabilirsek , zevkten d?rt k??e ma?lar izleriz.
?nce ?ampiyonlu?a inanacaks?n. Lig bitmeden ?u gelsin bu gitsin diyen adam zaten ne ?ampiyonlu alabilir ne de ?ampiyonlu?u hakeder.
Aynen ya?amad?k, nereden bilece?iz. Merak etme, be?ikta? kimseden ?yle 5-6 yiyecek tak?m de?il, olamaz da. ?ok sevdi?iniz schuster bile ba?aramam??t? bunu.
Yorum Yap
-
Aslı Onur Essizoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Gokhan Kal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteronur ke?ke bu dayan??may? samet zaman?nda da yapabilseydik.sezon ba?lamadan tek bir ma?a ??kmadan daha oyunu g?rmeden adama gitsin diyenler vard? bunu diyenlerin ?o?uda ?uan bili? kals?n diyenlerden olu?uyor.ozamanlar be?ikta??n kaybedecek 1 dakikas? bile yok formay? koysan 3. olur.3. l?k ba?ar?s?zl?kt?r acilen ?ampiyon olmam?z laz?m diyenlerin ?imdi sabredelim bu ortamda 3. l?kte ba?ar?d?r dediklerini g?r?yorum ki o zamanki ortam feda sezonuydu hepimiz nas?l bir ortam oldu?unu biliyoruz.o y?zden sadece hocaya muhalefet olanlar de?il tam tersi hocaya ?imdi destek verenlerinde zaman?nda neler s?yledi?ini az ?ok hat?rl?yorum.bu konuda net olan arkada?lar vard? tabi, sen tufan bir ka? ki?i daha.ama ?imdi bu s?ylenenleri g?rd?k?e akl?ma direk ozamanlar geliyor ve ister istemez soruyorum kendime hangisi do?ru olan?
Onur sorun bende de?il maalesef sorun taraftar?m?zdaki ayr?mc?l?kta.hem oyuncu hem tek dir. baz?nda taraftar?m?z ne zaman e?it davran?rsa ozaman baz? ?eyler de?i?ir.t?re nin laubalili?i y?z?nden puan kaybediyoruz ama foruma bak?yorsun herkesin dilinde olcay var samet ?uanda yapt???m?z hatalar? yaparken yerden yere vuruluyordu, ?uan o hatalar hal?n?n alt?na s?p?r?l?yor.i?te diyorumki madem ozaman bunlar hatayd? ve bir hocan?n gitmesi i?in sebepti ?uanda da bu hatalar aynen devam ediyor ama hoca kals?n diyoruz neydi bu sorunlar ?ne ge?tikten sonra oyunu tutamama ?uanda var m? bu sorun evet var.ma? sonlar?ndaki me?hur 10 dakikalar varm? ?uan alas? var.oyuncu se?imlerindeki gariplikler var m? ?uan oda var. o zamanlar olcay o?lu olsa bu kadar iltimas ge?erdi deniyordu ki ozamanlar olcay ?n iyi zamanlar?yd? e bak?yosun ?imdide olcay var birde pektemek eklendi transferlerde hoca kolombiyal? kaleiciyi ister y?netim mc alsak olurmu der hoca napal?m ?yle olsun derdi ve bu b?y?k ele?tiri sebebiydi.?imdi stoperimiz yok milosevi? al?nd? hoca ald?rm?? olsayd? oynat?rd? y?netim bask?s? ile sezer al?nd? tamam dedi eneramoyu kendi ald?rd? dany i kendi ald?rd? y?netiminde bask?s? olmu?tur illa ucuz bele? diye.ozamanlar su? tek. direkt?r?nd? "dik durmad?" y?netimin bask?s?nda ezildi dendi.?imdi t?m su? y?netimin oldu "ne yaps?n adam y?netim zorluyor oda mecbur kal?yor" oldu. ben ikileme d??t?m, ya o zaman hocaya teneke ba?layanlar yanl?? yap?yordu yada ?imdi kals?n diyenler yanl?? yap?yor.sorun bende de?il onur sorun bu forumdaki git gel lerde ha ?unuda belirteyim be?ikta? i?in 3. olmak ba?ar?s?zl?kt?r ortam mekan durum ahval ne olursa olsun.dikkat ettinmi bilmiyorum yazmamaya ?al???yorum buraya, sezon sonunda de?erlendirmemi yap?cam.?ampiyon olursak tabikide hoca kals?n ama 3. olacaksak 2 senede al?nan 3. l?k hocaya 1 sene daha vermek i?in ge?erli bir sebep de?il bence.ilk y?l 3. olursun 2. y?l 2. yada ?ampiyon olursun ozaman 1 de?il 3 y?l 5 y?l devam edersin ??nk? bir ivme g?r?r?s?n o y?zden sene sonunu bekliyorum hay?rl?s? bakal?m.
Yorum Yap
-
Van gaal gelirse ve 6-7 transfer yaparsak uefa'y? al?p ligi ?ampiyon tamamlayabiliriz.
Yahu uefa 4 g?n ?nce ?n?m?ze duvar koydu biz hala iyi hoca gelsin , transfer yapal?m diyoruz
?nce y?netim hakk?m?z? savunsun her sene 8-10 puan ?al?n?yor. O puanlar? falan bi toplayal?m sonra gerisine bakar?z.
D?n antep bizimle resmen dalga ge?ti ve hala bir a??klama yap?lmad?.
Yorum Yap
-
Son ma?ta, At?n? hamlesi ha geldi ha gelecek diye izlerken, koca 95 dakika ge?ti gitti.
Rakip yar? sahas?n? ge?tim, rakip cezasahas?na y???lm??s?n. Elinde, kule var, Ama kafaya ??kar ama aya??n? uzat?r ama bi?ey yapar.. Yok arkada? yok.
Bursaspor ?ampiyon oldu?unda stoperleriyle az m? ma? kazand?? ?meri zapotocny i ka? ma? ilerde oynatt? son dakikalar da?
Gerets, Serveti ka? ma? ileri s?rd? ka? puan ald? ?ampiyon oldu?u sene?
?rnekleri ?oktur, ama dedi?imiz gibi, biz bekledik, hocada bekledi. ??nk? ezberinde bir ?ema olu?tu. Tolgay - O?uzhan Olcay pektemek- Savunmadan biri ??kar tosun girer.
Bu teknik direkt?rl??? fatih tekke de yap?yor erciyeste ?uanda. Forvet ??kar?yor forvet al?yor, orta saha ??kar?p orta saha al?yor falan.
Karab??? nas?l yendik? Tamamiyle tesad?f bir gol ile, ilerde ?o?alamadan, bu ma?taki gibi bask? bile yapamadan.
1 G?n ?nce fenerbah?e ma??n? izliyorum, Egemen san?rs?n forvet. Adam ona y?kseliyor buna y?kseliyor, indiriyor vuruyor vuram?yor. Denediler denediler 84 de att?lar egemenin indirdi?i topla. Arap ismailin bile d???nd???n? bizim k?ymetli bili? hocam?z 5 dakika dahi d???nemiyor. Ne ac?.
Yorum Yap
-
Aslı Ozan Omrak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı göster@Ozan Omrak abi sol bekte neden Motta biraz anlat?r m?s?n? Koskoca yaz?da ben sadece ona takt?m ve merak ediyorum. Yani 6 transfer yapan tak?m 7. transferi de yapar art?k
bence motta k?t? bir oyuncu de?il bazen bildi?in el bombas? ama ?ok elzem de?il o mevki i?in(hatta y?netimin ?n?m?zdeki sene 3 transfer yeter deme?lerini d???nd?k?e a??k?as? korktum) ?unu da ilave edeyim mottan?n ?n?nde yani olcay?n oldu?u yerde ?ekinilecek bir oyuncumuz olursa mottan?n performans? daha artaca??na inan?yorum.
Yorum Yap
-
Aslı Devrim Sur tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Armagan Bozkurt tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?enol G?ne? gelir ve iki iyi savunma oyuncusu alabilirsek, sol a???ada top surmesini adam ge?mesini ?ut atmas?n? bilen birini alabilirsek , zevkten d?rt k??e ma?lar izleriz.
Yorum Yap
-
Yorum Yap
Yorum Yap