Hocan?n gitmesini istiyorum ama kendi ak?l sa?l??? i?in. Te?vik,?ikenin hala kol gezdi?i,onun bunun evlad? hakemlerin sat?n al?nd???, yorumcular?n bile ligin kaderini de?i?tirebilece?i bir ?lkeden gitsin.Ben olsam ?ngiltere ikinci lige giderim yine bu ligde hocal?k yapmam. (ba?tan ele?tirenlerden biriydim)
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Aslı Onur Essizoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHocam Tolgay ? ??karmak hatayd? kabul edelim. Ama ma?? buna ba?lamak sa?mal?k olur. Ka?an bir s?r? gol var bunun Bilic ile alakas? yok.
8 net pozisyon 2. yar? tek kale bir ma?,hakemin en az aleyhimize 2 fahi? hatas? ve es ge?ilen 3-4 tane frikik ve laubalilik.
?ok ?zg?n?m ?ok,bizim oynad???m?z ?eyre?ini oynamadan adamlar ma? kazan?yor,az kald? delirecem.
Yorum Yap
-
Aslı Tufan Tokadc? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Onur Essizoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHocam Tolgay ? ??karmak hatayd? kabul edelim. Ama ma?? buna ba?lamak sa?mal?k olur. Ka?an bir s?r? gol var bunun Bilic ile alakas? yok.
8 net pozisyon 2. yar? tek kale bir ma?,hakemin en az aleyhimize 2 fahi? hatas? ve es ge?ilen 3-4 tane frikik ve laubalilik.
?ok ?zg?n?m ?ok,bizim oynad???m?z ?eyre?ini oynamadan adamlar ma? kazan?yor,az kald? delirecem.
Yorum Yap
-
Ma?la ilgili tek diyecegim bu tak?mda ?al?m ve isabetli ?ut yetenegi ?st d?zeyde olan Tolgay? ??karmak HATA idi.. uzaktan ?utu veya ?al?mlar? vs ma?a etki edebilirdi..
Pektemek i g?r?nce art?k umutlar?m?z t?keniyor.. sezonda bitti nerdeyse son olarak yapacag?n en b?y?k iyilik ?udur ;
Ugur boral, Ersan,Pektemek,i.k?yba??, necip, Olcay ... vs hepsini g?ndermektir..
Yorum Yap
-
Aslı Onur Essizoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Tufan Tokadc? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Onur Essizoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHocam Tolgay ? ??karmak hatayd? kabul edelim. Ama ma?? buna ba?lamak sa?mal?k olur. Ka?an bir s?r? gol var bunun Bilic ile alakas? yok.
B?yle pozisyonlar ?ok belli ediyor kendini,gol olmadan ?nce hep bi sa?mal?k oluyor klasik Be?ikta? ?anss?zl??? diyorum ben.
Gs ve Fb ' yi izliyorum ne zamand?r,Fb en son Bursa ma??n?n ilk yar?s?nda iyi oynad? Gs onlara g?re biraz daha iyi.
?u ma?tan sonra bizim kaybedip onlar? kazanmas? hakikaten adalet falan de?il,ancak kazansakta ?ampiyon falan olamay?z biz.
G?z g?re g?re bu hatalar yap?l?yorsa,hakemler seni ?ampiyonluk viraj?nda bu kadar rahat do?rayabiliyorsa ?ampiyon falan olamazs?n ge?elim.
Yorum Yap
-
Aslı Halil Ibrahim Celtikcilioglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBozma hocam ?ift forveti bozma
Sent from my iPad using Tapatalk
?ift forvetle alakas? nedir ?
Yorum Yap
-
Aslı T?rker Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı T?rker Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbenim a??mdan fiziksel yetersizli?imizin ayan beyan ortaya ??kt??? bir di?er ma? oldu. 75'ten sonra karab?k bizim yar? saham?zda bile pres yaparken/nefes ald?rmazken, oyun kurdurtmazken biz kar?? koyamad?k. bu 6 hafta nas?l bitecek merak ediyorum.
ayr?ca art?k haftada bir ma? yap?yoruz, teknik kadronun g?revi rakibi analiz edip ona g?re taktik geli?tirmek de?il mi? avrupa kupas?nda, liverpool, tottenham, arsenal'e kar?? bu yap?lmad? m?? karab?k'e kar?? bunu yapt?k m?? yapt?ysak d??memeye oynayan tak?ma kar?? oynayabildi?imiz en iyi oyun bu mudur?
fiziksel durumla ilgili ise diyebilece?im pek bir ?ey yok, karab?k gibi sald?ran olmay?nca bizim durum da ortaya ??kmad? belki de?
at?n?'? da kul?beye al?nca hem yabanc? say? sorunu ??z?ld? hem de ma? sonunda doldur bo?altta kriz ge?irmedik.
hadi bakal?m, belki de cidden ?s ma??na kadar iddiam?z devam eder.
fizik g?c? yetmiyor. karab?k ma??nda ?yleydi, trabzon ma??nda ihtiya? olmad?, bu ma? da kondisyon eksikli?ini yine g?rd?k.
Yorum Yap
Yorum Yap