?kinci yar?n?n en iyi futbolunu oynad?k belki de. Gerek laubalilik gerek ?anss?zl?k gerek hakem ?erefsizi y?z?nden kazanamad?k.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Gelece?i g?remeyiz ama Tolgay ve Olcay gayet tempomuz? artt?rm??ken oyundan ??kmasa veya hi? de?i?iklik yap?lmasa kesinlikle o dklarda gol gelecekti. Tamam hocan?n kendi karar? de?i?iklikler ama ne demek iyi oynayan Tolgay'?n ??k?p stoperden adam?n ??k?p tam da o ??kar?lan dklarda gayet iyi oynayan Olcay'?n ??k?p oyuna girenlerle sistemin bamba?ka bi dizili?e gitmesi ve 10 ki?iye kar?? bile top oynayamamam?z. ?ok ?anss?zd?k hakem hatalar? vard? ama kesinlikle de?i?iklikler de yanl?? ve zamans?zd?.
Yorum Yap
-
Sezonun en tempolu 3 ma??ndan biriydi,olduk?a etkiliydik,O?uzhan'?n girip Tolgay'?n ??kmas? d???nda i?ime sinmeyen bir ?ey yok.
?anss?zl?k + hakem + laubalilik olunca sonu? ka??n?lmaz oluyor.
Bug?n senlik bir ?ey yok hocam,b?ylesi kritik bir virajda bundan daha etkili bir futbol ortaya koymam?z?n imkan? yok.
Becerisizliklere eyvallah da,bu Tolga denen kans?z k?pe?e ??k?p 2 kelam edemeyenlere tahamm?l?m yok.
S?fats?z ba?kan ve yanda?lar?n?n a??klamalar?n? bekliyorum ben.
Yorum Yap
-
Ya hala seneye hoca degistirelim diyenler var! Kardesim bu takim yeni ceza aldi, transfer yapmasi artik cok zor, yeni bir hoca ile anlasip onun isteklerini karsilamasi cok zor. Malum durum buyken kimi getirebilcek bu yonetm? Sergen mi? Senol mu? Bunlar dan kaliteli hocada beklemeyin, ozellikle yabanci beklemeyin, getirecek bu takimin malasef gucu yok! Gelecek hoca transfer ister, oyuncu ister, fakar bizde ekonomik olarak karsilicak durum yok! O yuzden 1 sene daha Bilic kalmali!
Yorum Yap
-
Onca pozisyondan birinde top ?izgiden ge?se burada hocaya kim ne diyebilirdi. O zaman kral hoca 2. yar? ma?? kopard? olacakt?.
Son haftalarda bende ?ok ac?mas?zca ele?tirdim hocay? ama bu ma? ?zelinde bir g?nah? yok.
O?zuzhan Tolgay de?i?ikli?i deniyor ama bunu yapmasa da bir ?ey de?i?mezdi muhtemelen. Kesin gol gelirdi diyemeyiz.
Benim as?l tak?ld???m nokta Mustafa Pektemek'in forma giyiyor olmas?. ?ok yaz?k bu yeteneksiz bizim umutlar?m?z?n i?ine ediyor.
Onun d???nda Ba T?re Atiba Sosa... Atacakt?n?z abicim birini. Bu kadar ka??r?yorsan ah vah etmeye fazla gerek yok. Ge?mi? olsun.
Yorum Yap
Yorum Yap