Bili?'ten daha iyisi Lucescu... Lucescu gelmeyecekse Bili?'i g?ndermek ?ok b?y?k macera olur. Bu tak?m 11 senedir bu kadar derli toplu futbol oynamad?. Oyuncu tercihi ve hamlelerdeki problemler halledilir ama bize bu kadar uygun bir teknik adam bulamay?z. Bu tak?m? hi?bir hoca iki senede bu seviyeye getiremez. Ac?mas?zca ele?tirirken bunlara dikkat etmek laz?m. Bili? m?thi? bir para da alm?yor. Bug?n Luce gelsin desen en az 4 ister. Bili? gitmesin ?ahsen ben ayn? filmi defalarca g?rd?m. Luce' den sonra nas?l s?r?nd???m?ze bak?n son 10 senede neler kaybetti?imize ona g?re ele?tirin.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Aslı Birkan Birlik tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBili?'ten daha iyisi Lucescu... Lucescu gelmeyecekse Bili?'i g?ndermek ?ok b?y?k macera olur. Bu tak?m 11 senedir bu kadar derli toplu futbol oynamad?. Oyuncu tercihi ve hamlelerdeki problemler halledilir ama bize bu kadar uygun bir teknik adam bulamay?z. Bu tak?m? hi?bir hoca iki senede bu seviyeye getiremez. Ac?mas?zca ele?tirirken bunlara dikkat etmek laz?m. Bili? m?thi? bir para da alm?yor. Bug?n Luce gelsin desen en az 4 ister. Bili? gitmesin ?ahsen ben ayn? filmi defalarca g?rd?m. Luce' den sonra nas?l s?r?nd???m?ze bak?n son 10 senede neler kaybetti?imize ona g?re ele?tirin.
Yorum Yap
-
Aslı Berkant Senturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Birkan Birlik tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBili?'ten daha iyisi Lucescu... Lucescu gelmeyecekse Bili?'i g?ndermek ?ok b?y?k macera olur. Bu tak?m 11 senedir bu kadar derli toplu futbol oynamad?. Oyuncu tercihi ve hamlelerdeki problemler halledilir ama bize bu kadar uygun bir teknik adam bulamay?z. Bu tak?m? hi?bir hoca iki senede bu seviyeye getiremez. Ac?mas?zca ele?tirirken bunlara dikkat etmek laz?m. Bili? m?thi? bir para da alm?yor. Bug?n Luce gelsin desen en az 4 ister. Bili? gitmesin ?ahsen ben ayn? filmi defalarca g?rd?m. Luce' den sonra nas?l s?r?nd???m?ze bak?n son 10 senede neler kaybetti?imize ona g?re ele?tirin.
Yorum Yap
-
Bilic gidecek yeni bir hoca gelecek. 2 sene de onu bekleyece?iz.
Kendi kadrosunu kurmas?n?, tak?ma al??mas?n? vs.
Daha sonra ayn? Bilic de oldu?u gibi, o da ele?tirmeye ba?lanacak.
Be?ikta? en az iki senesini kaybedecek.
Be?ikta? son 12 senede en fazla puan? alabiliyorsa bu sezon,
Stad?n olmad???, taraftar?n protesto etti?i sezon da Bilic ba?ar?l?d?r.
Yanl??lar?, hatalar? ve eksikleri vard?r, var. Ama Bilic'in gitmesi Be?ikta?'? zarara sokar.
Yorum Yap
-
Bilicin g?nderilmesi hata olur yukar?da da belirtilmi? tak?m uzun seneler sonra bu kadar derli toplu oynuyor bunda da hoca fakt?r? var illa gidecekse yerine lucescu hayal geliyor bana yerli teknik adamdan kullanmam?z laz?m o da en iyi yerli hoca ?uanda ?enol g?ne? ??nk? arad?ki bo?lu?u ?enol hoca gibi adamlarla doldurabiliriz. Tutupta eski futbolcular?m?zdan teknik adam yaparsak ?rnek sergen olmaz daha toy ?ok cafcafl? s?zler dinlemek istiyorsak sergen olabilir ayda 2 kez trib?nden y?netir tak?m?....
Yorum Yap
-
Aslı Atakan Uslu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBili? giderse R?za ?al?mbay gelsin. Her zaman yerli TD'den yana oldum.
b?kmad?n?z m? ?aps?z yerli hocalardan
1 kere yapt?k zaten o hatay?
s?per ligde ?al??t?rabilece?i en iyi tak?m?n ba??nda zaten ?u anda
tak?ls?n oralarda bizden m?mk?n olduk?a uzak olsun
youla adem dursun ?a?da? atan Veysel cihan k?r?at duymu?larla u?ra?mayal?m tekrar
Yorum Yap
-
Aslı Umut Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Atakan Uslu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBili? giderse R?za ?al?mbay gelsin. Her zaman yerli TD'den yana oldum.
youla adem dursun ?a?da? atan Veysel cihan k?r?at duymu?larla u?ra?mayal?m tekrar
Yorum Yap
-
Aslı Atakan Uslu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Umut Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Atakan Uslu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBili? giderse R?za ?al?mbay gelsin. Her zaman yerli TD'den yana oldum.
Yorum Yap
Yorum Yap