A??kcas? g?venmiyorum Bilic'e 34 ma?ta hi?bir hamlesini g?remedim , amam1 y?l daha kalacaks?n gibi g?z?k?yor in?allah ben yan?l?r?m
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Aslı Mehmet Allar tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSadece Bilic de?il ?nder ?zen de ?yle. Bu kadro ?ok yol kateder. Ama siyasi mahluklar izin verirler mi o ayr? mesele .
Ayr?ca ?lhn konusunda :
?zen istiyorsa ikna eder hocay? . Mant?kl? yakla??m? vard??? ?kar?mlar olduk?a yerinde. Feyyaz ve ?lhan , ?mer , Mustafa ve Cenk'e s?n?f atlat?r.
Yorum Yap
-
Deli gibi sevinmesi veya Be?ikta? i?in g?zya?? d?kmesi bizim duygusal zaaf?m?z kusura bakmay?n.
Benim d???ncem Bilic, Tayfur Havut?u ve Carvalhal ayar?nda bir hoca. Ekstras?n? g?remedim k?pesi ve gitar? d???nda.
Ve ne yaz?k ki Fatih Terim veya Mustafa Denizli kalibresindeki hocalarla ?ampiyon olabiliyorsunuz.
Yorum Yap
-
Bence Bilic k?t? bir hoca de?il ama kadro i?erisinde sisteminin y?r?mesi i?in ?nemli b?lgeler var. Orta alanda yarat?c? oyuncusu ?ok k?s?tl? ve forvette de hi? alternatifi yoktu. Yoksa Fernandes in iyi oldu?u zamanlar, Atiba n?n ortada oynayabildi?i zamanlar ve Almeida n?n form tuttu?u zamanlar tak?m olduk?a iyi g?r?n?yordu. Bu b?lgeler sa?lama al?nabilirse bence gene m?cadele i?inde yer al?r?z. Bir ba?ka s?k?nt? da bu sene ?ok ma? oynayacak olmam?z tabi. Bu kadro kald?rmayacakt?r b?y?k ihtimalle ama bunu d???necek pek imkan?m?z yok. Ben lige g?re strateji izlenip avrupada futbolcu kapasitesi a??s?ndan s?n?rlar zorlanacakt?r diye d???n?yorum. Sakatl?k olmazsa belki gruplara kal?p 3. falan olabiliriz. ?tesi hayal gibi.
Yorum Yap
-
Aslı Serhat Senel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBas?n toplant?s?nda transfer kampa yeti?ecek dendi ama yeti?medi bu konuda ne d???n?yorsunuz dedi?inde susuyor.
Yaz?k cidden ac?yorum haline. Konu?sa neler diyecek kimbilir ama birilerinin can?n? yakmak istemiyor.
Bili? kalmal?. Adamlara da ihtiyac? var bu kul?b?n
e?er buna ra?men susuyorsa iyice d??er g?z?mden. Karde?im,sen td sin. Bakt?n istedi?in hi?,bir?ey olmuyor. S?zler verilip tutulmuyor, basar gidersin istifan?.
Yorum Yap
Yorum Yap