Aslı Onur Essizoglu tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Aslı Tufan Tokadc? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Onur Essizoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Samed Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı göster5. golden sonra demek istemi? abi 5. dakika de?il bende izledim de ordan biliyom
Yorum Yap
-
Aslı onur essizoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı samed y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı birkan birlik tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı aycan kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?imdi lig tv'nin ma? ?yk?s?ne bakt?m 5'ten sonra hoca durdurmu? oyuncular?
Yorum Yap
-
Stad yoklu?unu, hakemleri onu bunu ge?tim, bu kadrodan bundan daha iyi verim alabilecek max 5 teknik adam vard?r d?nya ?zerinde.
Bug?n kadromuz iyi veya en az?ndan vasat?n ?zerinde diyebiliyorsak bu Bilic sayesindedir. Bu kadroyla 28. haftay? lider kapatma ?ans?m?z var ise, Bilic tebrik edilmelidir.
Kimse k?zmas?n, ger?ekler ac? maalesef. Bizdeki hangi oyuncu ?unda bunda oynar geyiklerine girmeyece?im.
Sadece biraz k?yaslama yapaca??m. Elbette ki her tak?m?n oyun sistemi farkl? ve o sistemin do?ru oyuncular?n? bulmak her ?eyden ?nemli.
Ma?lar? takip ediyorum. Volkan ve Muslera abart?s?z en az 5 ma?tan 1 'ini kurtar?yor. Ben bu sezona dair unutulmaz bir kaleci performans? izledi?imizi hat?rlam?yorum.
G?n?l ve Sabri tak?mlar?na hi? olmazsa 1-3 ma? aras? kazand?rm??t?r. Birde d?n?p Serdar'a bak?yorum.
Alves-Egemen, Chedjou-Hakan(Semih) ikililerine bak?yorum akl?mda hi? bariz hatalar? kalmam??(elbette vard?r), birde bize bak?yorum daha ge?en hafta Pa?a'dan yedi?imiz golde Ersan ne yapt? anlam veremiyorum. Ya b?rak?n koca sezonu hatas?z ma? bitirmiyor defans?m?z?n vazge?ilmezi.
Motta'n?n son haftalardaki toparlanm?? hali elbette Telles'e g?re ?st?n, ancak asla bir Caner etkisi yaratm?yor.
Orta alana bak?yorum, bir tarafta Topal-Emre gibi uluslararas? tecr?beleri olan iki kaliteli ayak, di?er yanda Melo-Sel?uk. Bizde yan pas? at?nca ba?ar?l? adletti?imiz Veli-Atiba.
?leri u?ta durumlar biraz daha dengeli.
Yani ?okta uzatmaya gerek yok, ?u tak?mdan Ba'y? ve Be?ikta? formas?n? ??kar b?rak?n ?ampiyonlu?u Avrupa Ligi m?cadelesi verir. Ama Bilic'in ellerinde bir iki istisna hari? hem kendini bireysel a??dan ?ok iyi geli?tiren oyuncular, hem tak?m oyununu geli?tiren bir tak?m, hem de haddini, yetene?ini ve kendini bilen oyunculardan kurulu bir tak?m olduk. Bunu kolay kolay kimse ba?aramaz. Bu y?zden Bilic'in ba?ar?l? oldu?unu d???n?yorum kesinlikle.
Di?er yandan hatalar? var. Hem mental hem taktik a??dan. Ama ben bunlar?da d?zeltece?ine inan?yorum. K?sacas? Bilic'le en az 1 sezon daha devam edilmeli.
Yorum Yap
-
Aslı Mustafa Zeybek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterStad yoklu?unu, hakemleri onu bunu ge?tim, bu kadrodan bundan daha iyi verim alabilecek max 5 teknik adam vard?r d?nya ?zerinde.
Bug?n kadromuz iyi veya en az?ndan vasat?n ?zerinde diyebiliyorsak bu Bilic sayesindedir. Bu kadroyla 28. haftay? lider kapatma ?ans?m?z var ise, Bilic tebrik edilmelidir.
Kimse k?zmas?n, ger?ekler ac? maalesef. Bizdeki hangi oyuncu ?unda bunda oynar geyiklerine girmeyece?im.
Sadece biraz k?yaslama yapaca??m. Elbette ki her tak?m?n oyun sistemi farkl? ve o sistemin do?ru oyuncular?n? bulmak her ?eyden ?nemli.
Ma?lar? takip ediyorum. Volkan ve Muslera abart?s?z en az 5 ma?tan 1 'ini kurtar?yor. Ben bu sezona dair unutulmaz bir kaleci performans? izledi?imizi hat?rlam?yorum.
G?n?l ve Sabri tak?mlar?na hi? olmazsa 1-3 ma? aras? kazand?rm??t?r. Birde d?n?p Serdar'a bak?yorum.
Alves-Egemen, Chedjou-Hakan(Semih) ikililerine bak?yorum akl?mda hi? bariz hatalar? kalmam??(elbette vard?r), birde bize bak?yorum daha ge?en hafta Pa?a'dan yedi?imiz golde Ersan ne yapt? anlam veremiyorum. Ya b?rak?n koca sezonu hatas?z ma? bitirmiyor defans?m?z?n vazge?ilmezi.
Motta'n?n son haftalardaki toparlanm?? hali elbette Telles'e g?re ?st?n, ancak asla bir Caner etkisi yaratm?yor.
Orta alana bak?yorum, bir tarafta Topal-Emre gibi uluslararas? tecr?beleri olan iki kaliteli ayak, di?er yanda Melo-Sel?uk. Bizde yan pas? at?nca ba?ar?l? adletti?imiz Veli-Atiba.
?leri u?ta durumlar biraz daha dengeli.
Yani ?okta uzatmaya gerek yok, ?u tak?mdan Ba'y? ve Be?ikta? formas?n? ??kar b?rak?n ?ampiyonlu?u Avrupa Ligi m?cadelesi verir. Ama Bilic'in ellerinde bir iki istisna hari? hem kendini bireysel a??dan ?ok iyi geli?tiren oyuncular, hem tak?m oyununu geli?tiren bir tak?m, hem de haddini, yetene?ini ve kendini bilen oyunculardan kurulu bir tak?m olduk. Bunu kolay kolay kimse ba?aramaz. Bu y?zden Bilic'in ba?ar?l? oldu?unu d???n?yorum kesinlikle.
Di?er yandan hatalar? var. Hem mental hem taktik a??dan. Ama ben bunlar?da d?zeltece?ine inan?yorum. K?sacas? Bilic'le en az 1 sezon daha devam edilmeli.
Yorum Yap
-
Bili?'in her zaman arkas?nda oldum. Halada arkas?nday?m. Ama methiyeler d?zmenin anlam?da yok, ?ok a??k bir ger?ek var ki, hoca derbi kazand?ram?yor. Derbi ma?lar?na psikolojik olarak ma?lup ??k?yor. D??ardan g?zlemledi?im bu.
Yinede Bili? Vodafone Arena'da teknik direkt?r?m?z olarak ??kmay? hakediyor. ?ki ?? senedir beraber oynayan futbolcular, yeni stad?n atmosferi, ayn? hoca ve yapaca?? transferlerle net bir ?ampiyonluk gelece?ini d???n?yorum.
Yorum Yap
-
Aslı Cetin Ozbilen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBili?'in her zaman arkas?nda oldum. Halada arkas?nday?m. Ama methiyeler d?zmenin anlam?da yok, ?ok a??k bir ger?ek var ki, hoca derbi kazand?ram?yor. Derbi ma?lar?na psikolojik olarak ma?lup ??k?yor. D??ardan g?zlemledi?im bu.
Yinede Bili? Vodafone Arena'da teknik direkt?r?m?z olarak ??kmay? hakediyor. ?ki ?? senedir beraber oynayan futbolcular, yeni stad?n atmosferi, ayn? hoca ve yapaca?? transferlerle net bir ?ampiyonluk gelece?ini d???n?yorum.
Yorum Yap
-
Aslı Kutbettin Kilic tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cetin Ozbilen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBili?'in her zaman arkas?nda oldum. Halada arkas?nday?m. Ama methiyeler d?zmenin anlam?da yok, ?ok a??k bir ger?ek var ki, hoca derbi kazand?ram?yor. Derbi ma?lar?na psikolojik olarak ma?lup ??k?yor. D??ardan g?zlemledi?im bu.
derbi kazanmak sadece hocadan kaynakl? e?il bence. tak?mdaki oyuncular?m?z?n karakterinden, bask?c? bir y?netimimiz olamaya??na kadar sebepler var. hatta de?i?en taraftar profili bile etken bence.
Yorum Yap
-
Be?ikta? Teknik Direkt?r? Slaven Bilic, Karab?kspor ma?? ?ncesinde ilgin? bir diyalo?a imza att?.
Be?ikta? Teknik Direkt?r? Slaven Bilic'in, Karab?kspor ma?? ?ncesinde verdi?i r?portajdaki s?zleri sosyal medyay? sallad?.
Lig TV muhabiri ?mer G?ven?'e "Nas?ls?n?" diye soran H?rvat teknik adam, "?ok iyiyim" cevab?n?n almas?n?n ard?ndan bombay? patlatt?.
Bilic, "Galatasaray kazand? ya, ?ok iyisin" ?eklinde cevap verirken, bu s?zler sosyal medyay? sallad?.
Yorum Yap
Yorum Yap