O de?ilde Serdar Aziz'in performans? m?thi? tavan yapt? ve baya geli?tirdi kendini,?u an en formda yerli stoper sezon sonunda alsak ne g?zel olur,yan?na bir de yabanc? stoper ta? gibi tandem.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Aslı Aycan Kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?imdi Lig Tv'nin ma? ?yk?s?ne bakt?m 5'ten sonra hoca durdurmu? oyuncular?
Yorum Yap
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHocam Ts ve 33. Haftadaki ma?? al Allah a?k?na ,sen al bu ma?lar?.
Yorum Yap
-
Aslı Erhan Bicer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Berkay Semiz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Sercenk ?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Berkay Semiz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSadece yedi ma? sabredilip sonu? ne olursa olsun g?nderilmelidir.Hamza Gs'ye geldi?inden beri ligin ilk alt?s?ndan sadece bizim ma?ta ?? puan ald?, bizim korkak oynad???m?z tak?mlara Bursa,?amil,Volkan ?en gibi adamlarla sald?r?yor. ?n?allah seneye ?enol G?ne? bu tak?m?n ba??na ge?er ve bizde b?y?k k???k demeden her tak?ma sald?rabildi?imiz adam gibi futbol izleriz.
Yorum Yap
-
?enol hocaya eli aya?? d?zg?n kadro verilsin gayette ba?ar?l? olur.ts da nerde bitmi? denilen oyuncu varsa hepsinden max. verim ald?.bana g?rede ?ampiyon yapt? ama ald?lar elinden.onun d???nda milli tak?mda da kendini kan?tlad? tarihimizin en ba?ar?l? d?nemini ge?irtti.gayette kazanmas?n? bilen bir hoca eminimki elinden al?nan ?ampiyonluktan dolay? olduk?ada h?rsl?d?r do?ru zaman do?ru yerde ?ok ba?ar?l? olacakt?r.umar?m gelir e?er bir omurga olu?acaksa ondan iyi olu?turan birini bulamay?z.gs bile son d?nemdeki ?ampiyonluklar?n? onun haz?rlad??? omurgadaki oyuncular? transfer ederek oldu.?lkeyi biliyor d?nen dolaplar? biliyor elinde vodafone arena ve desteklenmi? bir kadro ile biz bu oyunu bozar?z diyebilecek birini ar?yorsak bu ?enol hocad?r.
Yorum Yap
-
Bili? ile alakal? olarak stad? yok ele?tirilerine ben bir anlam veremiyorum. Stad?n olmamas? hocan?n oyuncu de?i?ikli?i planlamalar?n?, oyun stratejilerini ne kadar etkiler allah a?k?na. Bili? hamle yapm?yor de?il, yapam?yor bence. Kafas?nda bir ?ablon var ve o ?ablonu bir t?rl? bozam?yor. Bozamad??? i?inde G?ntekin Onay'?n da dedi?i gibi asla winner bir hoca olamayacak. Bence bu y?l sonu te?ekk?r edilip g?nderilmeli, lucescu hayal ama ?enol hoca ger?ekten b?y?k i?ler yapabilir bizde. ?n?m?zdeki sene bizim i?in ?ok ?nemli bence k?r?lma senesi, yeni stad?m?zda gelecek bir ?ampiyonluk bizi farkl? yerlere ta??yabilir, o y?zden i?i tesad?flere b?rakmamal?y?z diye d???n?yorum.
Yorum Yap
-
Aslı Aycan Kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?imdi Lig Tv'nin ma? ?yk?s?ne bakt?m 5'ten sonra hoca durdurmu? oyuncular?
Yorum Yap
-
Aslı Birkan Birlik tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Aycan Kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?imdi Lig Tv'nin ma? ?yk?s?ne bakt?m 5'ten sonra hoca durdurmu? oyuncular?
Yorum Yap
-
Aslı Samed Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Birkan Birlik tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Aycan Kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?imdi Lig Tv'nin ma? ?yk?s?ne bakt?m 5'ten sonra hoca durdurmu? oyuncular?
Yorum Yap
-
Aslı Onur Essizoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Samed Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Birkan Birlik tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Aycan Kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?imdi Lig Tv'nin ma? ?yk?s?ne bakt?m 5'ten sonra hoca durdurmu? oyuncular?
Yorum Yap
-
Aslı Kaan Turker tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBili? ile alakal? olarak stad? yok ele?tirilerine ben bir anlam veremiyorum. Stad?n olmamas? hocan?n oyuncu de?i?ikli?i planlamalar?n?, oyun stratejilerini ne kadar etkiler allah a?k?na. Bili? hamle yapm?yor de?il, yapam?yor bence. Kafas?nda bir ?ablon var ve o ?ablonu bir t?rl? bozam?yor. Bozamad??? i?inde G?ntekin Onay'?n da dedi?i gibi asla winner bir hoca olamayacak. Bence bu y?l sonu te?ekk?r edilip g?nderilmeli, lucescu hayal ama ?enol hoca ger?ekten b?y?k i?ler yapabilir bizde. ?n?m?zdeki sene bizim i?in ?ok ?nemli bence k?r?lma senesi, yeni stad?m?zda gelecek bir ?ampiyonluk bizi farkl? yerlere ta??yabilir, o y?zden i?i tesad?flere b?rakmamal?y?z diye d???n?yorum.
Yorum Yap
-
Aslı Devrim Sur tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Kaan Turker tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBili? ile alakal? olarak stad? yok ele?tirilerine ben bir anlam veremiyorum. Stad?n olmamas? hocan?n oyuncu de?i?ikli?i planlamalar?n?, oyun stratejilerini ne kadar etkiler allah a?k?na. Bili? hamle yapm?yor de?il, yapam?yor bence. Kafas?nda bir ?ablon var ve o ?ablonu bir t?rl? bozam?yor. Bozamad??? i?inde G?ntekin Onay'?n da dedi?i gibi asla winner bir hoca olamayacak. Bence bu y?l sonu te?ekk?r edilip g?nderilmeli, lucescu hayal ama ?enol hoca ger?ekten b?y?k i?ler yapabilir bizde. ?n?m?zdeki sene bizim i?in ?ok ?nemli bence k?r?lma senesi, yeni stad?m?zda gelecek bir ?ampiyonluk bizi farkl? yerlere ta??yabilir, o y?zden i?i tesad?flere b?rakmamal?y?z diye d???n?yorum.
Yorum Yap
Yorum Yap