Aslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Aslı Onur Essizoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Bar?? A??? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu kadar ?v?len ?.G?ne?in dun ak?am 85 dakika oyuna hi? m?dahale etmedi?inden neden bahsedilmiyor?Gol? yedikten sonra dank etti herhalde.Hani bu konuda Bilic ?ok ele?tiriliyor ya.?.G?ne? te iyi hocad?r laf?m yok ama biz maalesef oldu?undan fazla b?y?t?yoruz baz? ?eyleri.Hele elin tavu?u bize kaz g?r?n?r misali elimizdekini de?ersizle?tirip rakibinkini y?celtmek te ?st?m?ze yok.
bursan?n yedeklerine bir bak abi....kenardan oyuna girecek adamlar? yoktu...
bakambu sakatt?...enes'i ise tecr?besizli?i y?z?nden d???nmemi? olabilir.
Yorum Yap
-
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNecip liverpool ma??nda oynar, sivas ma??nda asisti yapar. Yavrum Necip Aslan?m Necip; fener ma??nda insiyatif almaya ?al???r, kumar oynar kaybeder yerden yere vurulur.
Mustafa sezon ba??na iyi ba?lar. Ligin tart??mas?z en iyi yerli santraforu olur, sakatlan?p formadan uzak kal?nca itin bir taraf?na sokulur.
?u anda mesela Tolgay ve G?nay en g?zdelerimiz, iki ma?a bakar yerin dibine sokulmalar?.
Hoca niye 4-4-2 ??km?yorsun hocaaa denir. Hoca erciyes ma??nda 4-4-2 ??kar 5 atar; aman hoca Brugge ma??nda da aynen b?yle sak?n bozma diye telkin edilir. Hoca 4-4-2 ??kar, sonu? h?sran, bu sefer ayn? adamlar 4-4-2 niye ??k?yosun hoca derler.
Bug?n ?enol gelsin sergen gelsin derler, yar?n ilk onlar gitsin bu istemez?k ?ekerler.
Umar?m y?netim t?m yanl??lar?na bir yenisini daha eklemez de Bilic'i elinde tutmay? ba?ar?r.
Ne Olursa Olsun...
Bahsettigim isimler babalar?n?n hayr?na top ko?turmuyorlar, milyon eurolar? cebe indirerek oynuyorlar.. T?rkiye gibi gelir d?zeyinin yerlerde oldugu yerde bahsettigin ki?iler yan gelip yatarak
milyon eurolar? cebe indirmeleri seni rahats?z etmiyor mu peki ? ??ini optimal bi?imde yapmayan insan ele?tirilir ,i?ine son verilir yada futbolcu ise g?nderilir. Pektemek 6 senedir her y?l milyon
eurolar? cebe indirmi? biri s?yler misin Be?ikta?a ne katk? verdi ? Ald?g? paray? haketti mi ? ( Diger ?rnekler ; ugur boral, K?yba??, Necip,Ersan ) Bu oyuncular?n maliyetleri alt alta topla bakal?m.
Biz resmen kalitesiz hi? bir katk? sa?lamayan adamlara bedavadan milyon euro dag?t?yoruz, bu beni rahats?z ediyor. Pektemek serbest b?raksan seneye urfasporda.. (ekrem da? orda misal )
Hem bizde ald?g? paran?n y?zde 10 una ( almeida ?rnegi ) ... Benim i?in ki?iler ?nemsizdir.. Aslolan Be?ikta??n faydas?d?r. Ne g?zel hayat dimi ? derbi kazanma, kupa kald?rma, sakatlan 6 ay
g?z?kme, paran?n g?n? g?n?ne ?ek ama ! sonra ele?tirince biz su?lu oluyoruz ? 2-3 hafta ?nce Real Madrid- Schalke ma??nda, schalke az daha eliyordu Reali .. Taraftar D?nyan?n en g??l?
kadrosunu protesto etti.. D?nyan?n en iyi futbolcular?nda biri Ronaldo ?slakland?. Demi?ssin 2 ma? sonra yerin dibine sokuluyor oyuncular?m?z vs.. Bu dedigin heryerde mevcut..
Biz bu ?ekilde Ba?ar?s?zl?g? savunmaya devam edersek adamlar rekabette makas? a?ar, bi bakm?ss?n TS gibi b?y?kten say?lmaz olursun..
Ele?tirilen adamlar ka? senedir Be?ikta?ta oturup bir d???nmek laz?m... Eger ki b?y?k Be?ikta?? istiyorsak ....
Yorum Yap
-
Aslı Bar?? A??? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Bar?? A??? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu kadar ?v?len ?.G?ne?in dun ak?am 85 dakika oyuna hi? m?dahale etmedi?inden neden bahsedilmiyor?Gol? yedikten sonra dank etti herhalde.Hani bu konuda Bilic ?ok ele?tiriliyor ya.?.G?ne? te iyi hocad?r laf?m yok ama biz maalesef oldu?undan fazla b?y?t?yoruz baz? ?eyleri.Hele elin tavu?u bize kaz g?r?n?r misali elimizdekini de?ersizle?tirip rakibinkini y?celtmek te ?st?m?ze yok.
bursan?n yedeklerine bir bak abi....kenardan oyuna girecek adamlar? yoktu...
Yorum Yap
-
Aslı Bar?? A??? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteronurum
Yorum Yap
-
Aslı Ismail.Kaya. tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Bahsettigim isimler babalar?n?n hayr?na top ko?turmuyorlar, milyon eurolar? cebe indirerek oynuyorlar.. T?rkiye gibi gelir d?zeyinin yerlerde oldugu yerde bahsettigin ki?iler yan gelip yatarak
milyon eurolar? cebe indirmeleri seni rahats?z etmiyor mu peki ? ??ini optimal bi?imde yapmayan insan ele?tirilir ,i?ine son verilir yada futbolcu ise g?nderilir. Pektemek 6 senedir her y?l milyon
eurolar? cebe indirmi? biri s?yler misin Be?ikta?a ne katk? verdi ? Ald?g? paray? haketti mi ? ( Diger ?rnekler ; ugur boral, K?yba??, Necip,Ersan ) Bu oyuncular?n maliyetleri alt alta topla bakal?m.
Biz resmen kalitesiz hi? bir katk? sa?lamayan adamlara bedavadan milyon euro dag?t?yoruz, bu beni rahats?z ediyor. Pektemek serbest b?raksan seneye urfasporda.. (ekrem da? orda misal )
Hem bizde ald?g? paran?n y?zde 10 una ( almeida ?rnegi ) ... Benim i?in ki?iler ?nemsizdir.. Aslolan Be?ikta??n faydas?d?r. Ne g?zel hayat dimi ? derbi kazanma, kupa kald?rma, sakatlan 6 ay
g?z?kme, paran?n g?n? g?n?ne ?ek ama ! sonra ele?tirince biz su?lu oluyoruz ? 2-3 hafta ?nce Real Madrid- Schalke ma??nda, schalke az daha eliyordu Reali .. Taraftar D?nyan?n en g??l?
kadrosunu protesto etti.. D?nyan?n en iyi futbolcular?nda biri Ronaldo ?slakland?. Demi?ssin 2 ma? sonra yerin dibine sokuluyor oyuncular?m?z vs.. Bu dedigin heryerde mevcut..
Biz bu ?ekilde Ba?ar?s?zl?g? savunmaya devam edersek adamlar rekabette makas? a?ar, bi bakm?ss?n TS gibi b?y?kten say?lmaz olursun..
Ele?tirilen adamlar ka? senedir Be?ikta?ta oturup bir d???nmek laz?m... Eger ki b?y?k Be?ikta?? istiyorsak ....
Yorum Yap
-
Aslı Ismail.Kaya. tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNecip liverpool ma??nda oynar, sivas ma??nda asisti yapar. Yavrum Necip Aslan?m Necip; fener ma??nda insiyatif almaya ?al???r, kumar oynar kaybeder yerden yere vurulur.
Mustafa sezon ba??na iyi ba?lar. Ligin tart??mas?z en iyi yerli santraforu olur, sakatlan?p formadan uzak kal?nca itin bir taraf?na sokulur.
?u anda mesela Tolgay ve G?nay en g?zdelerimiz, iki ma?a bakar yerin dibine sokulmalar?.
Hoca niye 4-4-2 ??km?yorsun hocaaa denir. Hoca erciyes ma??nda 4-4-2 ??kar 5 atar; aman hoca Brugge ma??nda da aynen b?yle sak?n bozma diye telkin edilir. Hoca 4-4-2 ??kar, sonu? h?sran, bu sefer ayn? adamlar 4-4-2 niye ??k?yosun hoca derler.
Bug?n ?enol gelsin sergen gelsin derler, yar?n ilk onlar gitsin bu istemez?k ?ekerler.
Umar?m y?netim t?m yanl??lar?na bir yenisini daha eklemez de Bilic'i elinde tutmay? ba?ar?r.
Ne Olursa Olsun...
Ben Mustafa'ya verilen kontrata da kar??y?m, Necip'e verilene de.
Benim bahsetti?im ?ok farkl? bir mevzu.
Bir oyuncuyu, bir olay?, bir galibiyeti, bir sistemi 2 ma?la de?erinden ederinden ?ok yukar?lara ??kar?p, 2 ma?la o noktadan ac?mas?zca ba? a?a?? sal?veriyoruz.
Daha biz karar verememi?iz ne istedi?imize, biz bilmiyoruz, biz tutarl? de?iliz, ayn?s?n? y?netimden bekliyoruz ama. (Bunu da yanl?? anlama rica ederim. Y?netimi de desteklemiyorum ben kesinlikle)
Bilic ?ampiyon yapamad? gitsin. Kim gelsin abi? I??? Sergen gelsin, ?enol gelsin. Ya b?raks?nlar bu i?leri bu kafayla kul?p y?netildi?inde neler oldu?unu g?r?yoruz 2000'den bu yana i?te. Y?netimin de bu kafada oldu?unda bir bakm??s?n 15 senede 2 ?ampiyonlu?un var borcun olmu? 1 milyar.
Gerek yok maceraya falan en az bir sezon daha Bilic ile devam. Bunun nedeninin yar?s?, kendisini bu s?re zarf?nda genel ge?er bir i? saha performans? ile de?erlendirme ?ans?m?z olmay??? ise, di?er yar?s? bu y?netmin vizyonunun en en en iyi ihtimalle Bilic'in de?i?ik bir versiyonunu getirebilecek kapasitede olmas?d?r.
Yorum Yap
-
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ismail.Kaya. tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNecip liverpool ma??nda oynar, sivas ma??nda asisti yapar. Yavrum Necip Aslan?m Necip; fener ma??nda insiyatif almaya ?al???r, kumar oynar kaybeder yerden yere vurulur.
Ne Olursa Olsun...
Ben Mustafa'ya verilen kontrata da kar??y?m, Necip'e verilene de.
Benim bahsetti?im ?ok farkl? bir mevzu.
Bir oyuncuyu, bir olay?, bir galibiyeti, bir sistemi 2 ma?la de?erinden ederinden ?ok yukar?lara ??kar?p, 2 ma?la o noktadan ac?mas?zca ba? a?a?? sal?veriyoruz.
Daha biz karar verememi?iz ne istedi?imize, biz bilmiyoruz, biz tutarl? de?iliz, ayn?s?n? y?netimden bekliyoruz ama. (Bunu da yanl?? anlama rica ederim. Y?netimi de desteklemiyorum ben kesinlikle)
Bilic ?ampiyon yapamad? gitsin. Kim gelsin abi? I??? Sergen gelsin, ?enol gelsin. Ya b?raks?nlar bu i?leri bu kafayla kul?p y?netildi?inde neler oldu?unu g?r?yoruz 2000'den bu yana i?te. Y?netimin de bu kafada oldu?unda bir bakm??s?n 15 senede 2 ?ampiyonlu?un var borcun olmu? 1 milyar.
Gerek yok maceraya falan en az bir sezon daha Bilic ile devam. Bunun nedeninin yar?s?, kendisini bu s?re zarf?nda genel ge?er bir i? saha performans? ile de?erlendirme ?ans?m?z olmay??? ise, di?er yar?s? bu y?netmin vizyonunun en en en iyi ihtimalle Bilic'in de?i?ik bir versiyonunu getirebilecek kapasitede olmas?d?r.
ragmen olimpiyat? dolduran bir asil bir taraftar?m?z var.. ?ogu be?ikta?l? zaten eski be?ikta? ile mevcut be?ikta? aras?nda gel-git ya?ad?g? i?in bazen bu etki yapabilmekte.
Bilic le ilgili 2 ?ikayetim ?udur ; 1- Bu tak?ma kaliteli ayaklar transferi konusunda pasif kalm?? gibi bana g?re; Demba ald?ran biri iyi bir stoper ve sa? bek ald?rabilirdi, ?srarc? olmal? idi.
2- derbilerde korkak ve diger 2 renkli kul?b? bizden yukar?da g?r?yor olmas?d?r.. bursa ma??na derbi demesi zaten ayr? fiyasko.. Brugge ve FB ma??ndan sonra Bilic e kar?? olumsuzum ister
istemez olustu bu maalesef.. Bizim ?ncelikle iyi bir y?netim e ihtiyac?m?z var.. ?yi y?netimle nokta transferlere imza atmas?na.. ?u kadro ya kim gelirse gelsin derbi de kazanamaz ve ?ampiyonda
olmas?da ?ok zor yada diger iki rakibin bize alt?n tepsi ile sunmas?yla olur ancak. Bilic ile devam konusunda sezon sonu net d???nebiliriz..ama ?u an i?in olumsuzum
Yorum Yap
-
Aslı Onur Essizoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Bar?? A??? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteronurum
Yorum Yap
-
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNecip liverpool ma??nda oynar, sivas ma??nda asisti yapar. Yavrum Necip Aslan?m Necip; fener ma??nda insiyatif almaya ?al???r, kumar oynar kaybeder yerden yere vurulur.
Ne Olursa Olsun...
Yorum Yap
-
Taraftarin tek ortak noktasi ve zaafi sudur! Lucescu gelecekse eger eyvallah, buyursun gelsin, gerekirse Bilic'e ingiltere biletini bile biz aliriz ama Lucescu gelmeyecekse onla bunla macara aramaya gerek yok, istikrar onemli, en kotu 1 sezon daha Bilic kalmali. Dogru olanda bence budur. Ama bu olay sadece bizim istememiz yada yonetimin istemesiyle olmuyor. Eger bizim bilmedigimiz Bilic'e ingilterenden transfer teklifi geldiyse ve kabul ettiyse ve bu yuzden birakip giderse ki eger, o zaman altarnatifleri dusunur, Senol Hocami, Sergen mi bakariz
Yorum Yap
-
Aslı Erdinc Ersec tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Onur Essizoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Bar?? A??? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteronurum
Yorum Yap
Yorum Yap