Aslı Sercenk ?n tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Aslı Berkay Semiz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Sercenk ?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Berkay Semiz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSadece yedi ma? sabredilip sonu? ne olursa olsun g?nderilmelidir.Hamza Gs'ye geldi?inden beri ligin ilk alt?s?ndan sadece bizim ma?ta ?? puan ald?, bizim korkak oynad???m?z tak?mlara Bursa,?amil,Volkan ?en gibi adamlarla sald?r?yor. ?n?allah seneye ?enol G?ne? bu tak?m?n ba??na ge?er ve bizde b?y?k k???k demeden her tak?ma sald?rabildi?imiz adam gibi futbol izleriz.
Yorum Yap
-
Fb- Bursa ma??n? izledim.. Bursan?n oynad?g? h?c?m oyununa imrendim.. bizden 100 misli daha cesur oynad?lar.. nizami golleri verilmedi, bir toplar? ?izgiden ??kt?... karambole 1 golden yenildiler...
Teknik adaml?k ?rnegini ve ba?ars?n? g?rd?m.. biz bo? bo? ko?an olcaylar, velilerle, atibalarla avunal?m.. bursa ilk yar? dikine ?yle ataklar yap?yor ki bildigin ingiliz tak?m? sitili. valla tebrik ederim
oyuncular?n? ve hocalar?n?.... Hi? ba?ar?s? olmayan Bilic i art?k savunmay? b?rakmal?y?z... Ona verilen kredi hi? kimseyi verilmedi bu taraftar a??s?ndan
Yorum Yap
-
bursan?n bi de ttarenada oynad??? oyun var galibiyeti son anda ka??rd?lar. olimpiyattaki gs ma?? kad?k?ydeki fener ma?? d???nd?k?e sinirlerim bozuluyo 112 y?ll?k Be?ikta? tarihinde derbi kazanamadan da ?ampiyon oluruz nolcak ki kafas?, fener ve gs ma?lubiyetlerinin normalle?mesi, bursa ma?lar?na derbi denmesi de bu sene ??kt? piyasaya . t?m bunlar?n hepsinde katk?s? var affedemiyorum bir t?rl?.aksini iddia eden derbi ma?lar?nda bilicin y?z ifadesini incelesin nas?l ?zd?rap i?inde oldu?unu g?recektir.
Yorum Yap
-
Aslı Erhan Bicer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Berkay Semiz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Sercenk ?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Berkay Semiz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSadece yedi ma? sabredilip sonu? ne olursa olsun g?nderilmelidir.Hamza Gs'ye geldi?inden beri ligin ilk alt?s?ndan sadece bizim ma?ta ?? puan ald?, bizim korkak oynad???m?z tak?mlara Bursa,?amil,Volkan ?en gibi adamlarla sald?r?yor. ?n?allah seneye ?enol G?ne? bu tak?m?n ba??na ge?er ve bizde b?y?k k???k demeden her tak?ma sald?rabildi?imiz adam gibi futbol izleriz.
Allah korusun ama hocal???ndan de?il televizyondaki Be?ikta?'a yak??mayan insan?n adam? bu k?l?pten i?eri dahi girmemeli. 101.y?ldan sonra g?venmiyorum ben o S.E denen herife.
Neden ?enol Hoca bize g?re de?il?
Yorum Yap
-
Futbolda kaleciden anlamak ve teknik direkt?rden anlamak zor i?tir ger?ekten. Forvet oyuncusunun att??? gole bak kabak gibi kendini ele verir.
G?n?m?z modern futbolunda tak?m?n boyunu k?sa tutmak diye bi?ey var. Bu ak?am izledi?im bursa ma?? 50 metrede oynad?. PTT 1.lig tak?m? takti?i. S?rf bu a??dan bile baksan bili?>?enol.
Yorum Yap
-
Aslı Berkay Semiz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Erhan Bicer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Berkay Semiz tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Allah korusun ama hocal???ndan de?il televizyondaki Be?ikta?'a yak??mayan insan?n adam? bu k?l?pten i?eri dahi girmemeli. 101.y?ldan sonra g?venmiyorum ben o S.E denen herife.
Yorum Yap
-
Aslı Erhan Bicer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Berkay Semiz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Erhan Bicer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Berkay Semiz tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Sahin Gulel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFutbolda kaleciden anlamak ve teknik direkt?rden anlamak zor i?tir ger?ekten. Forvet oyuncusunun att??? gole bak kabak gibi kendini ele verir.
G?n?m?z modern futbolunda tak?m?n boyunu k?sa tutmak diye bi?ey var. Bu ak?am izledi?im bursa ma?? 50 metrede oynad?. PTT 1.lig tak?m? takti?i. S?rf bu a??dan bile baksan bili?>?enol.
Su dandik bursa bile bizden iyi oynadiysa her turlu senol>bilic.
Yorum Yap
-
Aslı Coskun Deniz Teran tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Sahin Gulel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFutbolda kaleciden anlamak ve teknik direkt?rden anlamak zor i?tir ger?ekten. Forvet oyuncusunun att??? gole bak kabak gibi kendini ele verir.
Su dandik bursa bile bizden iyi oynadiysa her turlu senol>bilic.
Yorum Yap
Yorum Yap