Aslı G?kay G?kdo?an tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aksine duygular? veya sempatimi en sona att?m,ki sevdi?imi ve m?thi? sayg? duydu?umu zaten belirtiyorum.
?brahim'i sevmem veya sayg? duymam futbola dair analizlerim konusunda objektif bakamad???m anlam?na gelmez.
Yukar?da 20 paragraf yazd?ysam karakteri ve ona olan sempatim en fazla 3 sat?r yer kaplar,gerisi futbol i?erir.
?brahim'i '' sadece m?cadeleci,ko?an '' bir adam olarak g?rd???n s?rece evet aram?zda u?urum oldu?unu d???nece?im.
?brahim'in futbol olarak belirli bir kalitesinin oldu?unu ve bunu s?ylemenin ona ayr?yetten sempatiden kaynakland???n? d???nmene ?a??rd?m.
Bilakis ilk yaz?m?n ba??nda da dedi?im gibi '' Ger?ek Be?ikta?'l?,bilmem ka? sene Be?ikta? formas? giydi '' gibi kli?ele?mi? bir arg?manla ne onu,ne de ba?kas?n? savundum.
??i doldurulmayan arg?manlardan olu?an bir yaz? dizisiyle gelmedim sonu?ta sana ;
Ya da '' 11 sene oynad?,nank?rl?k yapmay?n,adam m?thi? top?u ki 11 sene oynad? '' gibi bir arg?man?n temeliylede savunmad?m.
Ama illa ki 9 tane teknik adam?n onu tercih sebebini,istikrar?n?,Be?ikta?'?n en kritik ma?lar?nda ortaya koydu?u istatiksel katk?y? savunma mekanizmam olarak kulland?m.
Ama sen bunlar?n hepsini '' m?cadelediydi o y?zden oynad? '' Denizli ma??nda gol yedirdi,Mehmet Sedef onu yedek b?rakt? gibi bir arg?manla y?kmaya ?al??man ve beni sadece sevgimden dolay? objektif bakamamakla itham etmen ?a??rtt? reis
Sen benim s?ylediklerimi zaten '' Bence ?uan forumda anket yap?lsa ?z?lmez yeterlimiydi de?ilmiydi , iyi bir solbekmiydi de?ilmiydi diye ben %55 ?st?n?n yeterli bir sol bek de?ildi diyece?ini tahmin ediyorum. '' diyerek hi? anlamad???n? ortaya koydun karde?im.
Ben zaten bunu s?yl?yorum,bu y?zden yaz?m? '' ?brahim tarihimizde taraftar?n en haks?zl?k yapt??? ilk 3 futbolcu aras?na girer '' dedim.
Ayr?ca o oran % de 60 ' dan fazla ??kacakt?r eminim,zaten benim b?t?n bunlar? yazma ?abam bu konuda haks?zl?k oldu?una inand???m i?indi.
Ama gel g?r ki bu dediklerin,ya da bu oran?n senin dedi?in gibi ??kmas? analizlerin i?ini dolduram?yor.(benim alg?mda yanl?? anlama,sayg? duyar?m oras? ayr?)
He bu arada Mehmet Sedef Tigana d?neminde oynad??? ma?lar?n ka??nda sol a??k oynam?? ? Ka??nda sol bek oynam?? ? Bana ondan bahset karde?im.Ka??nda ?brahim'i kesmi?,ka??nda ?nde oynam?? ? Mehmet Sedef'in oynad??? her ma? ?bo yedek mi kalm?? ?
Bir de milli tak?m ?rne?ini vermen bende fazla ?n yarg?l? oldu?un hissini uyand?rd?.
??nk? o milli tak?m Sergen'i bile do?ru d?zg?n ?a??rmam??,Metin ve Feyyaz bile toplamda 30 kere milli formay? giymemi?,Ali G?ltiken ve Ahmet Dursun'un 7 kere ?a?r?ld??? ve y?llard?r Be?ikta?'a yapt??? haks?zl?klar?yla bilinen milli tak?m ise.
Yani k?stas olacak en son kriterlerden biridir milli forma ...
Bitirmeden ?nce ba?ka bir ?rnekle yineleyeyim yaz?m? ;
Ben ?brahim ?z?lmez'i elbette Roberto Carlos veya onun kalitesinde biriyle zaten g?rm?yorum.
Hakan ?nsal,Caner Erkin kalitesinde bir bek olarak bile g?rm?yorum ama bu isimlerin kalitesine yak?n kalitede oldu?una inan?yorum.
Ve taraftar?m?z taraf?ndan fazla haks?zl??a u?rad???n? d???n?yorum.
Neyse dedi?in gibi topic Slaven Bilic,konuyu daha fazla da??tmayal?m.
Bir g?n yan yana geldi?imizde daha detayl? konu?al?m karde?im,?pt?m yanaklar?ndan
Yorum Yap