Aslı Bar?? A??? tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Aslı Ekrem Bozbey tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMigroslarda bulabilir miyiz bu SOKRATES dergisini??
Yorum Yap
-
Aslı Onur Essizoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ekrem Bozbey tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMigroslarda bulabilir miyiz bu SOKRATES dergisini??
http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/s...3-gazete-dergi
Yorum Yap
-
Aslı Gokhan Kal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Bar?? A??? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterluce veda etmi? ukraynaya...sezon sonu gidiyorum demi?
y?llard?r kafam? kurcalayan bi?ey var luce ile ilgili...td ile ilgili kimse bi?ey diyemez heralde...ta? olur vallahi adam...
bu adam bu kadar iyi hocayken neden;
madrid,bar?a,manchester,chelsea gibi b?y?k kl?pler bu adam? hi? d???nmedi.anlamak m?mk?n de?il....
Yorum Yap
-
Aslı Suat Ar?kan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Onur Essizoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ekrem Bozbey tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMigroslarda bulabilir miyiz bu SOKRATES dergisini??
http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/s...3-gazete-dergi
Yorum Yap
-
Aslı Bar?? A??? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Gokhan Kal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Bar?? A??? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterluce veda etmi? ukraynaya...sezon sonu gidiyorum demi?
y?llard?r kafam? kurcalayan bi?ey var luce ile ilgili...td ile ilgili kimse bi?ey diyemez heralde...ta? olur vallahi adam...
madrid,bar?a,manchester,chelsea gibi b?y?k kl?pler bu adam? hi? d???nmedi.anlamak m?mk?n de?il....
Yorum Yap
-
Aslı Nedim Efe Ozikiz tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Bence rahat ?al??ma ko?ullar? etkendir. Fatih Terim Milan'a gitti. Alenen kuyusunu kazd?lar : ))
Terim'in kuyusunu kaz?d?lar bizim medyan?n goygoyu. T?rkiye'de Terim'le ?al??an yabanc? oyuncular da gayet s?radan TD, abart?lacak bir?ey g?remedik demi?lerdi.
Yorum Yap
-
Aslı Bar?? A??? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterluce veda etmi? ukraynaya...sezon sonu gidiyorum demi?
Ama Luce T?rkiye'ye d?nmek ister mi bilmem.
Yorum Yap
-
Aslı Nedim Efe Ozikiz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSocrates Dergi'de ?brahim Alt?nsay'?n 'BIELSAMPAOLISMO' yaz?s?n?n son paragraf?;
"Yazmayacakt?m ama yazay?m: B?y?k bir kul?b?m?z ?? sezon ?nce 'yeniden yap?lanma' s?recinde Jorge Sampaoli ile g?r??t?. Hoca da istekliydi ama y?neticilerin dar g?r??l?l??? ve ki?isel kompleksleri y?z?nden s?re? i?di? edilince ?lke futbolu Sampaoli'yi g?remedi. Bir ba?ka b?y?k kul?b?m?z yana yak?la hoca ararken Marsilya'yla hen?z anla?mam?? olan Bielsa'ya teklif g?t?rd?. Olumlu yakla?an Hoca hemen videolar izleyip ara?t?rmalara koyuldu. Ne ki y?netim tam o s?rada ba?ka bir hocayla anla??verdi ve Bielsa'ya te?ekk?r? bile ?ok g?rd?. Bunlar? diyeyim ve memleket futbolu hakk?nda ba?ka bir ?ey demeyeyim."
Ah ulan ahhhhhh...
Yorum Yap
-
Aslı Bar?? A??? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Gokhan Kal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Bar?? A??? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterluce veda etmi? ukraynaya...sezon sonu gidiyorum demi?
Yorum Yap
-
-
Aslı Gokhan Kal tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Suudi Arabistan Federasyonu'nun Marcelo Bielsa'ya y?ll?k 10 milyon eurodan 80 milyon euroluk teklifte bulundu?u iddia edildi
yok art?k
Yorum Yap
Yorum Yap