Aslı Tufan Tokadc? tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Telles=Motta
Semih>Ersan
Cenk Tosun(es kaza sakatlanmad?ysa) = Umut
Demba Ba (Bitirici) = Burak (?al??kan)
G?khan T?reye kat?l?yorum tabi ki.
Melo>Atiba
Sel?uk(Galatasaraya ?ampiyonluk kazand?ran bir adam)>Tolgay (daha olmam?? bir oyuncu ne ?abuk adam? Sel?uk dan ?st?n yapt?n?z) Kald? ki Tolgay daha yeni geldi ve sakatl?k falan da ya?ad? daha tak?ma bile yeni yerle?iyor. Tolgay l? bir kadroyla uzun bir s?re? ge?irmedi?imiz i?in ?ok da de?erlendirmeye al?nmamal?.
Sneijder>Sosa
Veli=Yekta(Yekta n?n k?t? oldu?unu d???nm?yorum)
Muslera>Tolga
Chedjou>Franco
Yasin>Olcay
O?uzhan ve Yekta zaten farkl? tarzda oyuncular ama evet O?uzhan daha iyi bana g?re de.
Hamit>Necip
Ben de kendimce objektif oldu?umu d???n?yorum ne olacak ?imdi Oyuncular? bire bir de kar??la?t?rmak do?ru de?il zaten farkl? ?zellikleriyle ?n plana ??kan oyuncular var.
Bir de bu b?y?kt?rlerin bir puanlamas? da olmas? laz?m asl?nda. Muslera, Melo, Chedjou, Sneijder mesela b?y?kt?r demek de yeterli de?il bunlar kazand?ran adamlard?r. Muslera Tolga dan iyi diyip ge?i?tirilecek bir mevzu de?il yani. Muslera n?n bu b?y?kl??? gs ye +9 puan olarak yans?yor. Sneijder in b?y?kl??? keza +12 oluyor. Senin Tolgay dan k?t? g?rd???n Sel?uk bile +6 puan civar?nda katk? yapm??t?r ligde tak?ma bu sene en k?t? ihtimal bence. (Bakmad?m bilmiyorum) Keza Melo sadece bizim ma?ta +6 puanl?k bir katk? yapt?. Bunlar kazanmay? bilen oyuncular Tufan i?te. Ben bu 2-3 isimin bile bu kadar y?ksek fark yaratmas?n?n kadro kalitesinde b?y?k yans?mas? oldu?unu d???n?yorum.
Yorum Yap