asl?nda ge?en seneki sivas ma??ndan sonra alay?n? kovalamam?z gerekti.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Geldi?inden beri hi? derbi kazanmad?n, oyuncular winner karakterli de?il eyvallah dedik. Anadolu ma?lar?nda da bir s?r? puan b?rak?yoruz sayende hocam.
Son olarak bug?n de gerek m?dafaa gerekse h?cumda sahan?n en iyisi Tolgay'? ??kard?n, orta saham?z sendeledi. Tak?m olumlu i? yapmaz oldu. Kariyerinde ba?ar?lar hoca.
Yorum Yap
-
Ben bu kadar ezberci bir hoca g?rmedim. Hoca'ya kod yazm??lar sanki. O yaz?lan kodun d???na ??kam?yor.
Hocan?n winner olmad??? yerde futbolcudan o inanc? bekleyemezsin. Hi?birinin akl?nda ?ampiyonluk yok ?ok net.
Statt? ?uydu buydu sadece bahane ?retiyorlar. Evet stat ciddi etkendir ama bu kadar inan?s?z oynayamazs?n.
Sezon sonu Bilic'in durumu sorgulanacakt?r. Umar?m do?ru olan neyse y?netim onu yapar.
ve bu benim ?ahsi fikrimdir ben Sergen'in bu tak?m?n ba??nda beklenenin aksine ?ok ba?ar?l? olaca??na inan?yorum. Belki yan?l?yorumdur ama fikrim bu.
Futbolu bilen camian?n b?y?kl???n? bilen derbilerde korkmayacak ve winner bir adamd?r g?z?mde.
Yorum Yap
-
Aslı Tufan Tokadc? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTolgay'?n ??k???n? izah edecek bir tabir futbol literat?r?nde yok.
Yorum Yap
-
Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen bu kadar ezberci bir hoca g?rmedim. Hoca'ya kod yazm??lar sanki. O yaz?lan kodun d???na ??kam?yor.
Hocan?n winner olmad??? yerde futbolcudan o inanc? bekleyemezsin. Hi?birinin akl?nda ?ampiyonluk yok ?ok net.
Statt? ?uydu buydu sadece bahane ?retiyorlar. Evet stat ciddi etkendir ama bu kadar inan?s?z oynayamazs?n.
Sezon sonu Bilic'in durumu sorgulanacakt?r. Umar?m do?ru olan neyse y?netim onu yapar.
ve bu benim ?ahsi fikrimdir ben Sergen'in bu tak?m?n ba??nda beklenenin aksine ?ok ba?ar?l? olaca??na inan?yorum. Belki yan?l?yorumdur ama fikrim bu.
Futbolu bilen camian?n b?y?kl???n? bilen derbilerde korkmayacak ve winner bir adamd?r g?z?mde.
Sergen konusunda da hakl?s?n.
Bu kadar salla ba? oynayamaz Sergen'in tak?mdakiler.
Bizi ezdiler Sivasta resmen.
Yorum Yap
-
Aslı Neset Ural tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbir ara bilic i savunan o kadar ki?i vard? ki ?u anki durumu nas?l izah ediyorlar merak ediyorum ya da fikirleri de?i?ti mi bilic konusunda.. amac?m tart??ma ??karmak de?il sadece merak ediyorum..
yeni stadta tam bir sezon ?srarla...
Yorum Yap
-
Hocam Kerimi alm??s?n ma? bitmeden hi? haber de vermiyorsun g?zel hamle harbiden. Kitap bunu yazar zaten dizili?ler bellidir ?ok fazla ge?erli bir dizili? yok sen 4-2-3-1 i se?mi?sin o cepte tamam. Yine kitap da yazar tak?m?n puan kaybediyorsa h?cum futbolcusu almal?s?n onu da yapt?n o da tamam. Madem ?yle biz sana en y?ksek devlet memuru maa?? verelim ?yle devam et sen.
Yorum Yap
Yorum Yap