Stad bitince Bilic yapt??? sa?ma sapan hatalardan ders mi alacak, bunu anlayamad?m ben? Adam iki senedir tek bir hatas?ndan ders ??karmad? neredeyse, stad? g?r?nce ""aa ne de g?zel stad bu sene hatalar?mdan ders ??karmal?y?m." demesini mi bekliyorsunuz?
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Aslı Ali Emir Cihan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterStad bitince Bilic yapt??? sa?ma sapan hatalardan ders mi alacak, bunu anlayamad?m ben? Adam iki senedir tek bir hatas?ndan ders ??karmad? neredeyse, stad? g?r?nce ""aa ne de g?zel stad bu sene hatalar?mdan ders ??karmal?y?m." demesini mi bekliyorsunuz?
Yorum Yap
-
Aslı Yusuf Arslan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLucescu ile anla?ma ihtimalimiz varsa Bilic gidebilir.Vodafone Arena gelirleri ve yabanc? s?n?r?n?n da kalkmas? ile Lucescuyla ?ok ba?ar?l? olabiliriz.Bir?ok oyuncunun performans? artar,Brezilya'dan ?ok yetenekli oyuncular bulup iyi fiyatlara satabiliriz Shaktarda oldu?u gibi.
Yorum Yap
-
Arkadaslar bir noktay? ka??r?yoruz san?r?m..
Bug?n kul?b?m?ze ger?ekten de morinho ya da guordiola gelsede ?u d?zende inan?n ?ok biley de?i?mez..
Bizim ?zerimizde oynanan oy?nlar,art niyetli hakem hatalar?,ma? g?nlerinin se?imi hep aleyhimize ?al???r..
?lk yar?da oynan gs ma??n?n ilk gol?n? hat?rlay?n..ya da topal ?n dembabaya yapt??? penalt?y? veya volkan ?n o pozisyondaki k?f?r?n?...
K?sacas? sistem hep aleyhimizedir..
2 hafta olumsuzluk ya??yal?m ?abucak demorilize oluyoruz ve ?zellikle bu tr?b?nde ba?l?yor..
Lobisiz bi kul?pde Bili? ger?ekdende ba?ar?l?d?r..
Yorum Yap
-
Lucescu gelecekse X gitsin Lucescu gelecekse Y gitsin Z gitsin 10 senedir ayn? hikaye bitmedi... Bili?'in art?lar?n? eksilerini bir araya getirirken 700-800 bin euroluk bonservissiz adamlarla oynad??? niye yaz?lm?yor. Hakikaten biz kendimizi ne san?yoruz? Fb'nin oyuncular?n?n ge?mi?ine tecr?besine bakin. Gs'ninkilere bak?n bir de bizim tak?ma bak?n. Fb ile Gs ?zellikle evinde toplad??? puanlarla ?ampiyon oluyor. Fb bilmem kac senedir evinde yenilmiyor. ?ki sene ?nce feda feda diye ortal?kta doland???m?z? unutmu?uz. Bili? bu iki sene boyunca renklilerle ba?a ba? m?cadele etmi?se ba?ar?l?d?r. Derbi kazanam?yor ??nk? ?ifte standart var. Her derbide bir ?nemli oyuncu cezal?, sa? bek sol bek dev?irme... Adam ne yaps?n? Hem y?netimin hatalar?yla hem hakemlerle u?ra??yor. ?imdi yan?na bir de biz eklendik... ?yi demi? Bursa ma?? derbi diye...
Yorum Yap
-
Aslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBili?'i g?ndermek neyin kafas? ya?
Bana 4 4'l?k hoca g?sterin. Varsa da bize niye gelsin?
Bili?'in hatalar? olsa da Vodafone Arena'y? en ?ok hakeden ki?idir kendisi.
Ben ilk 6-7 haftada lige havlu att???m?z sezonlar? unutmad?m. Adam stads?z tak?ma 2 senedir ?ampiyonluk kovalat?yor!
Hat?rlad???m kadar?yla Fb ?ok ?nceden ?ampiyonlu?unu ilan etmi?ti.
Ama bu y?l iyi gidiyoruz.
Yorum Yap
-
Bilic giderse zaten biz yollad???m?z i?in de?il,kendi ?ngiltere hayalinin pe?inde oldu?u i?in gidecektir.Kald?ki ger?ekten akl?nda ?ngiltere varsa zorla onu burada tutmaya ?al??mak hem bizim tak?m?m?za hem ona zarar verir ,g?zel bir vedada yapar?z hocam?za,tekrar s?yl?yorum e?er ki kendi gitmek istiyorsa.
Oldu ki gitti Lucescu ya da ?enol G?ne?ten ba?ka hocada ?u mevcut durumu ,ortam? koruyamaz.
Yorum Yap
-
Aslı Caner Ali Akoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBili?'i g?ndermek neyin kafas? ya?
Ben ilk 6-7 haftada lige havlu att???m?z sezonlar? unutmad?m. Adam stads?z tak?ma 2 senedir ?ampiyonluk kovalat?yor!
Yorum Yap
-
Aslı Turgut Inanbak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Caner Ali Akoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBili?'i g?ndermek neyin kafas? ya?
Yorum Yap
Yorum Yap