B?enir be?enmezsiniz o ayr? da Bilici 2 ma?ta ka??t buru?turup ??pe atar gibi gitti g?z?yle bakmak ve Luce hayalleri kurmak bize yak??m?yor, rakip tak?mlarda da neler oluyor ama kimse bu mevzulara girmiyor
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Aslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBili?'i g?ndermek neyin kafas? ya?
Bana 4 4'l?k hoca g?sterin. Varsa da bize niye gelsin?
Bili?'in hatalar? olsa da Vodafone Arena'y? en ?ok hakeden ki?idir kendisi.
Ben ilk 6-7 haftada lige havlu att???m?z sezonlar? unutmad?m. Adam stads?z tak?ma 2 senedir ?ampiyonluk kovalat?yor!
Aynen! sadece virg?l?ne noktasina katilmakla kalmayip ekliyorum. Bu takim iki senedir sadece deplasman maclarina cikiyor. Iki senedir bu genc, biraz tecr?besiz, biraz yetersiz, biraz da beceriksiz kadroyla sampiyonluk yarisinin icinde, avrupada bu sene de gayet d?zg?n top oynadi Br?gge maclarina kadar. Bizim yerimizde gs ve fb yi hayal edin. Eminim ikiside Avrupa Ligine gidebilirmiyiz ki hesaplari yapiyordu.
Yorum Yap
-
Aslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterlig bitsin ondan sonra konu?al?m...
Yorum Yap
-
Slaven'in Bosna televizyonuna verdi?i r?portaj?n T?rk?e altyaz?l? videosu, l?tfen izleyelim. ?zellikle 37. dakikadan itibaren s?ylediklerine dikkat edelim. L?tfen...
http://youtu.be/1XD-NtElnNg
Sevgilet, sayg?lar...
Yorum Yap
-
- geld?g? gunden ber? tek bir tane derby mac kazanamam?s olmas?
+ futbolcular ?le olan sam?m? tav?rlar? onlara yak?n durusu
- kes?n ?st?krarl? b?r c?zg?de ?lerleyem?yor olusu
eks?ler ( - ) art?lar? ( + ) goturse eks? kal?yor ?nsanl?g?na soyleyecek laf?m yok ama stad? olmayan tak?m? yonetme laf? surekl? deplasman oynuyor savlar? bana cok mant?kl? gelm?yor kalk?p onu yend?k bunu yend?k g?tt?k brugge ye yen?ld?k ded?n m? bu ?k?nc? eks?y? ?spatl?yor adamda ?st?krar yok oyun ?c? tak?b? b?z?m abartt?g?m?z kadar ?y? deg?l yada tak?p ed?yosa b?le sab?t f?k?rl? oyuncu deg?s?kl?kler? bar?z sek?lde hatal? b?ze 4/4 luk hoca varsa b?ze n?ye gels?n sav? ?se kend?n? kucuk dusurmekd?r bence profesyonell?kde g?tt?g?n yer?n kal?tes? ve paran?n buyuklugu oneml?d?r bugun bes?ktas?n kal?tes? tart?sma goturecek durumda deg?l ger?ye sadece para kal?yor k? h?cb?r hoca para uyarsa hay?r demez
bu baglamda b?l?c ?n en buyuk eks?s? tamamen ?st?krars?z hareketler?n?n sonuclar?d?r ve b?z?m daha ?y?s?n? hakket?g?m?z? dusunuyorum
2 sened?r b?ze samp?yonluk kovalatt?g?n? dusunen arkadaslar?ma hat?ceye deg?l net?ceye bak?lmas? gerekt?g?n? hat?rlatmak ?ster?m
Yorum Yap
Yorum Yap