buradaki medyay? taraftar? y?netimi tan?d?n bu sene hocam aman diyim bu kez transferde ipleri b?rakma elinden yoksa bu sezonu bitiremezsin
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Aslı ?a?da? Ula? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?nce adam gibi tak?m kural?m sonra Bilic beceremezse bu i?i ba?ka teknik direkt?r i?in kafa yorar?z...Ortada yar?s? ??p olan 25 ki?ilik tak?m var..
Yorum Yap
-
Aslı Samet F?nd?k tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterG?ncel bir ?rnek vereyim...
quique sanchez flores 2009'da tak?m? k?mede tutmas? i?in getirildi. Fazla bir beklenti yoktu En ?nemlisi isimsizdi. ?lk3-5 ma? ben dahil herkes k?f?r ediyordu, fakat o anlams?z tercihlerinin hafta hafta yerinde oldu?u g?r?nd?. Ligi 9.bitirdi. Sonras?n? biliyorsunuz, Avrupa Ligi ?ampiyonlu?u v.s.
diego simeone geldi ard?ndan...Her ma?, her sene bir ad?m ileriye gitti.. Kovulmas?n? isteyenler de oldu. ?spanyollar?n al???k olmad??? bir sistemi vard?. Ama bug?n gelinen nokta ortada...
slaven bilic bence bu isimlerin alt?nda biri de?il. ?ST?KRAR oldu?u s?rece, YANLI? Y?NET?M olsa dahi ba?ar? MUTLAKA GELECEK. yeter ki sebat edelim, sabredelim...
Yorum Yap
-
Aslı G?kay G?kdo?an tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLucescu gelmiyor kalaca??n? a??klad? ...
Van gaal ka?t? art?k united'e gitti ...
Spalletti milan'a gidecek gibi ...
Mourinho chelsea'de ...
Kim gelecek arkada?lar ? Kimi getirebilir bu y?netim ?
??tan?n daha da d??ece?ini d???n?yorum, olas? bir de?i?iklikte. Bu sebeple Bilic ile en az 1 sene daha devam etmeliyiz diye d???n?yorum.
Yorum Yap
-
Aslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTak?mda ma? ?evirebilecek, oyuna a??rl???n? koyacak 2 tane adam say desem kimse sayamaz, yine ??z?m? hocay? g?ndermekte ar?yoruz.
Yorum Yap
-
Aslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTak?mda ma? ?evirebilecek, oyuna a??rl???n? koyacak 2 tane adam say desem kimse sayamaz, yine ??z?m? hocay? g?ndermekte ar?yoruz.
Yorum Yap
-
Lucescu'cular a??r? hayalperest!
Adam orada d?zenini kurmu?.
70 ya??nda buraya gelmez. Gelse bile ba?ar?l? olamaz! A??k ve net.
Hele hele baz?lar? iyice abart?p, transfer yap?lmas?n, Luce gelsin, ?ampiyon yapar diyor. Sanki b?y?c? getiriyoz anas?n? satim.
Ne olur bikere de en az 3-4 sene sabretsek? Bikere ya sadece bikere!
Yorum Yap
Yorum Yap