Bilic gitsin yada kals?n ne fark edecek,y?netimdekilerin kafalar? de?i?medi?i s?rece bir ad?m ileriye gidemeyiz,bu taraftar Bilic'i ?ok arar e?er giderse..
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Aslı Mehmet.Y?ld?r?m tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ahmet Ormancigil tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbeyler arkada? yalanc?s?y?m bili? sezon sonu ayr?lmak istiyormu? Y?entim yabanc? hoca aray???ndaym??.
bende bilicin bize birsey veremiyecegini d?s?n?yorum...
Yorum Yap
-
Aslı Mert.Komitgan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBilic'i cok seviyorum fakat ?ok karars?z?m.
Derbi galibiyeti g?rmek istiyoruz art?k, korkak oyuna tahamm?l? kalmad? taraftar?n.
Gitti?i zaman daha iyisi gelece?inden pek emin de?ilim.
Yorum Yap
-
Aslı Abdulkadir Caya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLucescu gelse, gelirken yan?nda bir iki brezilyal? getirse s?per olur..
Yorum Yap
-
Tek ma?lubiyette i? Ligin sonuna kalmaz bence.
Epeydir taraftar?n nefesini hissetmiyor day?lar enselerinde. Be?ikta?'ta ne forma giyene nede kravat takana g?venir yada inan?r?m. ?nand???m tek ?ey taraftar.
Biz y?kt?k biz y?k?ld?k yine biz d?zeltece?iz. En az?ndan buna inan?yorum.
Biz teknik direkt?r falan transfer etmeyelim abiler, eski taraftar profilini tekrar transfer edelim.
Ayr?ca Bili? reyizinde gidece?ine inanm?yorum pek. ??nk? di?er sezonun planlamalar?ndan bahsediyorlar s?rekli istedi?i adamlar? gidece?i tak?m i?in istemiyordur sonu?ta.
Ho? giderse kimsenin karalar tutaca??n? da pek sanm?yorum.
Yorum Yap
-
Aslı Ozan Akkum tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet.Y?ld?r?m tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ahmet Ormancigil tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbeyler arkada? yalanc?s?y?m bili? sezon sonu ayr?lmak istiyormu? Y?entim yabanc? hoca aray???ndaym??.
bende bilicin bize birsey veremiyecegini d?s?n?yorum...
Sent from my iPad using Tapatalk
Yorum Yap
-
Ligin ba??nda 1 taneniz inanm?yordu ?uan bu tak?m?n buralarda olaca??na. Bu tak?m?n T.d'si de?ilsiniz ama siz bile kadrodan dert yanarken bu adam bug?ne kadar sesini ??karmad?. Tamam onun da hatalar? var. Ama sen iyi bi kadro verirsin bir?ey yapamazsa hakl? olarak ele?tirirsin, gitmesini istersin. Ama bu yoklukta kurban diye bu adam? se?mek ger?ekten vefas?zl?k.
Yorum Yap
Yorum Yap