bu tak?mda bana g?re tek stoper Tomas Sivok'tur .. di?erleri 2-3 g?mlek d???k kalitedeler .Yaln?z 9 hafta kald? ve ka? ayd?r top y?z? g?rmeyen bir sivok ne ara form tutacakta oynamaya ba?layacak bilmiyorum.Ho? ?l?s? pedro ve ersan kadar oynar.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Aslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMatematiksel olarak ?ampiyonluk ihtimali bitene kadar destek olabilecek var m? ?
Liderden 4 puan, 5 puan geride olsak bile destek olabilecek var m? ?
Yorum Yap
-
Aslı Gokhan Sari tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMatematiksel olarak ?ampiyonluk ihtimali bitene kadar destek olabilecek var m? ?
Liderden 4 puan, 5 puan geride olsak bile destek olabilecek var m? ?
Yorum Yap
-
Aslı Ozkan Kalyoncu O. tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHem tak?m? be?enmiyoruz, oyuncular? tek tek ele?tiriyoruz hem de hoca k?t? ba?ar?s?z diyoruz.
Nas?l olacak abi bir yerlerde yanl?? var bu mant?kta. Topu topu 1 puan fark var yahu.
9 da 9 imkans?z de?il. 9 da 8 bile ?ampiyon yapar bence bizi.
oyuncular kotu olma?sn?n ve sakatl?klar?n sebebi yap?lan yanl?s antreman program?.
bu dusus sahada ayakta duramama rakibi sindirecek fizik gucunu bulamama ve sakatl?klara en mant?kl? ac?klama bu geliyor bana.
onder ozende i?in asl?n? gorup ele?tiri yap?yor sonucta.
Yorum Yap
-
Sivok (iyi durumda) d?nerse tak?ma katk? sa?layabilir.
Hem oyun hem lider bir oyuncu olarak.
Ama bizim as?l iyile?tirmeye ihtiya? duyan b?lgemiz Veli, Atiba b?lgesi.
Bana g?re bizim oyunumuzun kilit b?lgesi oras?; kapt?klar? toplar - bu toplar hemen dikine oynamalar?; ?ne ve yanlara do?ru toplar? da??tmalar? ve elbette savunma y?nleri.
Veli'de de Atiba'da da ciddi bir d???? g?r?yorum. Belki Tolgay'a uyum sa?layamad?lar, belki bu haftalara kadar ciddi fiziksel m?cadeleler g?t?rd?kleri i?in y?prand?lar.
Veli ve Atiba toparlarsa zaten stoperlerimize fazla bir y?k d??meyecektir.
Yorum Yap
-
Aslı Tekin Karcik tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Turgut Inanbak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Halit Taner Uckac tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Tekin Karcik tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Turgut A?abey peki kim gelsin..
Bilic korkak Schuster cesur delbosge g?bekli tigana k?rdanl?...
Herkes derbilere tak?lm?? durumda..
Hakl? oldu?u yerler konular var sayg? duyar?z..
Bulundu?umuz s?k?nt? ya?ad???m?z bu d?nemlerde ?uan liderle bir puan fark varsa bu bilicin eseridir..
Daha iyi olamaz m?yd?k olabilirdik ama bu bilicin k?t? oldu?u anlam?na gelmez..
Sistem oturuyor savunma hatt?n? da oturdu?umuz zaman h?cuma kaliteli bir ayak al?nd??? zaman ?ok farkl? olaca??z..
??nk? rakiplerin ya?land? tak?msal sorunlar ve iskelet kadro yap?lar? bozulacak..
?imdi bilic gitsin gelecek yeni hoca sistemini oturtmas? bizi rakplerimizle ayn? kefene koyacak..
Yine yeniden s?f?rdan ba?layaca??z..
Yine kaybeden bizler ve y?llar?m?z olacak..
Siz rahats?n?z ya??n?zdan dolay? g?zelim ?ampiyonluklar? g?rd?n?z
27 ya??na geldik 2,5 ?ampiyonluk hat?rl?yoruz
Ay?pt?r g?naht?r
ama bizimde seneye 1 orta saha ve 1 stopere para harcamam?z gerekiyor
yaw alemsiniz, sanki benim derdim ba?ka, ke?ke ba?arsa diyoruz, olmuyor napal?m.
kim gelsin derken, i?e yarar kimse yok bu da idare eder mi diyelim? kesmez bizi o kadar? napal?m, kald?ram?yorum ben b?yle korkak futbolu.
shuster'in gitmesini hi? istemedim, onda ?srar edilseydi ?ok mutlu olurdum.
Bak yine schuster dedin
Yine derinlere dalmaya ittin.
Ama schuster 8 gol yedi de mi !
Gazetenin birinde bento yazm?? o mu gelsin abi
Be?ikta? korkak oynam?yor abi haddini bilerek oynuyor..
Dipnot: Hal? saha ma??na ne dersin abi
hal? saha ma?? iyi gider, havalar da g?zel, yap?n bir organizasyon
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Serin tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?n?allah oynar.Mustafa'dan ?ok gol? var adam?n.
Yorum Yap
-
Bili? 2 sezondur T?rkiye'de.
Bu sezona kadar FB de dahil t?m tak?mlardan ve hocalardan sadece takdirler i?itmi? bir hoca.
Gitti?i her yerde sayg? g?r?yor. Bug?ne dek bir tek futbolcu, hakem veya TD de Bili?'in kendilerine k?f?r etti?ini iddia etmedi.
Milyon tane de centilmenlik ?rne?i var.
Hakem hatas?n?n bizim lehimize oldu?u durumlarda ??k?p s?ylemek gibi. Bir kez de de?il hem de.
Hatta ?smail Kartal denen karaktersiz bile kendilerine ?al?nan ucuz penalt?lar soruldu?unda "gidip Bili?'e sorun, o bile itiraf ediyor hakemlerin hep kendilerine hata yapt???n?" gibi bir ?ey s?ylemi?ti.
Caner'in ge?en sezon haks?z friki?i d??ar? atmas?ndan sonra Caner ve Ersun Yenal ve FB hakk?nda s?yledikleri gibi. FB'nin resmi twitter hesab? yay?nlar? o s?zleri (hala silmedilerse
H?rvatistan ba??ndayken play-off tan ?nce H?rvat medyas? ortal??? gererken "bu sadece bir oyun, bizim bir sorunumuz, d??manl???m?z yok, dostuz" vb s?ylemleri gibi.
Hatta ilk ma?ta "fck off" mevzusunda "yapt???m?z i?te b?yle ?eyler normal, ben Emre'nin s?zlerine bozulmuyorum, k?f?r olarak g?rm?yorum" vb s?zler ile herkes Emre'yi su?larken dolayl? yoldan destek ??kmas? gibi...
Bu olaylarda bile en sessiz Bili?. Yang?na k?r?kle gitmiyor.
Di?er yanda da yeni bebe?i ?zerine bile yalan s?yleyebilen; ?ngiltere'de 3 futbolcuya ?rk?? sald?r?s?ndan dolay? hakk?nda soru?turma a??lan; Zokora'ya yapt??? ?rk??l?k y?z?nden 2.5 ay kesinle?mi? ama ertelenmi? bir hapis cezas? cepte olan; T?rkiye Macaristan milli ma??nda gol sonras? medyaya el kol yap?p k?f?rler eden; Ankarag??l? Kaan'? SMS ler ile ma? satmas? i?in ayartan; bir ?ok defa kendi tak?m arkada?lar? ile k?f?rle?en bir adam...(T?rkiye'de k?f?rden, el koldan g?rd??? k?rm?z?lar? filan saym?yorum bile).
Bizim Be?ikta? medyas? da yine taraf?n? se?mi?. "g??l? olan".
Bug?n yine okuyorum. Ke?eci Bili?'i su?lam??. K?f?r etti?ini s?ylemi?. Bir ton Be?itka? ele?tirisinin sonuna bir iki c?mlelik bir FB y?netim ele?tirisi de getirmi?; eksik olmas?n.
Daha Bili?'e adamd?r?st bir destek g?remedim Be?ikta? medyas?ndan.
Bari biz yaln?z b?rakmayal?m.
Yorum Yap
Yorum Yap