Aslı Ahu Yalcin tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
tak?ma hi? laf etmeyin yok savumad? yok vurmad? a?z?n?n ortas?na falan. arkada?lar bu tak?m hi? kimsenin g?rmedi?i kadar piskolojik destek g?rd? olaylara m?dahil olmamak i?in. Hep kartlar yakt? bizi. o.?ocu?unu g?rm?yor musunuz kaptan tolga'ya kaleyi terketti diye sar? kart bile ??kar?yor. sonraki ma?? yakmamak ad?na tak?ma ihanet etmemek ad?na kimse g?k?n? ??karmam??t?r, ??karamam??t?r. kaybedecek bir?eyimiz olmasayd? inan?n bu tak?m hi?bir arkada??n? yaln?z b?rakmaz. yabanc? hakem gelmedi?i s?rece eyyamc?l?k olacakt?r. k?t? kedi ?erafettin y?ld?r?m demir?ren g?bek ya??n? gerdire gerdire o koltukta be?ikta?? bi?ecektir.
Yorum Yap
-
bilic carvalhal,sametten dahami kotu sezonda geldi takimin basina ?
Baskansiz,futbol sube sorumlusu dahi yokken takimda avrupada ayni basariyi yakalamadimi carvalhal'de?
Sameti herkes itin gotune soktu
Feda sozununda dahi takimi 3. Yapmadimi ?
2 sezonda bunlardan farkli olarak bilic ne yapti ?
Yorum Yap
-
Aslı Huseyin Kurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbilic carvalhal,sametten dahami kotu sezonda geldi takimin basina ?
Baskansiz,futbol sube sorumlusu dahi yokken takimda avrupada ayni basariyi yakalamadimi carvalhal'de?
Yorum Yap
-
Aslı Huseyin Kurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbilic carvalhal,sametten dahami kotu sezonda geldi takimin basina ?
Yorum Yap
-
Sonda s?yleyece?imi ba?ta s?yleyeyim..
Slaven Bilic bugun g.saray veya f.bah?enin teknik adam? olsa net 10 puan farkla ligi cebine koymu? kul?bede her ma? sigara i?iyordu..
Bilic, Fikret Orman?n 3 y?ll?k Be?ikta??n da ayn? kurulan tak?m gibi ciddi bir projeden ibarettir bana g?re.
2. Y?l?n? hen?z doldurmas?na 9 hafta varken liderle aras?nda 1 puan fark ve ortada 27 puan vard?r..Slaveni ele?tirmekten ziyade ona giydirirken carvalhal ve s.aybaba'dan dem vurmak bu yap?lanmay? ve Be?ikta?'? yok saymakt?r, g?rmezden gelmektir.Hi? kimse kusura bakmas?n Slaven Bilic ne carvalhal gibi futbolcular?n dilinde sak?z olmu?tur nede samet aybaba gibi ?ampiyonlu?u gizli hedef olarak g?stermi?tir.Yapt??? tek ?ey ge?mi?ten gelen karamsarl???n i?inde beklentileri y?kseltip kendi do?rular?n?n i?inde gelgitler ya?amas? ve ayn? teknik direkt?rl???n? yapt??? Be?ikta? gibi bir e?i?in ?n?nde ''O TAKLAYI'' atlamaya ?al??maktad?r..
??nk? b?t?n spor kamuoyu biliyor bu yap?lanman?n en az 5 y?l i?inde elde edece?i ba?ar?lar? !
Slavenin en b?y?k dezavantaj? ise kurmu? oldu?u/olunan kadronun tecr?beden 2-3 y?l uzak olu?udur.Stadyum bile demiyorum dikkat edin.Bunun yan?nda y?netimsel olarak g??l? olunamamas? ise buna ayr?ca sebep olmu?tur..Bu heryerde b?yledir, y?netimler yeri geldi?inde futbolcununda teknik adam?nda her a????n? kapatmak zorundad?r.Bak?n?z ?smail Kartal?n fenerbah?esi bak?n?z Aziz Y?ld?r?m oyunlar?..Ayr?ca buras? her yerinden tecr?be akan H?rvatistan milli tak?m? olmad??? i?in d?nyadaki en iyi 2.Milli teknik adam? da olamam??t?r.
Ben inan?yorum Slaven Bilic bu kadro ile ?ampiyon olduktan sonra her ne kadar istenilen b?y?k ma?lar? alamasada aln?ndan ?p?lesi ve uzun y?llar devam edilmesini istedi?im biri olacak
Bu yolda giderken bizlerinde , y?netiminde, futbolcular?nda tabiki slaven bilicin'de ??renece?i ?ok ?ey oldu?unu ve hatalar?m?zdan d?nmemiz gerekti?ini biliyorum..
Her?ey ZAMAN !! Biz en yetenekli olan?z ..
Yok ben proje filan anlamam b?y?k kul?b?m diyorsan?z sizin bilece?iniz i? ...
Kurun r?ya tak?m?n?z? getirin r?ya teknik direkt?r?n?z? bizde izleyelim.. Ama ne olursunuz Samet Aybaba Mustafa Denizli demeyin..
Yorum Yap
-
Aslı Mecit Ogrenci tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSonda s?yleyece?imi ba?ta s?yleyeyim..
Slaven Bilic bugun g.saray veya f.bah?enin teknik adam? olsa net 10 puan farkla ligi cebine koymu? kul?bede her ma? sigara i?iyordu..
Bilic, Fikret Orman?n 3 y?ll?k Be?ikta??n da ayn? kurulan tak?m gibi ciddi bir projeden ibarettir bana g?re.
2. Y?l?n? hen?z doldurmas?na 9 hafta varken liderle aras?nda 1 puan fark ve ortada 27 puan vard?r..Slaveni ele?tirmekten ziyade ona giydirirken carvalhal ve s.aybaba'dan dem vurmak bu yap?lanmay? ve Be?ikta?'? yok saymakt?r, g?rmezden gelmektir.Hi? kimse kusura bakmas?n Slaven Bilic ne carvalhal gibi futbolcular?n dilinde sak?z olmu?tur nede samet aybaba gibi ?ampiyonlu?u gizli hedef olarak g?stermi?tir.Yapt??? tek ?ey ge?mi?ten gelen karamsarl???n i?inde beklentileri y?kseltip kendi do?rular?n?n i?inde gelgitler ya?amas? ve ayn? teknik direkt?rl???n? yapt??? Be?ikta? gibi bir e?i?in ?n?nde ''O TAKLAYI'' atlamaya ?al??maktad?r..
??nk? b?t?n spor kamuoyu biliyor bu yap?lanman?n en az 5 y?l i?inde elde edece?i ba?ar?lar? !
Slavenin en b?y?k dezavantaj? ise kurmu? oldu?u/olunan kadronun tecr?beden 2-3 y?l uzak olu?udur.Stadyum bile demiyorum dikkat edin.Bunun yan?nda y?netimsel olarak g??l? olunamamas? ise buna ayr?ca sebep olmu?tur..Bu heryerde b?yledir, y?netimler yeri geldi?inde futbolcununda teknik adam?nda her a????n? kapatmak zorundad?r.Bak?n?z ?smail Kartal?n fenerbah?esi bak?n?z Aziz Y?ld?r?m oyunlar?..Ayr?ca buras? her yerinden tecr?be akan H?rvatistan milli tak?m? olmad??? i?in d?nyadaki en iyi 2.Milli teknik adam? da olamam??t?r.
Ben inan?yorum Slaven Bilic bu kadro ile ?ampiyon olduktan sonra her ne kadar istenilen b?y?k ma?lar? alamasada aln?ndan ?p?lesi ve uzun y?llar devam edilmesini istedi?im biri olacak
Bu yolda giderken bizlerinde , y?netiminde, futbolcular?nda tabiki slaven bilicin'de ??renece?i ?ok ?ey oldu?unu ve hatalar?m?zdan d?nmemiz gerekti?ini biliyorum..
Her?ey ZAMAN !! Biz en yetenekli olan?z ..
Yok ben proje filan anlamam b?y?k kul?b?m diyorsan?z sizin bilece?iniz i? ...
Kurun r?ya tak?m?n?z? getirin r?ya teknik direkt?r?n?z? bizde izleyelim.. Ama ne olursunuz Samet Aybaba Mustafa Denizli demeyin..
Yorum Yap
-
Aslı Nedim Efe Ozikiz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSlaven'in, S?rp?a 'jebem ti majku' T?rk?e: 'Anan? s.....' dedi?i iddalar?n?n ger?eklik olas?l??? nedir, bilen var m??
Yorum Yap
-
Aslı Okan Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Nedim Efe Ozikiz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSlaven'in, S?rp?a 'jebem ti majku' T?rk?e: 'Anan? s.....' dedi?i iddalar?n?n ger?eklik olas?l??? nedir, bilen var m??
Di?er bir konu 20 numara s?vd?kten sonra Slaven'in s?vmesi kadar do?al bir durum s?z konusu olamaz.
Yorum Yap
-
Aslı Nedim Efe Ozikiz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Okan Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Nedim Efe Ozikiz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSlaven'in, S?rp?a 'jebem ti majku' T?rk?e: 'Anan? s.....' dedi?i iddalar?n?n ger?eklik olas?l??? nedir, bilen var m??
Di?er bir konu 20 numara s?vd?kten sonra Slaven'in s?vmesi kadar do?al bir durum s?z konusu olamaz.
Yorum Yap
-
Aslı Emrah Yamako?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Nedim Efe Ozikiz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Okan Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Nedim Efe Ozikiz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSlaven'in, S?rp?a 'jebem ti majku' T?rk?e: 'Anan? s.....' dedi?i iddalar?n?n ger?eklik olas?l??? nedir, bilen var m??
Yorum Yap
Yorum Yap