Sergen Yalcin!
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Aslı Ali Belindir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSergen Yalcin!
Yorum Yap
-
@Onur ben kadromuzun yetersizli?ine felan kat?lm?yorum. Hatta uzun zamand?r ilk defa nokta transferlerle m?thi? bir poltika izledik.
sosa-ba-t?re-kerim-ozi-tolgay-cenk tosun bular?n hi? ibri k?t? oyuncu de?il.
Bilici savunmak ad?na bizim kalitemiz bu demek cok yanl??.
fb nin kadrosu yas ortalamas? 31 hadi tamam biraz daha yiy bizden ama ba??nda teknik direkt?r yok yahu.
gs nin kadrosunda sineyder,melo ve selcuk var onlar?nda bas?nda aman aman bi hoca yok.
en derli toplu kadro kim ne derse desin bizde. gerisi teknik ekibe ve y?netime d???yor.
Yorum Yap
-
Aslı Ahmet Emre Balci tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ali Belindir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSergen Yalcin!
Besiktasin formasi zaten ilk 3e oynar bu ligde. Bilici artik bende sildim!
Yorum Yap
-
Olur sergen gelsin , at?f , utaka , batuhan gibi futbolcular?da toplas?n.
Yetmiyor ??nk? veli , olcay gibileri.
2 sene ?nce yeteneksizsiniz de juri olan birisi ?uan Bilic'in alternatifi olarak d???n?l?yorsa , 2 sene ?nce ?ampiyonlar ligi finalisti tak?m?n oyuncusu ilkay i?in ilkay kim ya ?yle topcu mu var diye soru sorup vizyonunu belli eden sergen ?uanda alternatif olarak d???n?l?yorsa ;
Bilic ile 10 y?ll?k s?zle?me imzalat?ls?n.
Yorum Yap
-
Aslı G?kay G?kdo?an tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOlur sergen gelsin , at?f , utaka , batuhan gibi futbolcular?da toplas?n.
Yetmiyor ??nk? veli , olcay gibileri.
2 sene ?nce yeteneksizsiniz de juri olan birisi ?uan Bilic'in alternatifi olarak d???n?l?yorsa , 2 sene ?nce ?ampiyonlar ligi finalisti tak?m?n oyuncusu ilkay i?in ilkay kim ya ?yle topcu mu var diye soru sorup vizyonunu belli eden sergen ?uanda alternatif olarak d???n?l?yorsa ;
Bilic ile 10 y?ll?k s?zle?me imzalat?ls?n.
Arap Ismail ile hamza cokmu biliyor sanki ilkayi? Ama adamlara bak Derbi kazaniyorlar.
Eger sametlere rizalara takimi verdiyesek birde Sergene verelim.
Yorum Yap
-
Aslı Turgut Inanbak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Okan Arcan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYazan arkada?lar bir nefes als?n.
Ellerine de sihirli bir de?nek vereyim.
Alternatifleri veriyorum, oradan en iyisini se?, bir kadro kur kendine:
Volkan-Tolga
Topuz-Serdar
Caner-Motta
Egemen - Necip (hadi Joker,Franco, At?n?, Sivok da dahil bu se?ime)
Alves - Ersan
Meireles - Tolgay
Emre - Veli
Topal - Atiba
Kuyt - Sosa (bir joker de burada, Olcay ve Kerim'i de kat?yorum)
Alper / Sow - T?re
Emenike / Webo - Ba
T?re ve belki Ba hari? hangi 3. adam? sa? taraftan se?ersiniz ?ok merak ediyorum.
Ya da bir FB'li arkada??n?za sorun, T?re'den ba?ka tak?mlar?na isteyecekleri 2. 3. bir oyuncumuz var m??
Siz Volkan'?, Mert G?nok'u, Caner'i, Hasan Ali'yi, G?n?l'? hatta Topuz'u, Egemen'i, Alves'i hatta Bekir Kadlec'i, Meireles'i, Topal'?, adam olursa Emre'yi, Alper'i, Sow'u, Kuyt'u, Webo'yu, Diego'yu hatta Emenike'ye 11 veya 18inize yazar m?s?n?z yazmaz m?s?n?z?
Bizim bu kadro ile di?edi? m?cadele etmemiz i?in 1-oyuncular?m?z performanslar?n?n ?st ?izgisinde olacak. Olcay, Veli, Atiba, Serdar s?r?tmayacak, en iyi toplar?n? oynayacaklar - 2-bu oyuna izin veren bir hakem olacak. - 3-ciddi bir taktiksel fark yaratm?? olmam?z gerekecek.
Bir ?ok oyuncumuz k?t?yd?. Hatta ?ok k?t?yd?. ?yiydi diyebilece?iniz kim vard??
Hakem k?rm?z?lar hari? kontrol? kaybetti. Bizim de FB lehine de aleyhine de abuk subuk d?d?kler ?ald?, kartlar? atlad?.
Bili? de oyuna o etkiyi edemedi. Bunun sebeplerinden biri de 1. madde olabilir. Sahada dedi?inizi yapacak adamlar k?t?yse sizin dedi?iniz de havada kal?r.
Fenerbah?e ma?lubiyeti hepimizi ?zd?. Ben de b?t?n gece sinirden uyuyamad?m ama ge?ti, bitti.
Eminim futbolcular, hoca bizim 10 kat?m?z kahrolmu?tur. Olcay muhtemelen hala o topa yan?yordur mesela.
?imdi sakin olup ligin kalan?n? d???nmek laz?m.
9 hafta sonra kimi istiyorsan?z tart???rs?n?z. ?u a?amada (Fener'in GS'nin durumlar? ortadayken) havlu atmak kimin i?ine yarar oturun d???n?n derim.
Biz k?t?y?z, formsuzuz ama GS'nin devre aras? organizasyonlar?na ba?vurmadan yar??a tutunamayaca??n? herhalde hepimiz g?r?yoruz...
Kaybedilen sadece avantaj...O avantaj? da dinlenecek, sadece lige odaklanacak oyuncular?m?z?n tekrar bulaca??na inan?yorum.
Ne alakas? var Akhisar'la.
Ki forumun T?rk ve D?nya Sporu b?l?m?nde FB-Akhisar ma?? nas?l oynanm??, okuyabilirsiniz. Akhisar'?n 5-6 dan nas?l d?nd???n? filan.
??enenler i?in:
"Hakediyolar valla net konu?mak gerekirse ?ampiyonlu?u haks?z penalt? almasalar da bu gazla ?ampiyon olurlar , biz ba?? kesik tavuk gibi ??rp?narak top oynuyoz adamlar 2002 brezilyas? gibi sald?r?yor"
"vay anas?n? ka?ana bak haha t?rk futbol tarihine ge?ecek ma?"
"izledi?imiz ma?a g?re ihtimali tan?mlamak i?in ??ye bi ?rnek verim. sahra ??l?nu elindeki meybuzu eritmeden ge?ebilirsen akhisar burdan puan al?r ama bu febe? beni g?ld?r?yor . inan?lmaz golleri ka??r?yorlar topla oynama %25 % 75 feland?r heralde "
"4-1 falan biter ma?."
"buraya kadarm?? bu ma?.handikapa gider art?k"
"ma? akhisar?n ceza sahas? yay?nda oynan?yor ilgin?. bu ma?tan akhisarl? mallar?n puan ??karmas? i?in mucizeler ?tesi bisi laz?m. sa? sol orta heryerden geliyor febe?."
"Adamlar b?y?k tak?m gibi oynuyor.Biz anadolu tak?mlar?na boyun e?iyoruz"
"sorun akhisarda de?il. topu oynatmayan fener.. sende b?yle bask? kur sende ??karma adamlar?."
"Gs de?il ama fb ?ampiyonlu?u sonuna kadar hakediyor..Ligin ikinci yar?s?ndan itibaren her ma? vites y?kseltiyor adamlar..Bizim performans?m?z d??t?, gs de balkovan?na d??t?."
"yine rakip sahaya y?kt?lar oyunu. fb topu kaybedince de sa?lam ?sl?k bas?yorlar."
"ulan dakika 20 akhisar yatmalara basladi lan ne salak adam bunlar 80 dk mac oyle gecermi iki pas yap bezdir rakibi hic kafa yok su topcularda ya"
"fener oyunu y?kt? akhisar?n sahas?na emenike allahtan berbat oynuyor"
"Akhisar bu kafayla devam ederse yicek gol?.
Fenerde g?zel oynuyo ?erefsizler."
"?ok donuyor pek izleyemedim ama top tamamen fenerde akhisar sadece top ?i?irerek ??kmaya ?al???yor b?yle ma? ge?mez fener 3 puan? alaca?? skor al?r"
"adamlar fena bunalt?yor yaln?z"
"?nliberosu gol at?yor bekleri asist yap?yor,bizde forvette ki adam ?ut ?ekmeyi bilmiyor ."
Daha onlarca ?rnek var, o ma?? takip eden forum ?yelerimizden. Bolca ?rnek getirdim ki arab?n yalellisi gibi bir Akhisar ma?? d?n?yor. O ma? nas?l oynanm?? bir hat?rlayal?m.
Benim sorum net, sa?dan hangi 3 oyuncuyu tercih edersiniz, (5-6 demiyorum, 3 e raz?y?m).
Yorum Yap
-
Derbiyi ismail mi kazand? ? ?smail kazand? diyorsan?z siz zaten futbol'a baya baya uzaks?n?z....
R?za ve sametlere verdik diye sergene de verelim.
Samet ve r?za derbi kazand? ve muhte?em ba?ar?lara imza att? zaten ...
Yahu gelecekse daha iyisi gelsin. Be?ikta? deneme tahtas? m? ? Geliyorsa daha iyisi buyursun , ayn? seviyede olan yada daha k?t? olan hocalar? getirmenin amac? nedir ?
Yorum Yap
-
Aslı Turgut Inanbak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Okan Arcan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYazan arkada?lar bir nefes als?n.
Ellerine de sihirli bir de?nek vereyim.
Alternatifleri veriyorum, oradan en iyisini se?, bir kadro kur kendine:
Volkan-Tolga
Topuz-Serdar
Caner-Motta
Egemen - Necip (hadi Joker,Franco, At?n?, Sivok da dahil bu se?ime)
Alves - Ersan
Meireles - Tolgay
Emre - Veli
Topal - Atiba
Kuyt - Sosa (bir joker de burada, Olcay ve Kerim'i de kat?yorum)
Alper / Sow - T?re
Emenike / Webo - Ba
T?re ve belki Ba hari? hangi 3. adam? sa? taraftan se?ersiniz ?ok merak ediyorum.
Ya da bir FB'li arkada??n?za sorun, T?re'den ba?ka tak?mlar?na isteyecekleri 2. 3. bir oyuncumuz var m??
Siz Volkan'?, Mert G?nok'u, Caner'i, Hasan Ali'yi, G?n?l'? hatta Topuz'u, Egemen'i, Alves'i hatta Bekir Kadlec'i, Meireles'i, Topal'?, adam olursa Emre'yi, Alper'i, Sow'u, Kuyt'u, Webo'yu, Diego'yu hatta Emenike'ye 11 veya 18inize yazar m?s?n?z yazmaz m?s?n?z?
Bizim bu kadro ile di?edi? m?cadele etmemiz i?in 1-oyuncular?m?z performanslar?n?n ?st ?izgisinde olacak. Olcay, Veli, Atiba, Serdar s?r?tmayacak, en iyi toplar?n? oynayacaklar - 2-bu oyuna izin veren bir hakem olacak. - 3-ciddi bir taktiksel fark yaratm?? olmam?z gerekecek.
Bir ?ok oyuncumuz k?t?yd?. Hatta ?ok k?t?yd?. ?yiydi diyebilece?iniz kim vard??
Hakem k?rm?z?lar hari? kontrol? kaybetti. Bizim de FB lehine de aleyhine de abuk subuk d?d?kler ?ald?, kartlar? atlad?.
Bili? de oyuna o etkiyi edemedi. Bunun sebeplerinden biri de 1. madde olabilir. Sahada dedi?inizi yapacak adamlar k?t?yse sizin dedi?iniz de havada kal?r.
Fenerbah?e ma?lubiyeti hepimizi ?zd?. Ben de b?t?n gece sinirden uyuyamad?m ama ge?ti, bitti.
Eminim futbolcular, hoca bizim 10 kat?m?z kahrolmu?tur. Olcay muhtemelen hala o topa yan?yordur mesela.
?imdi sakin olup ligin kalan?n? d???nmek laz?m.
9 hafta sonra kimi istiyorsan?z tart???rs?n?z. ?u a?amada (Fener'in GS'nin durumlar? ortadayken) havlu atmak kimin i?ine yarar oturun d???n?n derim.
Biz k?t?y?z, formsuzuz ama GS'nin devre aras? organizasyonlar?na ba?vurmadan yar??a tutunamayaca??n? herhalde hepimiz g?r?yoruz...
Kaybedilen sadece avantaj...O avantaj? da dinlenecek, sadece lige odaklanacak oyuncular?m?z?n tekrar bulaca??na inan?yorum.
Ne alakas? var Akhisar'la.
Ki forumun T?rk ve D?nya Sporu b?l?m?nde FB-Akhisar ma?? nas?l oynanm??, okuyabilirsiniz. Akhisar'?n 5-6 dan nas?l d?nd???n? filan.
??enenler i?in:
"Hakediyolar valla net konu?mak gerekirse ?ampiyonlu?u haks?z penalt? almasalar da bu gazla ?ampiyon olurlar , biz ba?? kesik tavuk gibi ??rp?narak top oynuyoz adamlar 2002 brezilyas? gibi sald?r?yor"
"vay anas?n? ka?ana bak haha t?rk futbol tarihine ge?ecek ma?"
"izledi?imiz ma?a g?re ihtimali tan?mlamak i?in ??ye bi ?rnek verim. sahra ??l?nu elindeki meybuzu eritmeden ge?ebilirsen akhisar burdan puan al?r ama bu febe? beni g?ld?r?yor . inan?lmaz golleri ka??r?yorlar topla oynama %25 % 75 feland?r heralde "
"4-1 falan biter ma?."
"buraya kadarm?? bu ma?.handikapa gider art?k"
"ma? akhisar?n ceza sahas? yay?nda oynan?yor ilgin?. bu ma?tan akhisarl? mallar?n puan ??karmas? i?in mucizeler ?tesi bisi laz?m. sa? sol orta heryerden geliyor febe?."
"Adamlar b?y?k tak?m gibi oynuyor.Biz anadolu tak?mlar?na boyun e?iyoruz"
"sorun akhisarda de?il. topu oynatmayan fener.. sende b?yle bask? kur sende ??karma adamlar?."
"Gs de?il ama fb ?ampiyonlu?u sonuna kadar hakediyor..Ligin ikinci yar?s?ndan itibaren her ma? vites y?kseltiyor adamlar..Bizim performans?m?z d??t?, gs de balkovan?na d??t?."
"yine rakip sahaya y?kt?lar oyunu. fb topu kaybedince de sa?lam ?sl?k bas?yorlar."
"ulan dakika 20 akhisar yatmalara basladi lan ne salak adam bunlar 80 dk mac oyle gecermi iki pas yap bezdir rakibi hic kafa yok su topcularda ya"
"fener oyunu y?kt? akhisar?n sahas?na emenike allahtan berbat oynuyor"
"Akhisar bu kafayla devam ederse yicek gol?.
Fenerde g?zel oynuyo ?erefsizler."
"?ok donuyor pek izleyemedim ama top tamamen fenerde akhisar sadece top ?i?irerek ??kmaya ?al???yor b?yle ma? ge?mez fener 3 puan? alaca?? skor al?r"
"adamlar fena bunalt?yor yaln?z"
"?nliberosu gol at?yor bekleri asist yap?yor,bizde forvette ki adam ?ut ?ekmeyi bilmiyor ."
Daha onlarca ?rnek var, o ma?? takip eden forum ?yelerimizden. Bolca ?rnek getirdim ki arab?n yalellisi gibi bir Akhisar ma?? d?n?yor. O ma? nas?l oynanm?? bir hat?rlayal?m.
Benim sorum net, sa?dan hangi 3 oyuncuyu tercih edersiniz, (5-6 demiyorum, 3 e raz?y?m).
Yorum Yap
-
Aslı G?kay G?kdo?an tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDerbiyi ismail mi kazand? ? ?smail kazand? diyorsan?z siz zaten futbol'a baya baya uzaks?n?z....
R?za ve sametlere verdik diye sergene de verelim.
Samet ve r?za derbi kazand? ve muhte?em ba?ar?lara imza att? zaten ...
Yahu gelecekse daha iyisi gelsin. Be?ikta? deneme tahtas? m? ? Geliyorsa daha iyisi buyursun , ayn? seviyede olan yada daha k?t? olan hocalar? getirmenin amac? nedir ?
Kendi evinde hem bizi hem GSyi yendi'mi? Yendi.
BU kadar basit. O takim basindaki TD, ve sampiyon olursa tarihe boyle gececektir.
Yorum Yap
Yorum Yap