Aslı Huseyin Ozkoc tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
s?rekli fener yoktu filan deniyor da merak ettim.
yoksa tatile mi ??km?? fener?
2 g?n ?nce son 16 y? fener mi oynam???
tebrik ederim, bir Be?ikta? teknik direkt?r?ne korkak diyen 175.000 ci ki?isin.
Denizli korkakt?, Ertu?rul korkakt?, Samet Aybaba korkakt?, Carvalhal korkakt?, Havut?u zaten korkakl???n kitab?n? yazm??t?. Yan?lm?yorsam bir tek Schuster'e korkak denmemi?ti. Ge? kalmayal?m, hala eli kolu tutuyorken onu da tekrar getirelim, iade-i itibar yapal?m, adet yerini bulsun. Luce zaman?nda forum var m?yd? bilmiyorum ama sonras?nda onun i?in de "korkakt?" yaz?ld???na ?ahidim...
En son Aybaba i?in "korka??n teki, Bili? gelsin bak bize nas?l top oynat?r" yaz?ld???nda ben yine buradayd?m, sorun hocada, cesarette de?il diye k???m? y?rt?yordum.
Cesaret tan?m?n? da merak etmiyor de?ilim, "?ekerim emaneti, skerim adaleti" yap?p sahaya m? atlamal?.
Kendi evinde 3 defansif orta saha ile ba?lam?? bir tak?ma 6 forvet mi ba?lasayd??
S?rekli Akhisar ma??ndan dem vuruluyor (sen bal?kesir demi?sin ama do?rusu akhisar). Akhisar'?n ne bask? yedi?ini, 5-6 l?k olmaktan nas?l y?rtt???n? yine bizim forumdan T?rk Futbolu ba?l???ndan okuyabilirsin.
Ama pardon, FB bu hafta tatildeymi?, 3-4-5 pozisyon yetmez, 20 pozisyona girmeliydik, do?rudur...
Yorum Yap