SERGEN YAL?IN'la en k?t? 3.y?z + senede banko 2 derbi galibiyetimiz olur. Hay?rl? olsun camiaya.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Aslı Umit Bulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Onur Cem Duvarci tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Alper Aydogmus tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAm? bil?c s?sy?l?st ve git?r c?liyoo. seviy?z on?
............
...........................
Saha disindaki hayati yuzunden insanlara sempatik gelemez mi? Nesi komik bunun?
"Kotu hoca ama gitar caliyor kalsin" diyen bir insan da gormedim ben bugune kadar. Kimin taklidini yapiyorsun?
Elestirecekseniz teknik-taktik olarak elestirin az once benim yaptigim gibi. Bilic'i elestirirken bu tarz "Bilic'cilere onlara qapaq oldu" yazilari hic bir fayda getirmez bize. Quaresmacilar, Fikretciler, Serdalcilar, Fernandesciler, Toramancilar ve digerleri getirmedigi gibi. Elestireceksen adami elestir, adami sevenleri degil.
kendimden biliyorum.
Tebrikler bulut =)
Yorum Yap
-
Aslı Alper Aydogmus tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Umit Bulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Onur Cem Duvarci tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Alper Aydogmus tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAm? bil?c s?sy?l?st ve git?r c?liyoo. seviy?z on?
............
...........................
Saha disindaki hayati yuzunden insanlara sempatik gelemez mi? Nesi komik bunun?
"Kotu hoca ama gitar caliyor kalsin" diyen bir insan da gormedim ben bugune kadar. Kimin taklidini yapiyorsun?
Elestirecekseniz teknik-taktik olarak elestirin az once benim yaptigim gibi. Bilic'i elestirirken bu tarz "Bilic'cilere onlara qapaq oldu" yazilari hic bir fayda getirmez bize. Quaresmacilar, Fikretciler, Serdalcilar, Fernandesciler, Toramancilar ve digerleri getirmedigi gibi. Elestireceksen adami elestir, adami sevenleri degil.
kendimden biliyorum.
Tebrikler bulut =)
Yorum Yap
-
Aslı Ismail Gorkem Saydam tarafından Gönderilmiş Mesajı göster%90?n?m?z g?nl?k?? taraftar
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bu durumlarda bile kazanam?yorsa s?ylenecek s?z yok.
Hoca ?u ak?ama kadar t?m ma?lubiyetler dahil kalman gerekti?ini d???n?yordum fakat bu denli ?nemli ma?ta bizden daha beter ma?? izlemen...
Her sene ayn? terane...
Yorum Yap
-
Aslı Ismail Gorkem Saydam tarafından Gönderilmiş Mesajı göster%90?n?m?z g?nl?k?? taraftar
Yorum Yap
Yorum Yap