s?f?rs?n kocaman bir s?f?r. geldi?in g?nden bu yana hi? bir katk?n olmad? ne tak?ma ne kendine. bi g?d?m geli?tiremedin kendini. geldi?in g?n hangi hatay? yap?yorsan ?uandada onu yap?yorsun. sen be?ikta? teknik direkt?rl???n? haketmiyorsun. yaz?klar olsun.
Aslı Alper Aydogmus tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Am? bil?c s?sy?l?st ve git?r c?liyoo. seviy?z on?
............
...........................
Ben de gitmesi gerektigini dusunuyorum o ayri da, niye 15 yasinda cocuklar gibi sacmaliyoruz?
Saha disindaki hayati yuzunden insanlara sempatik gelemez mi? Nesi komik bunun?
"Kotu hoca ama gitar caliyor kalsin" diyen bir insan da gormedim ben bugune kadar. Kimin taklidini yapiyorsun?
Elestirecekseniz teknik-taktik olarak elestirin az once benim yaptigim gibi. Bilic'i elestirirken bu tarz "Bilic'cilere qapaq oldu" yazilari hic bir fayda getirmez bize. Quaresmacilar, Fikretciler, Serdalcilar, Fernandesciler, Toramancilar ve digerleri getirmedigi gibi. Elestireceksen adami elestir, adami sevenleri degil. Gruplasmanin bize bir yarari yok.
Aslı Onur Cem Duvarci tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Mesajı göster
............
Ben de gitmesi gerektigini dusunuyorum o ayri da, niye 15 yasinda cocuklar gibi sacmaliyoruz?
"Kotu hoca ama gitar caliyor kalsin" diyen bir insan da gormedim ben bugune kadar. Kimin taklidini yapiyorsun?
Elestirecekseniz teknik-taktik olarak elestirin az once benim yaptigim gibi. Bilic'i elestirirken bu tarz "Bilic'cilere qapaq oldu" yazilari hic bir fayda getirmez bize. Quaresmacilar, Fikretciler, Serdalcilar, Fernandesciler, Toramancilar ve digerleri getirmedigi gibi. Elestireceksen adami elestir, adami sevenleri degil. Gruplasmanin bize bir yarari yok.
Aslı Onur Cem Duvarci tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Mesajı göster
............
Elestirecekseniz teknik-taktik olarak elestirin az once benim yaptigim gibi. Bilic'i elestirirken bu tarz "Bilic'cilere onlara qapaq oldu" yazilari hic bir fayda getirmez bize. Quaresmacilar, Fikretciler, Serdalcilar, Fernandesciler, Toramancilar ve digerleri getirmedigi gibi. Elestireceksen adami elestir, adami sevenleri degil.
insanlar bilic'i normal dille ele?tirirken ?yeler taraf?ndan ak?llar?nca trol ve mikser diye a?a??land? adminler provakat?r diye ceza verdi bilmiyor olabilirsin tepki buna.
Yorum Yap