Aslı Turgut Inanbak tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Aslı Turgut Inanbak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Bar?? A??? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMotta n?n ?n?nde sosa oynayacak falan diyorlar...G?khan G?n?l ile kuyt delik de?ik eder o kanad?.insallah yapmaz ?yle bir hata
G?khan G?n?l ve kuyt gibi ligimizin fizik kondisyon kalitesi bak?m?ndan iki elit futbolcusu kar??s?nda yukarda anlatt???m nedenlerden dolay? sosa olmaz abi...
Umar?m yan?l?r beni!!!
Yorum Yap
-
Aslı Turgay Akda? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Turgut Inanbak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Bar?? A??? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMotta n?n ?n?nde sosa oynayacak falan diyorlar...G?khan G?n?l ile kuyt delik de?ik eder o kanad?.insallah yapmaz ?yle bir hata
G.T?re Tolgay Sosa
Ba
Yorum Yap
-
Aslı Bar?? A??? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Turgut Inanbak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Bar?? A??? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMotta n?n ?n?nde sosa oynayacak falan diyorlar...G?khan G?n?l ile kuyt delik de?ik eder o kanad?.insallah yapmaz ?yle bir hata
G?khan G?n?l ve kuyt gibi ligimizin fizik kondisyon kalitesi bak?m?ndan iki elit futbolcusu kar??s?nda yukarda anlatt???m nedenlerden dolay? sosa olmaz abi...
Umar?m yan?l?r beni!!!
Yorum Yap
-
Aslı Turgay Akda? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Turgut Inanbak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Bar?? A??? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMotta n?n ?n?nde sosa oynayacak falan diyorlar...G?khan G?n?l ile kuyt delik de?ik eder o kanad?.insallah yapmaz ?yle bir hata
Bu orta d?rtl?, kanatta kim oynar bilmiyorum.
Yorum Yap
-
Aslı Devrim Sur tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Furkan Erdem Persembe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterG?kay(Ayn? ya?tay?z, Samimi konu?mak istedim), Senin yaz?lar?n? daha ?nce de okudum, ?ok isabetli tespitlerin var,sana kat?ld???m ?ok nokta var. Hatta bir keresinde "hocay? ele?triyorsan?z G?kay gibi Doruk gibi ele?tirin" yazm??t?m. Ancak Sen de mi Br?t?s demek istiyorum ?u anda
Ersan oynay?p hata yapt???nda veta k?t? oynad???nda, "Hoca Ersan niye oynar" ,"Necip Ersan'dan iyiydi ka? haftad?r onu niye kesiyorsun","Pedro oynamaz m? ?u ma?ta","Atiba oynas?n stoperde ?a? atlar?z" tarz? yorumlarla buralar?n dolup ta?aca??n? sen de biliyorsun.
Hocan?n Kadro se?imlerinde, Taktik se?imlerinde NET olan Mutlak Do?ru olan bir ?ey olamaz. Yukar?da da dedi?im gibi Hoca naparsa yaps?n,di?erini yapmad??? i?in ele?trilcek. Yapt??? se?imler olumlu sonu?lar verse de az da olsa ele?trilcek, vermese de ele?trilecek. Zaten 3 stoperimiz var ?u anda hangi 2'si ma?a en haz?rsa,motivasyonu en y?ksekse onlar oynar. Bu durumu da hocadan iyi hi? birimiz bilemeyiz.
Futbolda tek bir do?ru yoktur.
Birg?n Be?ikta??n ba??nda g?rmek istedi?im Lucian Favre'?n bu konuda ?zellikle oyuncu de?i?ikli?i ile ilgili tart??malarla ilgi ?ok g?zel bir analizi var. Yaz?n?n ana ba?l??? futbolun s?rekli genel ge?er do?rusu yoktur idi.
?2009 ?ampiyonlar Ligi Finali?nde Manchester United?a kar?? Barcelona kazand??? zaman ayr?nt?lardan birisi taktik olmu?tu. Messi?yi kenardan al?p merkeze yerle?tirdi ve Eto?o ile Henry de kenarlardan gelince Manchester ?a??rd?, kar??t?. Bu o ba?ar?n?n nedenlerinden birisi ama taktikten daha ?nemli ?eyler var. Oyun zekas?, teknik becerisi, do?ru yere hareket etme kabiliyeti ve ayaklar?nda oldu?u kadar d???ncede de h?zl? olmak. Guardiola o zaman elinde Henry ve Eto?o olmadan bunlar? nas?l yapabilirdi?? Lucian Favre
Bu dusuncede defansi ele alacak olursan defansin en buyuk gorevi hucumu durdurmak ,rakibin denge ayarlariyla oynamak kisacasi rakipten topu kaparak hizlica orta saha ve forvete yardima kosmatir , bizdeki oyun anlayisinin bunun tam tersi olmasi nedeni oyuncu profilinin yeteneksiz olusudur !
orta saha ve forvete bakacak olursak rakibin kadro yapisina gore hizla kaleye atak yapmak ve kaleye topu sokmak ! adamlar yeteneksiz olunca hucuma giden top bir anda geriye kaleciye kadar donebiliyor,veya devrimin yazdigi gibi bilincsiz hucumlarda ataklarin dusunce hizi oraninda eksik kalabiliyor .
buyuk bir kulup,100 yili asmis bir kulupten bahsediyoruz ,gelecegi acisindan transferlerini profesyonelce yapmalidir,7 milyari asmis koca dunyada eger cenk tolga koybasi ersan franko serdar motta necip ugur pektemek tosun gibi vasat futbolculara besiktas gibi dev bir kulupte forma sansi veriyorsaniz , aklinizin ve bilginizin son duragindasiniz demektir .
pirlanta olmak baska besiktas kulubunun basarili olmasi dunyada isminden soz ettirmesi sampiyonluklar kovalamasi baskadir.
Yorum Yap
Yorum Yap