Bilic'i ele?tiririm ama gitmesini asla istemem. Yeni stad ve biraz daha kaliteli oyuncu toplulu?uyla izlemeliyiz.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Aslı Haktan Samurkas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBilic'i ele?tiririm ama gitmesini asla istemem. Yeni stad ve biraz daha kaliteli oyuncu toplulu?uyla izlemeliyiz.
Yorum Yap
-
Brugge ile 27 ?ubat'ta e?le?tik. 3. haftan?n sonunda d?n 2. ma??m?z? yap?p elendik.
3 hafta boyunca oynad?klar? tek sistemleri "ileri g?nder, deparla takip et" olan, ve bizden fiziksel art? olarak uzun boylu olan bu tak?m? yenmek i?in Bili? ve teknik ekibi, ellerindeki kadroyu kullanarak bir taktik geli?tiremedi.
Ben "bizim kadro iyidir/k?t?d?r" demiyorum. Do?ru oldu?unu d???nd???m bir g?zlem yapt?m.
Bu normalse, gelecek sene de Bili? devam edip s?zle?mesini tamamlas?n. Normal de?ilse sezon sonu vedala?al?m.
Yorum Yap
-
Ah be Bilic
2 senedir sistem belli
liverpoolu elemisiz
ne gere?i var pektemek kimdir
niye gaza gelinir
madem geldin 1-0 oldu niye ortasaha guclendirilmedi
hala inanam?yorum geceden beri uyku yok akl?ma geldik?e uflayip duruyorum muhtemelen bu gecede kafaya tak?lacak
kendi sistemimizle oynasak atiba sakat diyelim Veli Necip Tolgay yapsak yine ??kard?k 3 tane yemezdik
aklim alm?yor bu macmidir yani sistemi de?i?tirece?in
Avrupa'da bu a?amada bu ders olmamal?yd?
Yorum Yap
-
Aslı Nedim Efe Ozikiz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKalecilere ??retilen temel kurallardan bir tanesi topu kalenden uzakla?t?r?rken k??elere/?apraza atacaks?n.
Tolga, ilk goldeki hatas?n? aut at???n? orta sahaya atarak ba?latt? ve gol yiyerek bitirdi.
Tak?m boy ortalamam?z d???k. Orta saha oyuncular?m?z?n boylar? ve fiziksel ?st?nl?kleri s?n?rl?.
Rakip oyuncular? en k?t? durumda 45 dakika izledin, kald? ki ilk ma?? da en k?t? televizyondan izledin, yani huyunu suyunu boyunu posunu bildi?in bir tak?ma kar?? kalecilik yap?yorsun. Tecr?belisin, hem milli tak?mda hem de Be?ikta?'ta tak?m kaptanl??? yapt?n, yapma?a da devam ediyorsun. B?yle g?zel g?zel uzun bir yaz? yazabilirim...
Tolga, neden aut at???nda topu orta sahan?n ortas?na att??
L?tfen bu pozisyonu birka? kere izleyin.
Sevgiler, sayg?lar...
Yorum Yap
-
Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKimse Bilic gitsin demiyor.
Ama m?sade edin ?u turu g?m?? tepside rakibe veren hoca bir zahmet ele?tirilsin.
Yorum Yap
-
Aslı Sermet Aktasli tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKimse Bilic gitsin demiyor.
Ama m?sade edin ?u turu g?m?? tepside rakibe veren hoca bir zahmet ele?tirilsin.
sezon sonuna kadar bir ?ey de?i?mezse yeni sezonda g?rmek istemem, ?ampiyon olman?n da bu konuyla ilgisi yok.
Yorum Yap
Yorum Yap