Aslı Burak Demir tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Aslı Emre Mutal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTecr?beli stoper demek? Tak?m?n en tecr?beli en golc? stoperi Sivok sakat makat bahaneleriyle oynat?lm?yor ama ger?ek g?n gibi ortada Bilic adam? silmi?... O zaman tecr?be demeyeceksin. En iyi stoperimiz y?llard?r bel kemi?imiz bir anda silindi gitti, tebrikler, bize emek vermi? ger?ekten al?n teri d?km?? adamlar? hep ?ok kolay harcad?k ne yaz?k... R??t?ler, Deli ?bolar, Fernandesler, Q7ler, Gutiler, Hilbertler, daha kimler kimler...
Yorum Yap
-
Aslı Mecit Ogrenci tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Turgut Inanbak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mecit Ogrenci tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBe?ikta? taraftar?n?n bir k?sm? = Mustafa Denizli !
G?n? kurtaray?m yeter kafas?
Uzun Vadeli hesaplar yap?n
En iyisi Biziz ! en iyisi sensin Slaven !
Sene sonunda kasan?n i?indeki ??r?kleri at yeter, sonras? ?ok daha g?zel olacak ..
?nder ?zen'nin hi? unutmam bir laf? var.. ''Ac? ?ekmeyi ??renece?iz'' demi?ti..
Beni ba???lay?n ama biz Mustafa Denizli kafas?nda hep g?n? kurtarman?n derdine d??t???m?z hep ayn? hatay? yap?yoruz ... Her ?ey yerine oturacak e?er sab?r g?sterilirse..
iki se?enek var ! ya paray? ortaya koyup r?ya kadro ya gelece?e yat?r?m karar sizin..
Hatalar? d?zeltti?ini g?r?rs?n, ?mit var, sabredelim dersin. Ac? ?ekmeyi ??renmek budur.
Ayn? hamam ayn? tas, bu aptall?k olur.
Ayn? dakikada ayn? oyuncular? de?i?tir,
?lk 11 de ezberledi?in adam y?r?yebiliyorsa sahaya onunla ??k, aman bozma,
Gelenle tokala? gidenle ?p??, insan ol ama teknik direkt?r olma, oyuna m?dahale etme, arada hakeme k?z yeter.
Ben de yapar?m bunu, bana da bir ?ans versinler yeter.
Yorum Yap
-
Aslı Turgut Inanbak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Alper Erdo?an tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Turgut Inanbak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Alper Erdo?an tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Bu sene ?ampiyon olursa kal?r,2. Ya da 3. Olursa kalaca??na inanm?yorum. Istikrar iyi de 2 senede Kupa'y? ge?tim 1 derbi al be adam. Kimse bulunmaz Hint kuma?? de?il.
Sadece hoca de?il,yar? d?nemde tecr?beli stoper diye y?rtt? hoca kendini. Franco hem yava? hem de kademe hatas? ?ok olan bir isim. Ersan ve Necip zaten stoper de?il.
O Pektemek ile s?zle?me uzatan?n da beyni ku?a tak,ters u?ar zaten.
Elindeki adamlar? do?ru kullan?yor mu da stoper gelmedi diye ba?ar?s?z oldu?
Stoperi yoksa kazan?lan ma?lar? nas?l kazand??
?ampiyon olmak tabiki hatalar? kapatmaz ama ba?ar?d?r. Hafta sonu g?rece?iz bakal?m Korkusuz hocay?.
Kimse bana anlatamaz,
Mustafa neden o dakikaya kadar sahada, ha g?vendin, bakt?n olmad? ??kar.
Y?ksek toplar s?k?nt?yken At?n? neden oynam?yor, hangisinden k?t??
Yeni iyile?en kaleci ilk ma?ta oynat?lmaz acil bir durum yoksa, y?r?yecek hali yoktu, de?il ki topa vurmak.
Bu bildi?in sabotaj. Ha dersen ki g?rm?yor, o zaman orada i?i ne?
Yorum Yap
-
Aslı Huseyin Akartuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Emre Mutal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTecr?beli stoper demek? Tak?m?n en tecr?beli en golc? stoperi Sivok sakat makat bahaneleriyle oynat?lm?yor ama ger?ek g?n gibi ortada Bilic adam? silmi?... O zaman tecr?be demeyeceksin. En iyi stoperimiz y?llard?r bel kemi?imiz bir anda silindi gitti, tebrikler, bize emek vermi? ger?ekten al?n teri d?km?? adamlar? hep ?ok kolay harcad?k ne yaz?k... R??t?ler, Deli ?bolar, Fernandesler, Q7ler, Gutiler, Hilbertler, daha kimler kimler...
Tolga emek vermi? okey? Bunu da anlam?yorum arkada? milletin profil resimlerinden size ne! ?lgin?ler millete ilgin? diyor.
Yorum Yap
-
Aslı Murat Keskin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Turgut Inanbak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Alper Erdo?an tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
O konuda hakk?n var. Adam tak?nt?l? bir kere. Pektemek varsa 2. Forvet mutlaka o,Olcay ve Necip sevgisi de g?na getirdi.
?ampiyon olmak tabiki hatalar? kapatmaz ama ba?ar?d?r. Hafta sonu g?rece?iz bakal?m Korkusuz hocay?.
Kimse bana anlatamaz,
Yeni iyile?en kaleci ilk ma?ta oynat?lmaz acil bir durum yoksa, y?r?yecek hali yoktu, de?il ki topa vurmak.
Yorum Yap
-
Aslı Emre Mutal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Huseyin Akartuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Emre Mutal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTecr?beli stoper demek? Tak?m?n en tecr?beli en golc? stoperi Sivok sakat makat bahaneleriyle oynat?lm?yor ama ger?ek g?n gibi ortada Bilic adam? silmi?... O zaman tecr?be demeyeceksin. En iyi stoperimiz y?llard?r bel kemi?imiz bir anda silindi gitti, tebrikler, bize emek vermi? ger?ekten al?n teri d?km?? adamlar? hep ?ok kolay harcad?k ne yaz?k... R??t?ler, Deli ?bolar, Fernandesler, Q7ler, Gutiler, Hilbertler, daha kimler kimler...
Tolga emek vermi? okey? Bunu da anlam?yorum arkada? milletin profil resimlerinden size ne! ?lgin?ler millete ilgin? diyor.
Yorum Yap
-
Daha 2 gun ?nce Bilici savundum
ama bu mac dibine kadar hatalidir
burada Erciyes ma??yla gaza gelip 4-4-2 diye y?rt?nan herkes k?na yaks?n
yok buyuk tak?m ?ift forvet oynarmis yok buyuk tak?m bol gol atarmis
boyle sa?ma sapan yorum yapanlar tamamen BESIKTASIN disinda bir tak?m izlemi?ler
buyuk tak?m ?nce yenilmez
BE?IKTA? bu kadrosuyla tek forvet oynar baskada birsey oynamaz
Bilici cok savundum ama bugun yapt?g? hata bug?ne kadar yapt?g? butun dogrulara ihanettir
liverpoolu elemissin ?ngiliz tak?mlar?na karsi kafa kafaya oynamissin 2 senedir sistem oturtmussun nereden cikti 4-4-2
brugge ile Erciyes'i bir tutuyorsan ay?pt?r
adamlar?n en buyuk silah? hava topu atinc yok
bur daha kimse pedro icin ?st d?zey stoper filan demesin
olacakmis satacakmisiz gecelim o isleri
gina geldi art?k birilerinin yeti?mesini beklemekten
aklim alm?yor durum 1-0 olmus ortasaha ??kmeye ba?lam?? pektemek nas?l olmaz ortasaha defans g??lendirilmez
Yorum Yap
-
Aslı Ali Can ?ak?r tarafından Gönderilmiş Mesajı göstersa?masapan yorumlar ba?lam?? yine, bili? gitsinciler topla?m??. Arkada?lar r?yalar aleminde her sene yar? final, finallerde geziyorlar san?r?m.
Not: bug?n hatal?yd?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Ali Can ?ak?r tarafından Gönderilmiş Mesajı göstersa?masapan yorumlar ba?lam?? yine, bili? gitsinciler topla?m??. Arkada?lar r?yalar aleminde her sene yar? final, finallerde geziyorlar san?r?m.
Yorum Yap
-
Aslı Turgut Inanbak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Murat Keskin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Turgut Inanbak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Alper Erdo?an tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
O konuda hakk?n var. Adam tak?nt?l? bir kere. Pektemek varsa 2. Forvet mutlaka o,Olcay ve Necip sevgisi de g?na getirdi.
Kimse bana anlatamaz,
Yorum Yap
-
Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ali Can ?ak?r tarafından Gönderilmiş Mesajı göstersa?masapan yorumlar ba?lam?? yine, bili? gitsinciler topla?m??. Arkada?lar r?yalar aleminde her sene yar? final, finallerde geziyorlar san?r?m.
Yorum Yap
-
Aslı Murat Keskin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Turgut Inanbak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Murat Keskin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterceyrek finale cikilacak macta atinc mi oynar ya...diye elestiriler gelcekti bu sefer de...hoca inatci falan degil...olay ne biliyormusun...eski futbolculardan biri t.d oluyor ve takimina tanidigi oyunculari aliyor hatta beraber oynadiklari futbolcularida..sonucmu h?sran yasiyor..ve r?portaj da sunu s?yl?yor...cok fazla g?vendim ve inandim o futbolculara...cikartamiyordum oyundan belki simdi birsey yapabilir diye...bilic cok fazla inaniyor futbolcularina bununda bedelini ?dedi...tolga ya mustafa ya vs vs vs....
iyi futbolcu kadrosunu ben de y?netirim, bundan kolay ne var, mesele elindekilerle yapabilece?inin en iyisini yapmak.
Yorum Yap
Yorum Yap