Tablonun keyfini ??karal?m
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Aslı Tekin Karcik tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Turgut Inanbak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ali Eren tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu tak?m sezon sonu ?ampiyon oldu?unda senin i?in "Hoca de?il" diyen adamlar yerin dibine girecekler hocam. Devamm
Yorum Yap
-
Aslı Tekin Karcik tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Turgut Inanbak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Onur Essizoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Ben de diyorum abi
Bence erken geldi, bir ka? sene daha orta s?ralarda bir tak?m? ?al??t?rmal?yd?.
Yorum Yap
-
Aslı Onur Essizoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Turgut Inanbak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ali Eren tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu tak?m sezon sonu ?ampiyon oldu?unda senin i?in "Hoca de?il" diyen adamlar yerin dibine girecekler hocam. Devamm
Yorum Yap
-
Slaven Bilic bu tak?m?n hocas?d?r.
iyisiyle k?t?s?yle deste?i de hakediyor.
sap?na kadar da savundum hocay?. fakat yapt??? yanl??larda ?srar etmesi beni ?z?yor.
hocay? ?ok seviyorum umar?m kendisini biraz daha geli?tirir. ders al?yorsa bize daha ?ok ?ey katacakt?r.
ancak hatalar?ndan ders almazsa ?n?m?zdeki sezon ilk 10 haftada ayr?l?r kesin.
Yorum Yap
-
Aslı Emre Serbest tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOlas? derbi ma?lubiyetinde yine ba?lamas?nlar istifa diye, ?uan istifa etse bile ne de?i?ecek oturup d???nmeden konu?uyor baz?lar?.
Kaybedilen 5 puan?n ayn?s?n? rakiplerde bu hafta tamamlam?? oldu ve derbi bizim i?in de?il fener i?in hayati duruma geldi.
Per?embe Brugge'u ge?tikten sonra, kad?k?yde iyi oynamak ?art?yla kaybedersek bile gs ye ra?men bir nevi cepten yemi? gibi olaca??z.
Amaaa Brugge ma??n? ge?elim g?mb?r g?mb?r geliriz, daha h?zl? geliriz. Mustafa Pektemek bile kafas? yar?lmadan, ma? tamamlay?p, gol at?yorsa harbiden geliriz!
Kad?k?y'de ?ncelik ise ?erefli bir hakem ile cesur d???necek Bilic'e bakar.
Yorum Yap
-
Aslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDuran Top itemi nereden al?n?yor acaba?
Yorum Yap
Yorum Yap