?u an Fikret Orman Bilic'i g?nderip yerine Lucescu'yu getirse kimsenin g?k? ??kmaz.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Aslı Bu?rahan G?rsu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?u an Fikret Orman Bilic'i g?nderip yerine Lucescu'yu getirse kimsenin g?k? ??kmaz.
Yorum Yap
-
Aslı Sergen Pervance tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBilic istedi?i bir ka? adam? y?netim alsa, hocam?z ?ok ba?ar?l? olaca??n? d???n?yorum. H?rvatistan milli tak?m?n? nereye kadar getirdi?ini g?rd?k, ki orda ?ok b?y?k y?ld?zlar yoktu 2-3 tane hari?. 2. Yar?nin ba?lamas?yla birlikte sakat nerdeyse hi? yoktu, ilk 4-5 hafta istedi?i kadroyla ??kt? sonra gelen sakatl?klar ile birlikte hep dev?irme oyuncularla oynad?. 60 sakatl?k nedir arkada?? Bu her ma? nerdeyse 2 sakatl?k verdi?imiz anlam?na geliyor.
Skickat fr?n min GT-N7105 via Tapatalk 2
Harbiden yaz?k adamca??za, milli tak?mda en ?ok kulland??? oyunculara bakt???mda neredeyse hi? y?ld?z(!) yok.
En son düzenleyen Özgür Gültekin; 12-05-2014, 11:00.
Yorum Yap
-
Aslı Yigitcan Songun tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterO da iki ma? kaybetsin,eskisi gibi de?il,bunam?? derler
Aynen ?yle.Bilic ile devam edilmesi gerekti?ini d???nmenin yan?nda.Bilic'in ciddi bir disiplin problemi oldu?unu d???n?yorum.
Bizim bundan sonra konu?aca??m?z konu bana g?re, istenen istikrar Bilic ile olur mu ?
Yorum Yap
-
Aslı Ozgur Gultekin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHarbiden yaz?k adamca??za, milli tak?mda en ?ok kulland??? oyunculara bakt???mda neredeyse hi? y?ld?z(!) yok.
Yorum Yap
-
Aslı Ercan Seker tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDevre aras? transferlerinden "0" katk? ald?ysak bunda y?netim ve ?nder ?zen'in old?u kadar hocan?n da kabahati var. Kendi ipimizi kendimiz ?ektik
ba?ka adam ald?k m? biz ara transferde hat?rlam?yorum
Yorum Yap
-
Aslı Ozgur Gultekin tarafından Gönderilmiş Mesajı göster@ Sergen, o y?l y?ld?z olmayan isimleri bir s?yler misin?
Yorum Yap
-
Aslı Fahrettin Eroglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterS?rf y?netime olan ?fkeden dolay? bu adam? kay?r?yoruz. Aybaba'dan bir art? yan? yok, eksi?i var hem de ?ok
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
Yorum Yap