Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
ligin ?k?nc? yar?s?nda 4-5 oyuncu b?rden deg?smez
geld?g?nden ber? sezonun ?k?nc? yar?s?nda Olcay h?c olmuyor veya tek t?k oluyor olmad??? anda h?c cek?lm?yor
Serdar ?y? g?d?yor ?y? g?d?yor d?yoruz ama h?c olmad?k yerde b?r hatayla tak?m? yakab?l?yor
Ersan?n att??? her pas rak?be
at?nc nerede?
g?tmes?n? h?c ?stemem ama su tak?nt?lardan kurtulmas? laz?m en az?ndan 1-2 haftal?k
Insallah samp?yon oluruz brugge u eler?z k? ol?mp?yatta bo?aca??m?z? dusunuyorum ama 3-4 tane net kal?tel? oyuncu laz?m...seneye bu kal?te devam ets?n d?nyan?n en ?y? kond?syoner? gels?n ayn? muhabbet? y?ne yapar?z
Yorum Yap
-
43 ma?ta 25 galibiyet 10 maglubiyet 8 beraberlik .
%58 galibiyet oran? .
hocan?n elinde iyi bekler ,iyi bir defans ,iyi kaleciler ve demba haric golc? yok !!!!
hocan?n elinde her mac bask?l? oynayacak bir trib?n g?c? yok !!
kusura bakmay?n ama bu tablo gayet iyi .
Tak?m Be?iktas olunca iyi degil gibi g?r?nmesi normal ama cokta yanl?s kadro sec?m? var .
y?netim takviyeleri iyi yapamad? .
Yorum Yap
-
Bu durumum nedeni hocad?r,yedekleri kazanam?yor.K?t? oynayan oyuncuyu hep oynat?rsan yede?inide kazanamazs?n.Oyun okuma yok iki y?ld?r fi?i ?ekemiyorsun ??nk? hep defans d???n?yorsun.Ak?am hoca fark?n? g?rd?k oyunu nas?l de?i?tirdi,sabredelim de nereye kadar sabredelim?S.Bili? kendini geli?tirse hatalar?n? g?rse tamam sabredelim ama hep o bildi?ini okuyor.
Yorum Yap
-
Aslı Tolga Ozbek tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yorum Yap
-
Aslı Esat Mutlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Tolga Ozbek tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
s?ze yak?n d???n?yorum ama ?s?n ?c?nde olunca olmuyor demek ki...
Yorum Yap
-
Aslı Esat Mutlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Tolga Ozbek tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yorum Yap
-
Bu kadar bor? var diyen de biziz daha kaliteli top?u isteyen de biz. Bu kadroyu kotuleyip durmayalim art?k kadro berbat falan de?il. Ka? mactir kontroll? oyunu abartiyoruz defans nerdeyse bizim kalenin i?inde. ?nde basmiyoruz. Bunlar k?t? oynanan b?t?n ma?larda var d?n de oldu. Mesele kadro se?imi veya de?i?ikliklerden evvel budur
Yorum Yap
-
defansta alternatif olmad??? i?in o konuda ele?tiremeyece?im, hakk?n? da vereyim bence eldeki adamlarla ?ok iyi i? ??kar?yor ama! gs 16 y?ld?r yenemedi?i, berabere bitse sevinece?i fb deplasman?na bile 2 forvet ??k?yor hocam. yetti yahu demba ba ilerde yaln?z sosay? m? forvet yapars?n mustafay? m? motive edersin napars?n bilmem ho? cenk formundayken bile tek forvet oynad? tak?m. ?uraya bir el at yeter asl?nda. tak?m topu tutuyor ama pozisyon yok, gt7 4 adam ge?icek gol atacak diye bekliyoruz ay?p yahu.
Yorum Yap
-
Aslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEnseyi karartmaya l?zum yok, deplasmanda 2-1 ma?lup olmak can s?kacak bir sonu? de?il.
Mesele k?t? oyun ise Avrupa'?n en g??l? tak?mlar? bile ?o?u zaman deplasmanda d?k?l?yor.
?stelik d?nk? o ?erefsiz hakeme ra?men ald?k bu sonucu. Burada sahadan sileriz diye d???n?yorum.
Bizim acimizdan 10 numara mac yonetti. Sivas ayarinda takima direnemedik. Bu utanc da Bilic'ten Ba'ya alayinin.
Yorum Yap
-
hocan?n sezon sonuna kadar yapmas? gereken ?unu oynamal? bunu oynatmal? diyemem ama...
bu tak?m pres yapmazsa ma? alma ?ans? ?ok zay?fl?yor.
pres nas?l yap?l?r gol? att?ktan sonra ki 10dk ?nde basarak nas?l ??kamad?klar?n? g?rd?k
bu gs de olsa fb de olsa liverpoolda olsa karabuk erciyeste olsa ayn?
pres yapacaks?n arkada? bu kadar basit
zaten yetenekli oyuncu say?m?z 1-2 tane pres yapmay?p top kazanamay?nca otomatikman geriye yaslan?yoruz
defans oyuncular? zaten ?ok s?radan oyuncular her an hata yapacaklar diye ?d?m kopuyor.
art?k ?u 90dk h?cumdan ba?layarak bask? yapmay? kesmememiz laz?m
Yorum Yap
-
Aslı Yasin Teke tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Yasin Teke tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Tayfur Unal tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?u ?n?m?zdeki 3 ma? bilicin gelece?ini belirleyecek gibi duruyor, brugge ge?ip derbiyi kazanmas? laz?m
Erciyes
Brugge
Fener.
Sana ?imdi soruyorum karde?im; Allah korusun Brugge'a elendin, ligi de 3. bitirdin.. Slaven Bilic, Vodafone Arena'y? g?rebilir mi?
Bili? iyi hocad?r, severim de bir tane k?t? yaz?m olmad?, olmazda. Ama baz? ?eyleri hala a?amad?k, Kronikle?en Ceza Sahas?nda ?o?alamama. ?ne ge?ince geriye yaslanma.
?lla ki Hoca demiyor ama, bunu d?zeltecek ki?inin Bili? oldu?unu d???n?yorum.
Brugge'un normal atag?nda 4-5 ki?i ceza sahas?na giriyordu Yan top i?in. Keza Fb ?yle, Gs ?yle. Bakt???m?z zaman Orta Sahalar?ndan ald?klar? verimi, biz alam?yoruz SKOR konusunda.
Tek bir adama su?u atmak kolay, Ba'da d???? var. Eee Ba'n?n en yak?n?ndaki adamla 50 metre var. Saha boyutunun yar?s? kadar mesafe var neredeyse. Orta Saha niye yan?na yakla?maz, Kondisyon mu? Ligdeki b?t?n futbolculardan daha iyi kondisyonu var bizimkilerin, ama Tecr?besizlik ya da Futbol akl? olarak k?tlar.
Veli'yi o kadar y?l sonra ilk kez Sivas ceza sahas?nda g?rd?m, Tehlike yaratt? m?? Evet. Bunu s?k s?k yapsa, daha g?zel ?eyler olacak...
Bu arada d?n ki Skorun gayet avantajl? bir skor oldu?unu d???n?yorum, Bili?'i veya tak?m? ele?tirdi?im noktalar D?n ki skorla alakal? de?il, son zamanlarda s?re gelen "sendromlarla" alakal?d?r.
Ak?n ak?n sald?ran Be?ikta?'? ben son ?lhan Nouma A.Dursun zaman?nda g?rd?m.
Yorum Yap
Yorum Yap