Aslı Tekin Karcik tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
-
Aslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDuran top n?betindeyiz, bekliyoruz...hocam ?Are bul l?tfen.
Yorum Yap
-
Aslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDuran top n?betindeyiz, bekliyoruz...hocam ?Are bul l?tfen.
Vuram?yorlar i?te karde?im.Dun ak?am Necip ve Ersan?n 2 pozisyonu vard? kornerde.?kisi de ?ok rahat vurabilecekleri toplar? zamanlama hatalar?ndan dolay? ka??rd?lar.Hadi Necip az da olsa yapabiliyor o i?i ama Ersan'?n bu zamana kadar kafa gol? att???n? onu da ge?tim hucumda tehlike yaratt???n? g?rmedim.Bu Fernandes varken de b?yleydi ?imdi de b?yle.Hava topu alam?yor ki zaten kaleye soksun.Ald??? toplar? da istedi?i yere gonderemiyor zaten as?l problem de bu.Defansta ozellikle iyi bak?n ?ok rahat kafa topu zamanlarda bile o topu ya tehlikeli b?lgeye g?nderiyor yada rakibe at?yor.Pedronun zaten s??rama ?zelli?i hi? yok.Ayn? ?ekilde Demba Ba ve Serdar?n da.Atiba az biraz etkili olabiliyor bunlar?n d???nda zaten At?n? hari? uzun boylu oyuncumuz da yok zaten.Oyle karambollere aya??n? sokan,oraya buraya atlayan oyuncumuz da yok(A.Hassan ve Nobre gibi)Bariz ?ekilde s?k?nt?m?z bu.Tabiki kullanan oyuncu da ?ok ?nemli ama az sure almalar?na ra?men At?n? ve Sivok bu sene gol de att?lar,etkili de oldular.Onlar d???nda ?u yukar?da sayd???m isimlerin tehlikeli vuru?lar? bile olmad?.Yani Fernandes te olsa ?ok bi?ey farketmeyecektir.
Ayr?ca Bilic duran top ?al??t?rm?yor diyorlar.2-3 ma?ta de?i?ik varyasyonlar? denediklerini gorduk ama hi? bir i?e yaramad?.Eminim ki hocada bu eksi?in fark?nda.O y?zden devre aras? Kaboul gibi oyuncular istedi ama maalesef transfer yap?lmad?
Yorum Yap
-
Aslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDuran top n?betindeyiz, bekliyoruz...hocam ?Are bul l?tfen.
Sezon boyunca nerdeyse duran toptan hi? gol atmad?k atamad?k..
Yorum Yap
-
Aslı Onur Essizoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Tekin Karcik tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOyuncu tercihleriyle hocaya sallamak da moda olmu?..
K?t? oynuyorsa gelecek hafta oynamas?n hakl?s?n?z lakin yedek oyuncuda bir ?ey yapam?yor ki!
Genel ele?tirilere bakt???mda herkes ayni ?ikayeti s?yl?yor..
D???nceleriniz de hakl? olabilirsiniz ama bir de yedek kul?besine bak?n derim !!
Yorum Yap
-
hacan?n ele?tirilecek y?nleri var,fakat kendimizi kand?rmayal?m iyi futbol birazda kaliteli ayaklarla oynan?r,tak?mda yarat?c? sadece g?khan t?re g?r?n?yor,iy olursa birde demba bunun d???nda di?er oyuncular s?radan oyunu tutacak pas yapacak oyuncumuz malesef yok. vodafon arenaya gecsek bile bu kadroyla ba?ar? biraz zor, ?zellikle yabanc?lar?n t?m? g?nderilmeli, ba hari? yinede bu kadroyla ligin zirvesindeyiz,kupada ?eyrek final kap?s?nday?z,tebrik etmek gerekir,kimse k?zmas?n bu kadrodan rakibi bask? alt?na al?p 5 atmay? kimse beklemesin olmaz ??nk? aksi halde hayal k?r?kl???na u?rar?z..
Yorum Yap
-
Aslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYok Onur.?u tak?mda O?uzhan ve Kerim d???nda alternatif oyuncu yok.Onlarda 90 dakikay? ??karamayan oyuncular.Kerim Tottenham ma?? hari? ilk 11 ??kt??? butun ma?larda kotu oynad?.Bariz ?ekilde sonradan oyuna girdi?i,rakibin yoruldu?u zamanlarda oyuna girdi?inde etkili oluyor.O?uzhan?n da zaten fiziksel problemleri var.90 dakikay? kald?rabilecek gucu yok.Bunlar?n d???nda o kadar ?ok sakat ve cezal?m?z oluyor ki daha tam kadro hi? bir ma?a ??kamad?k.Hoca nas?l de?i?iklikler yaps?n.Oyuna sokabilece?i adamlardan verim alamayaca??n? bile bile nas?l yaps?n bu de?i?iklikleri.Demba Ba ?ok kotu evet ama 2 ayd?r sakat Cenkle mi oynas?n yoksa bu zamana kadar s?f?r verim ald??? Pektemekle mi?Daha 2 ma? ?nce Demba Ba y? ??kart?p Pektemeki ald? ve ma? berabere bitti diye yerden yere vurulmad? m? Bilic?
Yorum Yap
-
Aslı Tekin Karcik tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Tekin Karcik tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOyuncu tercihleriyle hocaya sallamak da moda olmu?..
K?t? oynuyorsa gelecek hafta oynamas?n hakl?s?n?z lakin yedek oyuncuda bir ?ey yapam?yor ki!
D???nceleriniz de hakl? olabilirsiniz ama bir de yedek kul?besine bak?n derim !!
?ok tuaf bir taraftar toplulu?u olduk..
20 senede sadece iki ?ampiyonlu?umuz var hala hoca sirk?lasyonunu isteyenler var..
Kimse olaya genel bakm?yor, dar a??dan bak?p d???ncelerini aktar?yor..
?uan tak?m yap?m?z sald?ran ve s?rekli futbol oynamas? gereken bir tak?m halindeyiz..
Oyun tutma veya oyunu yava?latma, so?utma vs tarz sistemli bir anlay??a sahip de?iliz..
Peki neden de?iliz..
Sebep ?ok net..
Savunma oyuncular?m?z be?ikta??n kalitesinde de?il..
Bask? yediler mi hemen hatalar ba?l?yor.
Tecr?beli sert ve ezgileri iyi bir savunmac? ?art..
Ayn? ?ekilde orta sahaya da laz?m..
E?er bu tarz adamlar?n yoksa s?rekli sald?rman gerek..
Be?ikta? bu oyuncu grubuyla oyunu asla tutamaz so?utamaz..
Ayr?ca kondisyonerimize laf atanlar olmu? ay?pt?r...
Daha d?n lpool ma??nda 120 dk kenyal?lar ko?mad?..
Yok efendim 60 ya??ndaym??..
Bilicin olay?na gelince kulupte maddi ve manevi ?ozulmesi gereken o kadar ?ok problem var ki hocaya gelene kadar onlar? ??zmeden yeni hoca getirmenin ne yarar? olacak onu bilemiyorum i?te.Bilicten daha fazla verim alaca??m?z hoca var m? o da soru i?areti.Kendi evlatlar?m?z,kariyeri y?ksek,ba?ar?ya a?,kaprisli,m?tevazi.....bir ?ok hoca denedik.Bilic kadar bizim tak?ma uyum sa?layan Bilic kadar bizi memnun edenini goremedik don y?llarda.En az?ndan 1 seneyi daha kesinlikle hakediyor hoca.
Yorum Yap
-
Aslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Tekin Karcik tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Tekin Karcik tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOyuncu tercihleriyle hocaya sallamak da moda olmu?..
?ok tuaf bir taraftar toplulu?u olduk..
20 senede sadece iki ?ampiyonlu?umuz var hala hoca sirk?lasyonunu isteyenler var..
Kimse olaya genel bakm?yor, dar a??dan bak?p d???ncelerini aktar?yor..
?uan tak?m yap?m?z sald?ran ve s?rekli futbol oynamas? gereken bir tak?m halindeyiz..
Oyun tutma veya oyunu yava?latma, so?utma vs tarz sistemli bir anlay??a sahip de?iliz..
Peki neden de?iliz..
Sebep ?ok net..
Savunma oyuncular?m?z be?ikta??n kalitesinde de?il..
Bask? yediler mi hemen hatalar ba?l?yor.
Tecr?beli sert ve ezgileri iyi bir savunmac? ?art..
Ayn? ?ekilde orta sahaya da laz?m..
E?er bu tarz adamlar?n yoksa s?rekli sald?rman gerek..
Be?ikta? bu oyuncu grubuyla oyunu asla tutamaz so?utamaz..
Ayr?ca kondisyonerimize laf atanlar olmu? ay?pt?r...
Daha d?n lpool ma??nda 120 dk kenyal?lar ko?mad?..
Yok efendim 60 ya??ndaym??..
Bilicin olay?na gelince kulupte maddi ve manevi ?ozulmesi gereken o kadar ?ok problem var ki hocaya gelene kadar onlar? ??zmeden yeni hoca getirmenin ne yarar? olacak onu bilemiyorum i?te.Bilicten daha fazla verim alaca??m?z hoca var m? o da soru i?areti.Kendi evlatlar?m?z,kariyeri y?ksek,ba?ar?ya a?,kaprisli,m?tevazi.....bir ?ok hoca denedik.Bilic kadar bizim tak?ma uyum sa?layan Bilic kadar bizi memnun edenini goremedik don y?llarda.En az?ndan 1 seneyi daha kesinlikle hakediyor hoca.
Dipnot : Sonuna kadar hakl?s?n?z genel ba?lamda. Ama ben Olcay ba?lam?yla ilgileniyorum.
Yorum Yap
-
Aslı Onur Essizoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYok Onur.?u tak?mda O?uzhan ve Kerim d???nda alternatif oyuncu yok.Onlarda 90 dakikay? ??karamayan oyuncular.Kerim Tottenham ma?? hari? ilk 11 ??kt??? butun ma?larda kotu oynad?.Bariz ?ekilde sonradan oyuna girdi?i,rakibin yoruldu?u zamanlarda oyuna girdi?inde etkili oluyor.O?uzhan?n da zaten fiziksel problemleri var.90 dakikay? kald?rabilecek gucu yok.Bunlar?n d???nda o kadar ?ok sakat ve cezal?m?z oluyor ki daha tam kadro hi? bir ma?a ??kamad?k.Hoca nas?l de?i?iklikler yaps?n.Oyuna sokabilece?i adamlardan verim alamayaca??n? bile bile nas?l yaps?n bu de?i?iklikleri.Demba Ba ?ok kotu evet ama 2 ayd?r sakat Cenkle mi oynas?n yoksa bu zamana kadar s?f?r verim ald??? Pektemekle mi?Daha 2 ma? ?nce Demba Ba y? ??kart?p Pektemeki ald? ve ma? berabere bitti diye yerden yere vurulmad? m? Bilic?
Daha d?n bana olcay olcay olcay deyip beynimi yedin ?imdi ele?tiriyorsun.(ele?tirmen do?al hakk?n.)
Bize suni i?ler yapacak oyuncu de?il oyun ve skor anlam?nda tak?ma katk? sa?layacak oyuncu laz?m...
Bili? ?aresiz de?il sadece bu tak?ma ?ok ?ey katmak istiyor yoksa ba?kas? gibi yan yat?p paras?n? al?r gider bunu sende ?ok iyi biliyorsun..
Schusteri yediniz bari bili?e sahip ??k?n...
Yoksa iki ileri ?? geri gideriz..
Sen san?yor musun fb ?ampiyon olsa bile ismail kartalla devam edece?ini..
10 ki?iyi yenemeyen jose de mi ?aresizdi..
Yoksa kendi sahas?nda 4 yiyen ancelotti..
nereden nereye geldim konu?turma beni essiz
Yorum Yap
-
Aslı Tekin Karcik tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Onur Essizoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYok Onur.?u tak?mda O?uzhan ve Kerim d???nda alternatif oyuncu yok.Onlarda 90 dakikay? ??karamayan oyuncular.Kerim Tottenham ma?? hari? ilk 11 ??kt??? butun ma?larda kotu oynad?.Bariz ?ekilde sonradan oyuna girdi?i,rakibin yoruldu?u zamanlarda oyuna girdi?inde etkili oluyor.O?uzhan?n da zaten fiziksel problemleri var.90 dakikay? kald?rabilecek gucu yok.Bunlar?n d???nda o kadar ?ok sakat ve cezal?m?z oluyor ki daha tam kadro hi? bir ma?a ??kamad?k.Hoca nas?l de?i?iklikler yaps?n.Oyuna sokabilece?i adamlardan verim alamayaca??n? bile bile nas?l yaps?n bu de?i?iklikleri.Demba Ba ?ok kotu evet ama 2 ayd?r sakat Cenkle mi oynas?n yoksa bu zamana kadar s?f?r verim ald??? Pektemekle mi?Daha 2 ma? ?nce Demba Ba y? ??kart?p Pektemeki ald? ve ma? berabere bitti diye yerden yere vurulmad? m? Bilic?
Daha d?n bana olcay olcay olcay deyip beynimi yedin ?imdi ele?tiriyorsun.(ele?tirmen do?al hakk?n.)
Bize suni i?ler yapacak oyuncu de?il oyun ve skor anlam?nda tak?ma katk? sa?layacak oyuncu laz?m...
Bili? ?aresiz de?il sadece bu tak?ma ?ok ?ey katmak istiyor yoksa ba?kas? gibi yan yat?p paras?n? al?r gider bunu sende ?ok iyi biliyorsun..
Schusteri yediniz bari bili?e sahip ??k?n...
Yoksa iki ileri ?? geri gideriz..
Sen san?yor musun fb ?ampiyon olsa bile ismail kartalla devam edece?ini..
10 ki?iyi yenemeyen jose de mi ?aresizdi..
Yoksa kendi sahas?nda 4 yiyen ancelotti..
nereden nereye geldim konu?turma beni essiz
Dipnot: Olcay iyi oldu?unda en ?ok savunan benim do?rudur ama bu d?nemde ?ok k?t?. Ge?mi?te iyi diye niye bug?n savunay?m. Bug?nk? performans? ?nemli.
Yorum Yap
-
[MENTION=21802]Onur Essizoglu[/MENTION]
Sende Olcayc? olmu?sun Onur seni de kaybettik Bende memnun de?ilim Olcaydan.Hatta kotu oyunundan ?ok (?nceden de iyi oynam?yordu) skora katk?s?n?n azalmas?ndan ?ikayet?iyim.Ceza sahas?na ?ok daha fazla giriyordu,arka dire?e ko?ular yap?yordu,s?rekli yer de?i?tiriyor bo?a ka??yordu.?imdi bilmiyorum Bilicin talimat? m? var ama daha ?ok kanat oyuncusu gibi oynuyor.??in savunma k?sm?na daha ?ok ?nem vermeye ?al???yor gibi.Ceza sahas?na ?ok az giriyor.Ama Motta ve hele ki U?ur da olmaz be Onurcum.En kotu Sosa falan olur ama bu oyuncular olmaz.Dedi?im gibi Kerimin de ?zellikleri belli.Belki ??yle bir ?ey yap?labilir forvet arkas? denenebilir bilemiyorum o b?lgede oynad???nda etkili oldu?u ma?lar vard?.
Yorum Yap
-
Aslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı göster@Onur Essizoglu
Sende Olcayc? olmu?sun Onur seni de kaybettik Bende memnun de?ilim Olcaydan.Hatta kotu oyunundan ?ok (?nceden de iyi oynam?yordu) skora katk?s?n?n azalmas?ndan ?ikayet?iyim.Ceza sahas?na ?ok daha fazla giriyordu,arka dire?e ko?ular yap?yordu,s?rekli yer de?i?tiriyor bo?a ka??yordu.?imdi bilmiyorum Bilicin talimat? m? var ama daha ?ok kanat oyuncusu gibi oynuyor.??in savunma k?sm?na daha ?ok ?nem vermeye ?al???yor gibi.Ceza sahas?na ?ok az giriyor.Ama Motta ve hele ki U?ur da olmaz be Onurcum.En kotu Sosa falan olur ama bu oyuncular olmaz.Dedi?im gibi Kerimin de ?zellikleri belli.Belki ??yle bir ?ey yap?labilir forvet arkas? denenebilir bilemiyorum o b?lgede oynad???nda etkili oldu?u ma?lar vard?.En son düzenleyen Onur Essizoglu; 13-03-2015, 12:08.
Yorum Yap
Yorum Yap