hocam bug?n tak?m?n yenilmesi beni ?ok ?zmedi. uefay? pek ?nemsemiyorum. ancak ligde de ??zemedi?in ?u futbolcular?n birden paniklemeleri, son b?l?mleri oynayamama problemine acil ?are bulmazsan ?ampiyonluk gidecek, i?te o zaman olmayacak.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Aslı Tufan Tokadc? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen bu ma?l?k ??kard??? kadroyu be?endim, ??kabilecek en iyi kadroyla ??kt? ama neden Olcay ve Veli oyundan ??kmaz veya en ge? ??kar onu anlam?? de?ilim.
?aka yap?yorsun de?il mi abi ? Bug?n Veli olmasa ?ok net 4-5 yerdik.
Yorum Yap
-
Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Tufan Tokadc? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen bu ma?l?k ??kard??? kadroyu be?endim, ??kabilecek en iyi kadroyla ??kt? ama neden Olcay ve Veli oyundan ??kmaz veya en ge? ??kar onu anlam?? de?ilim.
Neyse sayg? duyar?m abi.
Yorum Yap
-
Valla D?nyan?n en iyi teknik direkt?rlerinden biri olamayacak belli ama gayet ba?ar?l? kendisi. Ayr?ca gitse kim gelecek Sergen mi?
Tak?m? g?z?n?zde fazla b?y?t?yorsunuz. Demba Ba, T?re, Atiba, biraz Serdar ve son 5 hafta hari? Sosa d???nda kalan? anadolu tak?mlar?nda oynar anca.
Bu kadar k?t? tak?mla normal bir teknik direkt?r Ba?ak?ehir, Bursa ve Trabzon'la 3. l?k m?cadelesi verirdi. Bu a??dan ba?ar?l?.
?ans verilmeli birka? y?l daha...
Liverpool ma?? i?in s?ylemiyorum. O ?ans ma??yd?. Eski?ehir de bizi yeniyor yani biz de 15-20 ma?ta bir yenebilece?imiz bir tak?m? yendik.En son düzenleyen Hasan Kıroğlu; 13-03-2015, 00:26.
Yorum Yap
-
Bili? gidince ba?ar? gelece?inin garantisi yok.
Ama Bili? varken bir umut var.
Ekonomik durumun ortada, stad?n yok, kadro belli ve gelecekte iyi oyuncu alaca??n?n garantisi yok. (bknz. Sa? bek sorunu bknz. Serdar Kurtulu?un yapt??? penalt?)
Bunlar? d???n?nce Bili?'i g?nderip yerine kimi getireceksin? (Samet Aybaba vs Sergen Yal??n)
Ama her ?eye ra?men tak?m bir uyum yakalam??.
Bozman?n anlam? yok.
Yorum Yap
-
Erciyes kadrosunu yaz?yom hoca, girer Forza'ya okursun.
Serdar ?ok yoruldu. Opare sa? bek, Motta sol bek.
Veli'de ?ok yoruldu, O?uzhan oynayabilir.
Ersan yerine At?n? yada Pedro.
Olcay yerine, Kerim.
BA'da dinlenmeli, Cenk yada Mustafa.
Cenk
Opare Necip-(Pedro)-At?n? Motta
Atiba Tolgay
O?uzhan
T?re Mustafa Kerim
Puan kaybedeceksekte rotasyonla kaybedelim, adamlar?n y?r?yecek hali kalmad?. Yedekten hamle yapar?z gerekirse.
Yorum Yap
-
Hocam bu g?ne dek hep yan?nday?m, yine yan?nday?m ama arena stad?na kadar. Gereksiz ?ah?s? 83. dakika ya kadar rakibe 12. oldu?unu g?re g?re sabredip ma?? ellerinle verdin b?yle sa?ma sapan kararlar? vermeye devam edeceksen kusura bakma hi? bir yere varamay?z.
Karakterin on numara olabilir ama taktik anlay???n koca bir s?f?r. Tebrik ederim umar?m soyunma odas?nda gidip teselli etmi?sindir olur ?yle diye..
Bizi merak etme en fazla 3-5 sene daha direnir sonra kanser oluruz. Ard?n?zda daha 18 ya??nda sa?lar? sayenizde d?k?lmeye ba?lam?? nesille teselli bulursunuz.
Yorum Yap
-
Aslı Tufan Tokadc? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Tufan Tokadc? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen bu ma?l?k ??kard??? kadroyu be?endim, ??kabilecek en iyi kadroyla ??kt? ama neden Olcay ve Veli oyundan ??kmaz veya en ge? ??kar onu anlam?? de?ilim.
Neyse sayg? duyar?m abi.
Yorum Yap
-
??kan kadro falan de?il. Bir tak?m d???? ya?ayabilir bu gayet normal. Ama bir s?re sonra toparlar. H?l? toparlayamiyoruz. Kime sorulacak tabii ki hocaya sorulacak hesab?. Sadece bu ma? ?zelinde de?il d???? yasandigindan beri kontroll? m? korkak m? ne oldu?u belli olmayan bi oyun oynuyoruz. Kolay kolay ele?tiri yapmam ama art?k dayanamad?m. Umar?m kendi oyununu oynamaya ba?lar art?k tak?m. Be?ikta? b?yle oynamaz.
Yorum Yap
-
Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Tufan Tokadc? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yok abicim ?aka de?il,bana g?re uzun s?redir k?t? oynad???n? d???n?yorum. Hatta Atiba gelince Atiba Tolgay veya Atiba O?uzhan yapar?m.
Neyse sayg? duyar?m abi.
Tolgay ve O?uzhan'?n savunma y?n? zaten ?ok iyi de?il,hadi Tolgay'?n yine iyi de Veli'nin ??kmas? rakibin daha fazla bulmas?na neden olurdu.
Atiba Veli oynasayd? hakl?s?n.
Yorum Yap
Yorum Yap