Aslı Bar?? A??? tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Benim neye kar?? oldu?umu sana a??klamak i?in Bar?? dan al?nt? yapt?m. Bar?? diyor ki Bilic istikrar ad?na tak?mda tutulmu?. Ve normal ?artlarda ge?en seneki halden sonra Bilic Be?ikta? tarihine bakarsak g?nderilmeliymi?. Be?ikta? tarihine bakarsak ?ampiyon olmu? tak?m?n hocas? Lucescu ve Mustafa Denizli de g?nderilebiliyor. Hatta ligde lider durumda olup avrupada fark yedi diye de bir hoca g?nderilebiliyor, gencecik ?ocuklarla ligde ?ampiyonluk m?cadelesi verip kupa kazanan bir hoca da g?nderilebiliyor. Be?ikta? tarihinin ne gibi bir referans? var da biz bu durumu do?ru kabul edip Bilic in g?nderilmesi gerekti?ini ama ona bir l?tufta bulunuldu?unu s?yleyebiliyoruz. Benim derdim bu hoca g?nderme i?inin normalle?tirilmesiyle alakal?. Bar?? da biraz bu zihniyete destek vermi? mesaj?nda ve ben rahats?z oldum. Be?ikta? tarihinde ilk kez 3. olmu? bir hoca tutuldu?undan bahsediyor ama 3. olmu? o hocan?n da Be?ikta? tarihindeki en k?t? ?artlara sahip oldu?unu s?ylemiyor. (Evet Samet Aybaba dan bile k?t?.) Bu k?t? ?artlar halen devam etmesine ra?men ve bu ?artlar i?erisinde Be?ikta? b?y?k bir m?cadele vermesine ra?men de devam ediyor ve diyor ki bu sene son ?ans? yoksa g?nderilecektir.
Evet Bar?? burada bir tespit yapm?? gibi g?r?n?yor ama bana kal?rsa bu tespiti destekliyor da. Bunun aksini iddia ederse samimi olmaz. E?er Bar?? sadece Bilic 3. olursa bu sene g?nderilir deseydi ben bunu artniyetli g?rmezdim. Ama sevgili karde?im 3. oldu?u halde ona bir ?ans verildi, istikrar i?in tutuldu falan gibi k???mseyen yorumlarda bulununca ben rahats?z oldum. Bir hoca zaten ??yle ?artlar i?erisinde ne olursa olsun o ?artlar d?zelene kadar tak?mda tutulmal?d?r. Bunun 2. 3. olmakla alakas? yok. Be?ikta? bu ?artlarda yar??taysa haline ??kretsin hi? de ?yle formas?n? assan diye bir ?ey yok. Stadyumun bile yok nereye neyin formas?n? as?yorsun abi. K???msemeyin ?u an yar??ta bu iddial? halimizi. Bu halde olmam?z ve Liverpool gibi Tottenham gibi tak?mlar? eleyerek avrupada ilerliyor olmam?z bile bence gelecek sene Bilic e ?ans verilmesini gerektirir. Lig 3. l??? falan de?il bunun kriteri. Stadyumu olan bir Be?ikta? ?n ligde ?ok ?ok daha iyi konumda olaca??n? herkes biliyor. Sen belki de tarihinin en ba?ar?l? hocalar?ndan biri olan Lucescu kadar deplasman istatisti?i tutturmu?sun ama ge?en seneki sana verilen ?anstan bahsediliyor hala. Bu kadar da ezik bir halde de?il abi Bilic g?z?n?z? seviyim gelecek ad?na hi? bir ?ey g?rm?yorsan?z ?z?l?r?m a??k?as? ben bundan. ?u halimize en yak?n ?rnek olarak Gs nin halini d???n?n abi onlar niye formas?n? as?p olamad? o zaman ? Zor abicim zor kolay de?il inan?lmaz zor ?artlarda bir m?cadele var. Bunu normalle?tirmeyin art?k l?tfen ya.
Yorum Yap