Aslı Hasan Kaplan tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Hoca de?il kim hata yaparsa ele?tirilir. Bariz bir hata sonras? normaldir bunlar. As?l normal olmayan? hatas?n?, bariz hatas?n? g?r?p d?zeyli bir ?ekilde ele?tirenlere laf atmak bana g?re.
Burada herkes Be?ikta?'l?. Herkesin amac?,gayesi,hedefi Be?ikta?.
Hoca harbiden g?zel i? ??kard? liverpool ma??nda. Takdir etmeyen k?r olur. Liderli?ine, otoritesine zaten denecek laf yok. Her ?ey ortada. D??e kalka hoca yava? yava? en iyiye do?ru yol al?yor. Bilic ?zerine koyarak gidiyor. kafamda tek oturmayan par?a var . Ne yaz?k ki ligde ki derbi ma?lar?n? daha b?y?t?yor g?z?nde. Ona kar?? nas?l haz?rland???n? da ilk derbi de g?rece?iz.
Dedi?ini yappp bili? ba?kannnn.
" Derbide kazanca??z, ?ampiyonda olaca??z " -Slaven Bilic 8 Ocak 2005
Yorum Yap
-
Aslı Berk Alaca tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterhttps://vk.com/video242924621_171490702
?ok g?zel olmu?
Yorum Yap
-
Say?n Hocam ne zaman Sosa ve Demba Ba'y? ayn? anda ??karsak, ma? gidiyor. Demba Ba yorgunda olsa sahada olmas? bizim tak?ma g?? verirken rakip tak?m ?zerinde bask? yarat?yor.Neden ??kart?yorsun adam?, napcaz ?imdi bu puanlar???? Bir de bu tak?m korner atam?yor, en az?ndan kornerleri k?sa kullanal?m, hi? tehlike yaratam?yoruz. Toparlar?z in?allah.
Yorum Yap
-
Ya Allah askina simdi elestirince gene "hemen sallad?lar sana hocam" diyenler cikar mi?
Sosa-Olcay-Demba cikarilir mi bi macta?
Chelsea Hazard-Costa-Willian cikariyor mu? Ya da onu gectim Gs Sneijder-Burak-Selcuk cikardi mi hic?
Ayni seyi ilk yari Eskisehir macinda da yapti. Tek fark var, birak dursun Demba 10 dakika daha ne olacak?
Yorum Yap
-
Ma? ba?l???nda Bal?kesir'in 2.gol?nden ?nceki yorumlara bakarsak, herkes gol geliyor diyor.
Biz de izledik sen de izledin hocam.
Maalesef hi?bir zaman olmad??? gibi bug?n de ma?? okuyamad?n ma?a etki edemedin.
Ma? ba??nda iyiyken futbolcular?na diyeceksin 2 3 tane at?n rahatlay?n diye.
Ben yine de seni de?erlendirmek i?in seneyi bekliyorum ama ma?? okuyamad?ktan sonra, b?yle k???k ma?larda ?ok puan verece?ini ve bizi ?ampiyon yapamayaca??na da ?z?lerek inan?yorum.
Yorum Yap
-
Aslı Tufan Tokadc? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Berk Alaca tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterhttps://vk.com/video242924621_171490702
?ok g?zel olmu?
(yemedi)
Yorum Yap
Yorum Yap