Lucescu d???nda ?nerilerinizide g?rebilir miyiz? Yani dikkat ettim bariz bi muhalif yok ama Bilici yetersiz bulanlar?n geneli Lucescu ile kar??la?t?rm??lar Lucescuyu kime sorsan tak?m?nda g?rmek ister ama Lucescu seni ister mi acaba? Ayr?yetten ben lucescuda her zaman bi gs sampatisi g?r?yorum. ??in k?sas? elindekininde k?ymetini bilmek laz?m daha ilk senesi.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
O de?il de gs nereye Mancini yi g?nderiyor onu anlamad?m fil y?k?yle tazminat ?demeleri gerekmiyor mu ?
Bilic sevdi?im bir antren?r ama bunu Bilic e ?zel s?ylemiyorum ki, bir teknik direkt?re en az 2 sene ?ans tan?nmal????? !!!! Bunu afedersiniz ama bu forumda Tigana zaman?ndan beri s?ylemekteyim ve o zamandan beri, hatta ?ncesinden Lucescu zaman?ndan beri ?ampiyon olan hocaya bile 2 sene ?ans tan?mam?? bir tak?m?n taraftarlar?y?z. Do?ru olan?n bu olmad???n? anlamam?z i?in ne laz?m acaba. Bu arada evet Samet Aybaba ya bile 2 sene verilmesini ele?tirmezdim kalsayd?.
Yorum Yap
-
Sinan engin her f?rsatta bu adama laf ediyor.Beyaz futbolu hi? ??enmeden sonuna kadar izledim.En son Be?ikta?? konu?tular.Her f?rsatta Bilice laf vuran engin Bilicin taraftarlarla kucakla?mas?n? olduk?a "yalakaca,seviyesi d???k,trib?ne oynama " olarak bulmu?.daha ?nce Bilicin a?lamas?n? "rol yap?yor" diye ele?tirmi?ti.
Sinan g?reve geldi?i g?n Bilicin kuyusunu kazar ve devre aras?nda bileti keser.?n?allah kul?b?n ?n?nden bile ge?mez.
Yorum Yap
-
Aslı Coskun Deniz Teran tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSinan engin her f?rsatta bu adama laf ediyor.Beyaz futbolu hi? ??enmeden sonuna kadar izledim.En son Be?ikta?? konu?tular.Her f?rsatta Bilice laf vuran engin Bilicin taraftarlarla kucakla?mas?n? olduk?a "yalakaca,seviyesi d???k,trib?ne oynama " olarak bulmu?.daha ?nce Bilicin a?lamas?n? "rol yap?yor" diye ele?tirmi?ti.
Sinan g?reve geldi?i g?n Bilicin kuyusunu kazar ve devre aras?nda bileti keser.?n?allah kul?b?n ?n?nden bile ge?mez.
Yorum Yap
-
Fikret Orman'?n kul?be olan tek faydas?d?r.
E?er sabredilirse iyi i? yapacakt?r.
Sabretmenin yan?nda y?netim elini ta??n alt?na koyacak istediklerini yapacak.
Kadro kalitesini biraz y?kseltebilsek
Denildi?i gibi kovmak ?are de?il g?n? kurtarmakt?r.
Yeri gelecek adamda ?ncekiler gibi olacak.
Sab?r.
Yorum Yap
-
Aslı Serhat Gulmez tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterElde ki kadro ve aksiliklere ra?men hala 2. lik sava?? verebilmesi bile ba?ar?d?r bu tak?m ?n?n?'de oynasa daha farkl? bir pozisyonda olur sab?r g?stermeli bence herkes
Yorum Yap
-
Aslı Ertu?rul K?l?? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterstad? b?rak fernandes oynasa idi o zaten tek ba??na 3 ma? kazand?r?r +9 puan olurdu gerisini sen d???n.
Yorum Yap
-
Aslı Ertu?rul K?l?? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterstad? b?rak fernandes oynasa idi o zaten tek ba??na 3 ma? kazand?r?r +9 puan olurdu gerisini sen d???n.
Yorum Yap
-
Aslı Turgut Inanbak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterfernandes saha olsa demek istemiyorsun ama fernandes gibi oynarsa demek istiyorsun de?il mi?
Elindeki adamlardan verim alamayan adamdan biz ne bekleyece?iz ki
Yorum Yap
-
Aslı Ozcan Fevzioglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLucescu d???nda ?nerilerinizide g?rebilir miyiz? Yani dikkat ettim bariz bi muhalif yok ama Bilici yetersiz bulanlar?n geneli Lucescu ile kar??la?t?rm??lar Lucescuyu kime sorsan tak?m?nda g?rmek ister ama Lucescu seni ister mi acaba? Ayr?yetten ben lucescuda her zaman bi gs sampatisi g?r?yorum. ??in k?sas? elindekininde k?ymetini bilmek laz?m daha ilk senesi.
Yorum Yap
-
Aslı Ozgur Gultekin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLucien Favre veya Bask' ?n delisi (?u an bo?ta)
Yorum Yap
Yorum Yap