Her ?eye ra?men ligdeki en iyi ve kaliteli teknik kadroya sahibiz.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Aslı Ozan Akkum tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterderbileri kazana bilsen g?vencegim sana
ama
maalesef derbi kazanamiyorsun onun icin g?venim cok az....
Yorum Yap
-
her?eyde bir hay?r vard?r. en az?ndan fenerbah?enin evinde ?u d?neme?te bile yenilmeyece?inin garantisi olmad???n? g?rd?k. seri galibiyetler ustune gelen 1 maglubiyetle gitti ?ampiyonluk karamsarl?g?na b?r?n?lmemesi gerekti?i konusunda iyide bir ders oldu baz? insanlara. 3 ma?l?k seri yaparsak kad?k?ye lider gideriz. kad?k?yde yenilip gene zirvenin 1 puan gerisine d??eriz. O zaman buralar tekrardan ?enlenir. Ama bu ligde daha ?ok ?eyler olacak ?ook.
Yorum Yap
-
Aslı Mustafa Unal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBug?n Roberto Carlos'un yapt??? de?i?iklikleri Bilic yapabilir miydi ger?ekten ?ok merak ediyorum?
Yorum Yap
-
Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ozan Akkum tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterderbileri kazana bilsen g?vencegim sana
ama
maalesef derbi kazanamiyorsun onun icin g?venim cok az....
bilic simdi haz?rlas?n liverpoola tak?m? ??nk? bizi bu saatten sonra anca liverpool turunu ge?mek kendimize getirir. g?relim o arzuyu art?k bu tak?m b?y?k bi ma? kazans?n. arsenal-tottenham ma?lar? diyoruz da arsenali yenemedik sonu?ta. persembe g?n? ihtiyac?m?z olan 3 ?ey = iyi futbol+galibiyet+tur
Yorum Yap
-
Aslı Can Gulduren tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mustafa Unal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBug?n Roberto Carlos'un yapt??? de?i?iklikleri Bilic yapabilir miydi ger?ekten ?ok merak ediyorum?
Yorum Yap
-
Aslı Can Gulduren tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mustafa Unal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBug?n Roberto Carlos'un yapt??? de?i?iklikleri Bilic yapabilir miydi ger?ekten ?ok merak ediyorum?
lualua yi besiktasa isterim anlamina gelmez, oda yetersiz o ayri konu....
Yorum Yap
-
Oyuna al?nabilecek b?t?n oyuncular? ald?, 3l? defansa d?nd? ama ?ift forvete d?nemiyorsun. Kerim Liverpool ma??nda oynasayd? ??yle olurdu b?yle olurdu diyorsunuz, ge?iniz efendim b?yle ?eyleri. Kerim ?nce Ekmek yesin. Liverpool'a kar?? o sahada oynayamaz ama Olimpiyatta bir ihtimal.
Ge?en haftalarda Pedro'yu ast?n?z bi?tiniz, hoca rotasyona gitti Y?NE Memnun olmad?n?z?
Motta ?ve ?ve bitirdik malesef, ailevi sorunlar? var ve konsantre olam?yormu?. Bundan bizene? Biz i?te ?al??masak param?z? alam?yoruz, vermesinler o zaman paralar?n?.
Bizi veya Taraftarlar? memnun etmek ger?ekten zor.
Yorum Yap
-
D?n anla??ld? ki bizim b?t?n numaram?z kompakt oyun ve ileride G?khan T?re, Sosa, Demba Ba ve birazc?k Olcay'dan olu?an zaman zaman yedekten Frei'nin gelip kat?ld??? ileri u? oyuncular?... Bu adamlar 18'in i?inde ne yap?p ediyor bir ?ekilde gol? buluyor sezon ba??ndan beri... Duran toplarda yokuz. Kornerlerde yokuz. Ba?ka etkili bir silah?m?z yok.
Veli Atiba's?z etkisiz.
Pektemek tamamlay?c? forvet de?ilse etkisiz.
Necip kendi mevkisine yetemiyor stoperde etkisizo?lu etkisiz.
Sosa'n?n bir derdi var. Her halinden belli
Yorum Yap
-
ta tuncay zamanlarindan fenerde top kanada indimi minimum 3-4 fenerli ceza sahasina kosar.
bizdede senelerdir tam aksi hem ya 1 ya 2 adam ceza sahaisnda olur.
bu sene bunu basarsak ortayla 5-6 gol atsak cok buyuk kazanc olur.
pas yap yap kapanan takimlari acamiyoruz..derbilerde aynen boyle oluyor.geride kapaniyolar pozisyon dahi yakalayamiyoruz.
bu sorunu cozmek adina olcay yerine pekteme daha faydali olabilir.
bu sekilde attigimiz tek golude o atti zaten.
Yorum Yap
Yorum Yap