G?ntekin'in tek olay? dil bilmek o network'?n i?ine kendi atmak. Ne zaman savunmu? ki Be?ikta?'?? Yd d?neminde kul?p her ge?en batakl??a g?m?l?rken ne yazm?? ya da ne yapm??? R?dvan'?n kar??s?nda emme basma tulumba gibi kafa sallamktan ba?ka bir halta yarad??? yok. Di?er programlarda da acemi ?al??anlar kar??s?nda ben ben ben der ge?er. Ne bilgisi vard?r, ne ?zg?n bir g?r???. Son yaz?s? da le? i?te. Muhtemelen R?zgar Sa?nak falan bunu gaza getiriyor, ya da bilmedi?imiz ba?ka ??karlar? var.
Sadece G?ntekin de?il, kul?b?n ve tak?m?n i?inde bulundu?u ?artlar? g?z ?n?ne almayan herkes art niyetlidir g?z?mde. Son 5 y?lda 60 puan? zor g?ren tak?mla 21. haftada 47 puan toplad? Bilic. Bu ?artlarda daha iyisi hayal zaten. Ki fb ge?en sene hemen hemen bu puanlar ile ligi koparm??t?. ?ans?zl???m?z gs ve fb'nin ?ok ekstra puanlar toplamas?. Ama her?eye ra?men e?risi do?rusunu bulacakt?r. ?ampiyonluk i?in inanc?m tam.
Sadece G?ntekin de?il, kul?b?n ve tak?m?n i?inde bulundu?u ?artlar? g?z ?n?ne almayan herkes art niyetlidir g?z?mde. Son 5 y?lda 60 puan? zor g?ren tak?mla 21. haftada 47 puan toplad? Bilic. Bu ?artlarda daha iyisi hayal zaten. Ki fb ge?en sene hemen hemen bu puanlar ile ligi koparm??t?. ?ans?zl???m?z gs ve fb'nin ?ok ekstra puanlar toplamas?. Ama her?eye ra?men e?risi do?rusunu bulacakt?r. ?ampiyonluk i?in inanc?m tam.
Yorum Yap