Aslı Engin Kayalar tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Aslı G?kay G?kdo?an tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Gokhan Sari tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu kadro neye g?re kalitesiz acaba. 2-3 tane belli oyuncu ?zerinden kadro kalitesiz demek do?ru de?il bana g?re. Evet Motta, daha iyi bi defans oyuncusu hatta belki daha iyi bi kaleci olabilirdi. Ama son ?ampiyonlukta bile b?yle alternatifli oyuncular yoktu
Son ?ampiyonlukta en az?ndan duran top kullanmay? bilen 2 oyuncumuz , uzaktan ?ut ?eken 2-3 oyuncumuz , ?al?m atmay? bilen 2-3 oyuncumuz vard?.
?uanda sosa-ba- t?re ve birazda frei d???nda bireysel yetenekleri ile ma?? ?evirecek oyuncumuz yok maalesef...
Yorum Yap
-
Aslı ??kr? Pulluk?u tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHocan?n akl? tamamen Liverpool ma??nda ??nki sene sonu ?ngiltere'de tak?m ?al??t?racak kendisine hay?rl? yolculuklar emekleri i?in te?ekk?rler sezonun ortas?nda tak?m? baltaladigi i?in ayr?ca Te?ekk?rler
Kayna??n?z nedir?
??renebilir miyim?
Yorum Yap
-
Aslı Bu?ra Gen?er tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı ??kr? Pulluk?u tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHocan?n akl? tamamen Liverpool ma??nda ??nki sene sonu ?ngiltere'de tak?m ?al??t?racak kendisine hay?rl? yolculuklar emekleri i?in te?ekk?rler sezonun ortas?nda tak?m? baltaladigi i?in ayr?ca Te?ekk?rler
Kayna??n?z nedir?
??renebilir miyim?
Yorum Yap
-
Aslı ??kr? Pulluk?u tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Bu?ra Gen?er tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı ??kr? Pulluk?u tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHocan?n akl? tamamen Liverpool ma??nda ??nki sene sonu ?ngiltere'de tak?m ?al??t?racak kendisine hay?rl? yolculuklar emekleri i?in te?ekk?rler sezonun ortas?nda tak?m? baltaladigi i?in ayr?ca Te?ekk?rler
Kayna??n?z nedir?
??renebilir miyim?
Mustafa Denizli ?
Yorum Yap
-
Aslı Bu?ra Gen?er tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı ??kr? Pulluk?u tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Bu?ra Gen?er tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı ??kr? Pulluk?u tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHocan?n akl? tamamen Liverpool ma??nda ??nki sene sonu ?ngiltere'de tak?m ?al??t?racak kendisine hay?rl? yolculuklar emekleri i?in te?ekk?rler sezonun ortas?nda tak?m? baltaladigi i?in ayr?ca Te?ekk?rler
Kayna??n?z nedir?
??renebilir miyim?
Mustafa Denizli ?
Yorum Yap
-
Hoca bug?n aslarla ??ksa, yemin ediyorum bu seferde neden rotasyon yapm?yorsun ?nemli ma? ?ncesi denirdi.
Sadece Demba BA oynayabilseydi bug?n, eminim ma?? kesinlikle kaybetmezdik zaten.
?zellikle ikinci yar?m t?m tak?m olarak ?ok k?t?yd?k ve hoca ilk kez sistemden taviz verip ileriye do?ru hamleler yapt?; ama olmad?.
Art?k derbilerden en az birini kazanmak di?erini de kaybetmemek durumunday?z ki bu olmasa bile
En az bir sezon daha hak etti Bilic, hi? tart??maya bile gerek yok bunu.
Yorum Yap
-
Bu takimin 10 numarasi sol acigi olcay oldukca mourinho gelse farketmez ben bu olcaya fena taktim olcaya gelene kadar cok kisi var diyeceksiniz belki ama onlarda hemfikiriz yetenek yoksunu olduklarinda bknz necip ersan motta bla bla uzar gider ama bu olcay o numarayi giymeyecek sol acikta oynamayacak bu forma altinda isterse sezon sonunda 10 gol ustu oynasin birde olcaya sallaniyor yazar bitane muhabbetide bitsin artik acik ara dunyada 10 numara giyip bukadar yetenek yoksunu baska oyuncu yok..
Bilic gelince primier liginde seneye basarilar dilerim hocaligina lafim yok cunku avrupa maclarinda gosteriyor bugun yaptigi isle ligi verdi farkidasiniz dimi tek rakibimiz yok 2 ye cikti aralarindaki macla birini gecebilcez simdi.. puan farkini arttirmak varken
Yorum Yap
-
Aslı Nail Demirel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBirazdan biri ??k?p, Bilic'in yapt???n? ben g?t?mle yapar?m diyecek.
Yorum Yap
Yorum Yap