Aslı Tufan Tokadci tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Aslı Turgut Inanbak tarafından Gönderilmiş Mesajı göster0-0 giden bir ma? olsa, gol yersen elenece?in bir durum olsa riske etmek istemeyebilirsin, bunu real madrid bile yapsa anla??l?r.
ama ben 1-0 2-0 ?nde olup skoru korumak i?in bunu yapt?klar?n? hi? g?rmedim.
herhalde timbuktu ligini seyrediyorum
Yorum Yap
-
Aslı Turgut Inanbak tarafından Gönderilmiş Mesajı göster0-0 giden bir ma? olsa, gol yersen elenece?in bir durum olsa riske etmek istemeyebilirsin, bunu real madrid bile yapsa anla??l?r.
ama ben 1-0 2-0 ?nde olup skoru korumak i?in bunu yapt?klar?n? hi? g?rmedim.
herhalde timbuktu ligini seyrediyorum
Yorum Yap
-
Aslı Berk Dincturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBesiktas'i buyuk takim gibi oynatmayan her teknik direktor bana gore yetersizdir
Futbol bu, her antren?r h?cum futbolu oynatacak diye bir kanun yok. Kimisi pas oyunu oynar, kimisi topun arkas?nda bekler-rakibi oynat?r. D?nem d?nem mentalite de?i?ir, fakat antren?r?n bir stili vard?r.
Fakat bu t?rkiye ligi i?in ne kadar do?ru ne kadar yanl?? tart???l?r. Bili? ne kadar do?ru ne kadar yanl?? yap?yor tart???l?r.
Ben bili?in mentalitesini be?eniyorum asl?nda, e?er ileri u? oyuncular? biraz daha yetenekli olsa ma?? her zaman koparabilicek bir oyun yap?m?z var. Bug?n de dikkat ettim, 2-0'dan sonra yakalad???m?z kontralar sonu? verseydi ?ok daha rahat bir ma? olucakt?.
?ok daha iyi bir kadro ile g?rmek istiyorum bili?'i, pe?in pe?in ola?an?st? bir sezondan sonra ele?tirmek istemiyorum. Keza haks?zl?k etmi? olurum.
Yorum Yap
-
GS ve FB'nin anormal paralar harcad??? ligde k?lpay? 3. olmak bence ba?ar?d?r. Paran yoksa altyap?n iyi olacak ama onu da mahvetmi?ler zaman?nda. Gazla ko?makla ?abayla bir yere kadar. Elin Sneijder'i Burak'? bir hareket yap?yor ma? kazand?r?yor. Biz de Olcay, Almeida oynas?n diye bekleyelim. Bence Bilic her?eye ra?men ?ok da ba?ar?s?z da de?ildir. Ya kals?n veya yerli bir TD gelsin (mesela ?ifo Mehmet)En son düzenleyen Atakan Uslu; 04-05-2014, 11:34.
Yorum Yap
-
Aslı Tufan Tokadci tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBiraz Bundesliga,La Liga felan izlemeni tavsiye ederim abi. (Aff?na s???narak)
ama hala iddia ediyorum ?ok istisna durumlar?n d???nda bunu yapmak aptall?kt?r, iki hafta ?nce b?yle yap?l?p puan kaybedilmedi mi?
Yorum Yap
-
Aslı Turgut Inanbak tarafından Gönderilmiş Mesajı göstersenden yana al?nam karde?im, niyetini biliyorum.
ama hala iddia ediyorum ?ok istisna durumlar?n d???nda bunu yapmak aptall?kt?r, iki hafta ?nce b?yle yap?l?p puan kaybedilmedi mi?
Burada sistemin ne hatas? var ?
Yorum Yap
-
Aslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?ki hafta ?nce b?yle puan kaybetmedik, ?erefsizin biri hakk?m?z? yedi top d?nd? gol oldu.
Burada sistemin ne hatas? var ?
Yorum Yap
Yorum Yap