Aslı Harun Besiktas tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Aslı G?kay G?kdo?an tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSergen bu kafayla y?lmaz vural olur.
?uan sergen bizim hocam?z olsayd? ingiltereden bi 8 daha yer d?nerdik.
bunlar? izleyen renkta?lar?m?zda kendi kendine soruyor "aa acaba sergen daha m? iyi","aa sergen gelse kesin ?ampiyonuz yeea","sergen bili?ten daha iyi taktisyendir"falan filan.
yapt?klar? sadece be?ikta??n vizyonunu k???ltmek ba?ka bi?ey de?il.ne d???n?yorlar merak ediyorum liverpool kar??s?nda sergenin 5 sallamas?n? falan m? bekliyorlar?
y?llard?r avrupada ezilen t?rk tak?mlar?n? g?rd?k ilk defa be?ikta? ezilmeden kafa kafaya futbol oynuyor bundaki en b?y?k pay kesinlikle bili?in.
son olarak ger?ekten ?z?l?yorum bu insanlar s?zde be?ikta?l?,s?zde futboldan anl?yor ben 20 ya??nday?m bu adamlar?n futboldan zerre kadar anlamad???n? ??zmem uzun s?rmedi,bunlar? izleyip ciddiye alanlar?n da art?k baz? ?eyleri g?rmesi gerekiyor!
Yorum Yap
-
Kamuoyunda yaz?n ligi ka??nc? bitirmi? olursak olal?m Bilic'in EPL'e gidip Sergen'in hocam?z olaca?? g?r??? olu?turuluyor bir ayd?r.
?yi, Bilic kariyeri ad?na giderse gitsin e?er g?nl? ordaysa da, Sadece 2 tak?m ?al??t?rm?? ve hepimizin tan?d??? bir adam olan Sergen'e nas?l g?venip de ?u kadroyu teslim edecek bu y?netim.
Gidi?at nas?l olursa olsun, Sergen'in can? s?k?ld??? bi anda "Ben s?k?ld?m, haydi eyvallah" deyip gitmeyece?ine ka? ki?i garanti verebilir?
Tak?m? yar? yolda b?rakmas?n?n ?rneklerini daha ?nce g?rm??ken Sergen'in futbol oynad??? andaki yetene?ine g?veniliyor galiba, ba?ka bir art?s?n? g?remiyorum. Zeka denebilir de, bu adam zekas?n? saha i?inde kulland??? kadar saha d???nda kullanabilseydi, Real Madrid'in LOS GALACT?COS'unun 10 numaras? Figo de?il Sergen olurdu. Avrupa futbolunu takip etti?ini de d???nm?yorum. Vizyonu dar.
Yorumculuk yapt??? d?nemde de bana T?mer kadar bile Be?ikta?'a ait oldu?unu hissettiremedi, hay?rl?s? olsun in?allah Bilic ?n?m?zdeki y?l ?ampiyon Kadrosuyla beraber Vodafone Arena'da kul?benin ba??nda olur.
Yorum Yap
-
turgay demir ?erefsizi ?u anda futbol ulemal??? yap?yor
trib?nden adam olsa bilicden daha iyi hocal?k yaparm??
daha d?ne kadar bilici ?ven adam ?imdi
bilicin 2 sene ?nceki ma?lar?n? s?yleyip ele?tiriyor
sonrada i?i sergene ba?l?yor sergeni ?v?yor laf aras?nda
nerden geliyor bunlar?n birka? haftad?r sergen sevdas?
kimlerden ne emir ald?n?z sat?l?k k?pekler
Yorum Yap
-
Turgay demir falan gibi adamlar takim iyi gittikce prim yapamazlar, kimse ne diyo ne soyluyo diye merak bile etmez, bunlar kaosdan beslenir, isterki sergen gibi bir adam teknik direktor olsun,besiktas liverpooldan bi 8 daha yesin, hep bi karmasa kaos olsun , bu zatda gazeteden twitterdan yardirsin prim yapsin. Bakin bu cakllar hep besiktasin demiroren donemindeki kaos zamanlarinda piyasa yaptilar.
Yorum Yap
-
Bize hangi hoca gelirse gelsin. Pellegrini, Diego Simone, Van Gaal, Hatta Mourinho. Hangisi gelirse gelsin. Herkesi tam olarak memnun edemeyecek. Bizim forumda hepsinden iyi hocalar var.
2 3 ma? k?t? gidilsin hepsine hoca de?il denecek. Bilic'in ele?tirilmesini anlar?m ki ele?tirmeyen yoktur. Ama ?u ?artlarda tak?m ?u konumda iken Bilic ile olmaz gitsin diyen insan? da ciddiye al?p tart??mak bile abes. Kimse kusura bakmas?n yani.
Yorum Yap
Yorum Yap