?ok iyi insans?n adam?n dibisin. bir de ma? sonlar?nda tak?m? k??e g?nderine g?nderme huyundan vazge? l?tfen. 1 2 3 gol yetmez 4 5 6 olsun. Biz Be?ikta??z hocam fark?na var...
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Aslı Armagan Bozkurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKe?ke Bu yap?lan yorumlar Samet aybaba i?in de yap?lsayd?..
Bu kadro ile bu kadar, daha iyi kadroyu hakediyor, vb )
San?r?m yeterli olacakt?r !
Yorum Yap
-
K??e gonderi olay?na tak?lmamak laz?m.
Bar?a, man utd de yeri geliyo k??ede oyal?yorlar oyunu.
Gelecek sene Avrupa ve lig ikisi bir arada performans? nas?l olacak bakal?m.
Transfer edicekleri futbolcular tan?d?k menajerlerden mi olacak, avanta para olacak m?,Bee?ikta??m?z yolunacak kaz olarak g?r?lecek mi bakal?m.
Bunlar daha m?him bence.
Yorum Yap
-
Aslı Emrah Akkurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterK??e gonderi olay?na tak?lmamak laz?m.
Bar?a, man utd de yeri geliyo k??ede oyal?yorlar oyunu.
Gelecek sene Avrupa ve lig ikisi bir arada performans? nas?l olacak bakal?m.
Transfer edicekleri futbolcular tan?d?k menajerlerden mi olacak, avanta para olacak m?,Bee?ikta??m?z yolunacak kaz olarak g?r?lecek mi bakal?m.
Bunlar daha m?him bence.
Yorum Yap
-
Aslı Turgut Inanbak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBa?ar?l? tak?mlar?n hi?birinde g?rmedim k??e g?nderine gittiklerini.
Yorum Yap
-
Aslı Berk Dincturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBesiktas'i buyuk takim gibi oynatmayan her teknik direktor bana gore yetersizdir
Yorum Yap
-
Aslı Tufan Tokadci tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen ?ok kez g?rd?m abi,her neyse ?ok fazla tak?lmaya gerek yok.
ama ben 1-0 2-0 ?nde olup skoru korumak i?in bunu yapt?klar?n? hi? g?rmedim.
herhalde timbuktu ligini seyrediyorum
Yorum Yap
Yorum Yap