Bir de ?u ?ndeyken son dakikalarda geri ?ekilmenin ?n?ne ge?sek topu aya??m?zda tutsak ma?allah topu veriyoruz rakibe 10 ki?i ceza saham?za giriyoruz. 5 dakika da ceza sahas?na at?lan her top bombad?r illaki biri patlar bug?n de patlad?. Son dakika gol? kurtard? bizi ama ilerde yine yakacak bizi bu olay.
Ya beyler Allah a?k?na, ??yle bir ma?tan sonra biri "hoca gidiyor" dese ne d???n?rs?n?z ilk. Apa??k art niyetle kaos yaratmak i?in s?ylenmi? bi?ey bu. S?yleyen adama bakmak yeterli bunu anlamak i?in
Aslı Ersin Ozturk tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Mesajı göster
Seneye ilgiltereye gidecek s?ylentisi do?ru olmasin ,ne olur
Son golden sonra o sevin?le kameramana sar?lan Bilic'in gidece?ini sanmam abi.
in?allah ,1 y?l daha s?zle?mesi var,ben olsam g?z?m kapali 2-3 y?l daha uzatirdim.
?ngiltere'de hangi tak?ma gidecek ki abi? West Ham diyorlar da bence ?yle bir hata yapmaz. Ger?i daha 1 sene var. Seneye o mukavekeyi y?netim uzat?r. Ben rahat?m.
Aslı Gokhan Sari tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Ya beyler Allah a?k?na, ??yle bir ma?tan sonra biri "hoca gidiyor" dese ne d???n?rs?n?z ilk. Apa??k art niyetle kaos yaratmak i?in s?ylenmi? bi?ey bu. S?yleyen adama bakmak yeterli bunu anlamak i?in
Hafta i?i radyoda da duymu?tum,gece de sinan engin bir?eyler demi?,bug?nde R?dvan..umar?m do?ru de?ildir..
Mesajı göster
Aslı Gokhan Sari tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Hafta i?i radyoda da duymu?tum,gece de sinan engin bir?eyler demi?,bug?nde R?dvan..umar?m do?ru de?ildir..
Mesajı göster
Mesajı göster
Mesajı göster
Mesajı göster
Seneye ilgiltereye gidecek s?ylentisi do?ru olmasin ,ne olur
Son golden sonra o sevin?le kameramana sar?lan Bilic'in gidece?ini sanmam abi.
in?allah ,1 y?l daha s?zle?mesi var,ben olsam g?z?m kapali 2-3 y?l daha uzatirdim.
?ngiltere'de hangi tak?ma gidecek ki abi? West Ham diyorlar da bence ?yle bir hata yapmaz. Ger?i daha 1 sene var. Seneye o mukavekeyi y?netim uzat?r. Ben rahat?m.
Allahin izniyle ?ampiyon olursak hi?bir yere gitmez ama olamazsak o zmn korkar?m
Yorum Yap