Daum'a winner hoca demeseydi G?kay'?n yaz?s?na imza atard?m,bu y?zden atamiyorum.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Aslı Tufan Tokadc? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDaum'a winner hoca demeseydi G?kay'?n yaz?s?na imza atard?m,bu y?zden atamiyorum.
K?t? bir hoca de?il bence , hatta ?lkemizdeki skandallara ra?men iyi i?ler ??kard??? oldu
( Ben ?ok sevmem ve bize gelmesini istemem o ayr? )En son düzenleyen G?kay G?kdo?an; 12-02-2015, 18:54.
Yorum Yap
-
Aslı G?kay G?kdo?an tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Tufan Tokadc? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDaum'a winner hoca demeseydi G?kay'?n yaz?s?na imza atard?m,bu y?zden atamiyorum.
K?t? bir hoca de?il bence , hatta ?lkemizdeki skandallara ra?men iyi i?ler ??kard??? oldu
( Ben ?ok sevmem ve bize gelmesini istemem o ayr? )
Yorum Yap
-
Al i?te Motta da sakatland?,sol bekte ?imdi Atiba m? oynas?n,ba?kas? m? oynas?n,onu ?yle ?ekelim bunu b?yle oynatal?m diye tart???yoruz.Bilic bunu defalarca ya?ad? 2 senedir.Bug?n antrenmana Motta,?smail,Milo,Ersan,Pektemek,C.Tosun kat?lmam??.?imdi bu sakatl?klardan sonra elinde neredeyse oynayacak oyuncusu kalmayan Bilic ba?ar?l?m?d?r,ba?ar?s?z?md?r??ahsen ben yarg?layam?yorum...
Yorum Yap
-
Bili?'i yemek ad?na simsarlar medyada s?rekli teyakkuzda zaten. Bu yetmezmi? gibi bir de biz kendi i?imizde bu adam? tart??mayal?m bence. ?yle veya b?yle iyi giden bir tak?m var. K?stek olma, destek ol.
Bana kal?rsa Bili?'le yeni s?zle?me yap?lmal? vakit kaybetmeden. Kim ne derse desin tak?ma g?rmek istedi?imiz ruhu kazand?rm??t?r.
Ele?tirilecek birileri varsa bence ondan ?nce sa?l?k ekibidir. S?per Lig'de 3 B?y?kler i?erisinde en fazla sakatl?k belas?yla u?ra?an tak?m biziz. Bunun nedenleri sorgulanmal? diye d???n?yorum.
Yorum Yap
-
Aslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAl i?te Motta da sakatland?,sol bekte ?imdi Atiba m? oynas?n,ba?kas? m? oynas?n,onu ?yle ?ekelim bunu b?yle oynatal?m diye tart???yoruz.Bilic bunu defalarca ya?ad? 2 senedir.Bug?n antrenmana Motta,?smail,Milo,Ersan,Pektemek,C.Tosun kat?lmam??.?imdi bu sakatl?klardan sonra elinde neredeyse oynayacak oyuncusu kalmayan Bilic ba?ar?l?m?d?r,ba?ar?s?z?md?r??ahsen ben yarg?layam?yorum...
Bu konu neden ara?t?r?lm?yor? Y?netimin umurunda m? de?il, yoksa sorunu biliyor da i?lerine gelmedi?i i?in hal? alt?na m? s?p?r?yor?
Bili? neden sorgulam?yor, bu teknik direkt?r?n g?revlerinden biri de?il mi?
Yorum Yap
-
Umar?m uzun y?llar bizimle kal?r,Be?ikta??ma ?ok yak???yorsun https://www.youtube.com/watch?v=WfHe0FwBBNU
Yorum Yap
-
Aslı Tolga Akg?n?l tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTak?m orta sahadaki o bunalt?c? pressi yapm?yor ka? ma?t?r bence kilit nokta burada topu rakibe verip s?rekli izliyoruz.
Yorum Yap
-
Aslı Onur Essizoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Tolga Akg?n?l tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTak?m orta sahadaki o bunalt?c? pressi yapm?yor ka? ma?t?r bence kilit nokta burada topu rakibe verip s?rekli izliyoruz.
Yorum Yap
-
Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Onur Essizoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Tolga Akg?n?l tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTak?m orta sahadaki o bunalt?c? pressi yapm?yor ka? ma?t?r bence kilit nokta burada topu rakibe verip s?rekli izliyoruz.
Hele birde ma?? koparmakta zorluk ?ekti?imiz i?in rakiplerimiz bize kar?? s?rekli diren? halinde oluyor ve bu da i?imizi zorla?t?r?yor.
Yorum Yap
-
ya t?rkiye'nin t?m futbolseverleri teknik direkt?rd?r. Buna bende dahilim elbet ki. Bili?i tart???n arkada?lar bundan zarar olmazda, sen konuyu bili? ba?ar?s?z bili? k?t? hocaya getirirsen, bize ger?ekten sir samet m?stahakt?r. Y?llard?r ka? hoca de?i?tirdik? Ka? futbolcu ge?ti? ??yle d???nelim 2004 lucescu dan sonra, at?yorum tigana hocam?z kalm?? olsayd? sadece 1 ?ampiyonluk mu al?rd?k? Yoksa en k?t? 2-3 olur muydu? Art?k hoca kellesi kesmeyin gidin y?netici kellesi kesin, ne bileyim tv de ki sap?k yorumcular?n kellesini kesin, be?ikta?'l? g?r?nen adamlar?n kellesini kesin? Gelipte hoca kellesi kesmeyin? ?ok sa?ma geliyor art?k bu muhabbetler. Karde?im ?nce sen, seni ezenleri dinleyece?ine, sen, seni ba?ar?ya g?t?rmesi an olan hocana sald?rma!!!
Yorum Yap
Yorum Yap