milliyet kadar bo? ?erefsiz bir site varm?.. sitenin y?zde 70 i ??plak kar? haberi.. malum biz ?lke olarak iyice boka sard?g?m?z i?in b?yle siteler 1.ci olur.. b?yle haberlerde yay?nlan?r
Rize ma??n? 2-1 kazand?k lideriz ve ben bu s?zleri yaz?yorum. Hocam otur gece g?nd?z ma? izle ay?p de?il g?nah de?il git Fener'in evindeki Trabzon ma??n? izle. H?cum presi nas?l yap?l?r, rakip nas?l abluka alt?na al?n?r ??ren ve ??ret bu tak?ma b?yle futbol OLMAZ!
B?y?k tak?m %45 topa sahip OLMAZ, b?y?k tak?m 1 atak kendi yap?p 1 atak savunmaya ge?mez ilerde basar rakibi abluka alt?na al?r. Rakip 9 ki?i adamlar?n 1. b?l?m? ge?ememesi laz?m adamlar bizim kaleye kadar elini kolunu sallayarak geliyor.
B?y?k tak?m?n hocas? oldu?unu ispat et Bilic!
Not: Skor g?z boyar. Biz Trabzon ma??n? 3-0 kazan?rken herkes ?vg?ler ya?d?rm??t? ama ben tak?m? be?enmemi?tim nedeni de %43 topa sahip olu?umuz. %65 topa sahip ol 1-0 kazan
2 eksik kalm?? tak?ma kar?? oziyi niye c?kard?n anlamad?m tolgay? ne diye aldin bu durumda...oziyi biraz sirkelenmi? g?ruyorum bu arada..oyuncu de?i?iklilerin konusunda biraz daha d???nerek hareket etmek laz?m
ortasahadan veliyi al?p yerine ?ut atmayan hatta cezasahas?na dahi girmeyen atibay? al?yorsun hoca ya vallahi sana pes. ne anlam? kald? bu de?i?ikli?in o zaman?
kenarda 2.forvet yok. olcay? oyundan ??kart?yorsun. madem ??kartacaks?n veliyi, al yerine kerimi. koy kanada kerimi demba ban?n yan?nada olcay? ?ek sa?a da t?reyi koy tak?m cezasahas?na girsin biraz.
o?uzhan yerine de tolgay? ?ekersin tak?m her t?rl? oynar ya.
hay?r bunu g?rebilmek i?in hoca m? olmak gerekiyor.
Yorum Yap