Te?ekk?rler hocam, ama yenilme sonra 10 Sayfa ilerliyor buras?.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Aslı Tufan Tokadc? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?u de?i?iklik i?in ekstra bir ?vg?ye gerek yok,zaten kul?bede al?nabilecek tek adamd? ve ??kmas? gereken tek adam da O?uzhan'd?,??z?m? zor bir m?dahele de?ildi yani.
ben olsam o an necibi ??kar?rd?m misal ozi yi az daha geri ?ekerdim
Yorum Yap
-
Aslı Senol Arslanhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAt?n? oynasa Ersan'dan eksik ne yapacak ?
Ama at?n?'? severim yava? yava? monte edilmesi g?zel olur.
Yorum Yap
-
Aslı G?kay G?kdo?an tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Senol Arslanhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAt?n? oynasa Ersan'dan eksik ne yapacak ?
Ersan son 4-5 ma?t?r saatli bomba gibi att??? uzun toplar ??karken kapt?rd?klar? yedi?i birinci s?n?f ?al?mlar... ?ok bozdu kendini.
Yorum Yap
-
Aslı Deniz.Guler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDerhal kontratini uzatin bu adamin!!! C?mle alem d?t olsun!
Yorum Yap
-
Metin denen pislik herifin lafina inanip bilice atip tutanlar var sagda solda sosyal medyada, ulan ne gerizekali adamlar var yav, o zaman sen serdal adalinin agizndan ibrahim akini arayip sikmayin sizi besiktasa alacaklar sozununde adali tarafindan soylendigine inaniyorsunuzdur, sizin kalibiniza tukureyim(burada yazan yok da sosyal medyada yazan bazi densizler icin yazdim)
Yorum Yap
Yorum Yap