Daha ?nce de dedim, senin sonunu tak?mdaki disiplinsizlik getirecek hocam. ?iftlik gibi tak?m valla, herkes kafas?na g?re kart g?r?yor. Ne g?zel.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Aslı Alper Erdo?an tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cem Ko? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTak?m?n derbi ma?larda geri yasland??? falan yok. Yani yok derken biz geri yaslanm?yoruz rakip zorluyor do?al olarak geri ?ekiliyoruz,ka??n?lmaz bir hal al?yor. Kadromuz bu ligde feneri ve gs yi yenecek kapasitede de?il. Bu Bilic in su?u mu ? Hi? de?il.
Yorum Yap
-
Aslı Cem Ko? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Alper Erdo?an tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cem Ko? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTak?m?n derbi ma?larda geri yasland??? falan yok. Yani yok derken biz geri yaslanm?yoruz rakip zorluyor do?al olarak geri ?ekiliyoruz,ka??n?lmaz bir hal al?yor. Kadromuz bu ligde feneri ve gs yi yenecek kapasitede de?il. Bu Bilic in su?u mu ? Hi? de?il.
Yorum Yap
-
Hava ya?murlu zemin k?t?, yap?lacak en mant?kl? taktik havadan oynay?p Demba'n?n a??rtmalar?yla Olcay ve T?re'nin arkaya sarkmalar?yd?. ??ler yolunda gitmedi, Be?ikta?'?n "bug" dedi?imiz duran topu kilidi onlar ad?na a?t? yoksa bu kadar kolay olmazd? bu adamlar i?in.
Ayn? kadrolar? Konya stad?nda kafan?zda oynay?n l?tfen sonu? fatkl? olacakt?r.
Oyuncu de?i?ikli?inde kafam kar???k olsa da Bili?'in arkas?nday?m.
Yorum Yap
-
Aslı Alper Erdo?an tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cem Ko? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Alper Erdo?an tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Bir Ts,Bursa hatta arsenal ma??na bak; bir de bu ma?a. Dakika 1,kendi yar?sahanda g?m?l?p ba?l?yorsun ma?a. Nas?l rakip zorlad?? Semih chedju tak?l?yor geride bizimkiler yar? sahada izliyorlar,bekliyorlar. Bili?'in gs ve fbyi g?z?nde b?y?tt???n? kabul edin. Umar?m o konuda da d?zelecek ama
Yorum Yap
-
bilice sallamadan once eldeki kadronun defolarini ve darligini birde olimpiyat zulmunu goz ardi etmemek lazim, sallamayin demiyorum gene sallayin ama bunlari da gozonune alin. devreyi bu satdyuma ve dar kadroya ragmen zirveden kopmadan kapadiysak bunda en buyuk etken bilicdir bence. yonetim daha iyi imkanlar sunsa daha iyi seyler olur. devre arainda iyi bir ortasaha ve stopper alsak hem feneri hem gsyi deplasmanda yenebiliriz biz iyi stadyumlarda daha iyi oynuyoruz.
Yorum Yap
-
Ma?tan 2 g?n ?nce hamza Hamzao?lu biz takti?i degistirmicez bilic degistirsin demi?.sagolsun bilic kendisini kirmadi ve takti?i de?i?tirdi.
her derbide b?kmadan usanmadan ayn?s?n? yapiyorsun,rakip seni ?st?ne beklerken sen rakibi ?st?ne cekiyorsun.
bir ma?,su derbilerde tek bir ma?,ma?a ba?larken ezerek ba?la.tak?m? geriye cekerek daha cok yordugunun fark?nda olmayabilirsin ama bu takim oynayarak daha az yorulur bunu art?k g?rmen laz?m.gokhandan sosadan her topta geriye gelmesini beklemek yerine topla cik rakip kendi b?lgesinde zaten 8 9 ki?iyle bekliyor,bu oyuncular geriye her topta donmezse son 20 dakika ruh gibi sahada dola?mazlar.
Yorum Yap
-
Bu kadro 2 derbiyide kazanabilirdi ama rakibe a??r? sayg? duyarak verdik bu ma?lar?
Su?lusu benim g?z?mde Bilictir. Derbiye haz?rlayam?yor tak?m?
Tabi bu g?nderilsin gitsin demek de?il B?y?k ma?lar?da kazanabilmeyi ??zmesi gerekiyor art?k
?kinci yar? rakip sahalara gidece?iz ama futbol ortam? olacak in? bu ba?ar?s?zl?klar? deplasmanlarda telafi edebiliriz.
Yorum Yap
-
Aslı Ibrahim Bagcivandemir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHocam ?lk Yar?n?n Son Ma?? Ma?tan Sonra Tatil Var.Demba Ba Sosa Sonuna Kadar Sahada Kalmal?lard?.Sosa-?smail De?i?ikli?i Nedir ? Dakika Daha 80.Cenk Tosun'u da Al?p Forveti ?iftleyebilirdik.Olcay'da ??k?nca Kiminle Kaleye Gidece?iz.Yapma G?z?n? Seveyim.
Yorum Yap
-
Bilic ile ilgili olarak elindeki kadronun k?s?tl? olmas?ndan hep bahsediliyor da acaba o y?netime bu konuda ne bask? yap?yor? Veli gibi adam? ba?tac? edip her f?rsatta oynat?rsa y?netim de Veli'nin s?zle?mesini yeniler. Bilic'e ra?men yap?ld???n? zannetmiyorum bu s?zle?melerin. Y?netimden daha iyilerini istemesi laz?m ki oraya odaklanal?m, yoksa eldeki malzeme bu diyip kal?rsak ald???m?z sonu? da hep bu olarak kal?r.
Yorum Yap
Yorum Yap