Yeni stad da en az 1 sezon ge?irmeyi hak ediyorsun komutan.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Aslı Onur.Aksu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSkor olarak ?ndeyken oyunu tutmak gerek.
??te t?m mesele bu kumandan.
Bu Bilic'le kaynaklanan bir sorun oldu?unu hi? sanm?yorum. Tamamen oyuncular?n ?zelliklerinden dolay? kaynaklanan bir durum.
Tak?m istemeyerekte olsa geri ?ekiliyor ve gol? yiyoruz. Ben Bilic'in geri ?ekilin, yaslan?n dedi?ini sanm?yorum.
Gitti?im ma?larda da ?zellikle dikkat ettim, ??k?n ileri diye ?ok i?aretini g?rd?m.
Yorum Yap
-
Aslı Nail Demirel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Onur.Aksu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSkor olarak ?ndeyken oyunu tutmak gerek.
??te t?m mesele bu kumandan.
Bu Bilic'le kaynaklanan bir sorun oldu?unu hi? sanm?yorum. Tamamen oyuncular?n ?zelliklerinden dolay? kaynaklanan bir durum.
Tak?m istemeyerekte olsa geri ?ekiliyor ve gol? yiyoruz. Ben Bilic'in geri ?ekilin, yaslan?n dedi?ini sanm?yorum.
Gitti?im ma?larda da ?zellikle dikkat ettim, ??k?n ileri diye ?ok i?aretini g?rd?m.
Nail'ci?im,
Ben kimsenin,ya da bir ?o?umuzun Bilic'i tak?m? geriye ?ekiyor diye ele?tirdi?ini d???nm?yorum.
Zaten akl? selim bir teknik adamda oyunu eline alm??ken,tak?m?n? geri ?ekmez.
Ancak burdaki problemi ??zecek olan Bilic'tir,??zemiyorsa bu konudaki ele?tiriler gayet yerindedir.
Tak?m?n geri yaslanmas? elbette teknik adam?n ??zebilece?i bir problemdir,bunun ??z?m?n? o bulmal?,futbolcular de?il.
Yorum Yap
-
Bili? ikinci sezonunu ya??yor ve yava? yava? bir tak?m ?eyleri ??renmesi laz?m diye d???n?yorum...
Hele bursa ma?lar?n? derbi olarak g?rmesi veya febe gayse ma?lar?nda beraberli?e ba?ar? g?rmesi beni son derece rahats?z ediyor.. ve ?u 1 gol at?p geri yaslanmaktan vazge?mesi laz?m! ?u asteras ma?lar?n? unutamiyorum son d?nemde. .
7Quaresma14Amokachi21Nouma
Yorum Yap
-
Ya bizim bu adam? tan?y?p, sevdi?imiz turnuvay? hat?rlad?m da yine ?ne ge?mi? bir tak?m, yine ceza sahas?na ?i?irilen bir top ve yine h?srand? H?rvatistan i?in o son dakika. ?lke olarak ?ok sevinmi?tik ama yenilmesine ra?men Bilic'i de yazm??t?k kalbimize oynatt??? futboldan ?t?r?. o H?rvatistan'? izler gibi zevk al?yorum ben tak?m?m?zdan, uzun y?llard?r s?k?c? ma?lar?n oynand??? bu lige heyecan katan tek tak?m?z. az sab?r, ben inan?yorum bu adama, olacak olacak
Yorum Yap
-
Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYar?n olas? puan kayb?nda min. +5 sayfa, kazan?rsak max. +1 sayfa diyorum.
Yan?nday?z hocam!
Yorum Yap
-
Aslı Cagdas Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOrtasahas?nda 1 tane bile korkutucu oyuncusu olmayan Karab?k'e kar?? ?n liberolar? bire d???r?p Sosa-Ozzie ile ??k be hoca,?ekinme art?k sen Be?ikta??n hocas?s?n,elindeki silahlar? kullan,geri ad?m atma.
Atiba ve veli den vazge?miyor hoca lakin Atibasiz veli olmuyor velisiz Atiba olmuyor. . Ancak atibaelli diye bir futbolcu bulacaks?n ki o da ?sim olarak ancak ?talyada ??kar [emoji87].
Bir ma?? da rahat kazanal?m be hep korku hep gerilim. . Korku filmlerde bile bu kadar kas?lm?yorum...
7Quaresma14Amokachi21Nouma
Yorum Yap
Yorum Yap